Pufi de ian-feb 2010 (29)
Raspunsuri - Pagina 12
ale1212xa spune:
neatza
danasor
de cafea...
Dragos s-a trezit la 5:30, noroc ca am reusit pe la 6 si ceva sa il adorm la loc si a dormit apoi pana la 9. Dar am ratat iesirea de dimineatza ca deja era prea cald la 10 dupa ce a mancat si drept urmare e agitat din cale afara...alearga, tipa, arunca...tre sa isi consume energia cumva, nu?
in rest suntem ok, vad ca a reinceput sa pape...sa vedem cat il tine...
eu nu am chef de nimic, bine ca e sarbatoare, am o scuza...desi casa e vraiste...
wow cate face bobita
sondaj: eu la munca ma duc cand face Dragos 2 ani, dar din septembrie il dau la cresa sa se obisnuiasca...
mai vroiam sa zic cate ceva dar acum sunt in pana rau...nu mai stiu...
revin
-----------------------------------------
Alexandra si Dragos Andrei(08.01.2010)...de acum suntem 
lorex spune:
Multumesc de aprecieri ![]()
Cra-cra-cra! ![]()
Ar trebui sa inventeze astia un emoticon cu o cioara, ca sa ne scuteasca de scris cra-cra 
eu nici gand sa ma intorc la serv pana la 2 ani...si nici atunci nu-s sigura, doar daca gesesc ceva mai bun...inca ma mai gandesc la ce-o sa fac..
lorex spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui nyny
Mie rauuu... prima data am crezut ca e sarpe ![]() ![]() ... am fobie de asa ceva. Dupa ce am citit titlul m-am mai linistit.... oricum e super tareeee!!!!![]() ![]() ![]() Mamica fericita de Mara si de David |

O las sa puna mana pe de toate!
nu vreau sa fie o tipa din aia care face ca o isterica atunci cand vede o ganganie!
ale1212xa spune:
am bagat si eu soricelul la somn...asa ca ma duc sa fac o baie luuunga...
-----------------------------------------
Alexandra si Dragos Andrei(08.01.2010)...de acum suntem 
miremia spune:
Buna! 
Larisel multumim de intrebare, semnul de buna purtare e la locul lui inca.
Multumim si de invitatie, sunteti tare dragute, daca reusim sa ajungem dam un tel.
Lorex super draguta Ulia 
, cate cuvinte stie! Si tati o lasa pe Mara sa se joace cu carabusi si melci. Eu am o oarecare fobie la gandaci, sper ca ea sa fie mai curajoasa.
Sondaj: pana la 2 ani cu siguranta nu, dupa aceea probabil ca-mi voi cauta alt job.
Simply ms mult de linkuri. Varianta de la mothercare cred ca am vazut-o la o fetita pe plaja, mi-am zis in sinea mea ca i-au pus niste slipi f urati (erau si mai umflati asa)![]()
. Asa cum am auzit comentarii pe plaja cum ca am bagat-o pe Mara cu body-ul pe ea in apa.
Body-ul cu pricina era costumul de baie.
Tomaca ma bucur nespus pt vestile bune, sa nu mai aveti niciodata parte de neplaceri.
Tudorel este un scump!
_
Mirela si
Mara Ioana (ianuarie 2010)
alicredo spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui larisel Si ca tot v-am auzit pe cate unele depre servici, haideti la un nou sondaj (dar de data asta contorizez Incep eu... merg la vechiul meu job 2 cand doresc si cat doresc, dar cu acte in regula ma intorc la timp, adica in decembrie (daca ma vor mai vrea ). Am o colega care a nascut in septembrie anul urmator dupa mine si a revenit la servici in 3 saptamani de la nashtere ![]() ... sta bunica cu bb, dar tot mi s-ar parea imposibil pt mine ..._ din 09.12.2009 mami de gemanutze sagetatoare ![]() ![]() |
ioi mami....si m-ai uitat pe mine????

care lucrez de cand avea david 6 luni!?!?
din 02.02.2010 cea mai fericita
de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!
alexutzzza spune:
| citat din mesajul lui tomaca Bravo Bea, felicitari! Ce sa zic, am avut o presimtire, da' am tacut. Sa fie sanatos. Povestea unui Dor mami tomaca si bebe Tudor Ioan un ![]() Ajutati-l pe Iustin sa ajunga la RMN |
Da! Da! DA! si eu la fel cu presimtirea, nu m-am bagat niciodata nici cand zicea Bea, nici cand o mai intrebau fetele daca stie deja ca e cu codite...
Felicitari Bea!
Baietii sunt mai buni ptr noi mamele, stii sunt mamosi, ne vor iubi mereu
de
Yannis
alexutzzza spune:
| citat din mesajul lui sorina_bz - dieta...nuuuu...poate doar dieta Alexutzzzzei( ![]() ), sau cum o numim noi: "dieta...Apuci"(ce Apuci, cand Apuci...daca Apuci)Sorina, mami de Diana si Iris |
Doamne ce am mai ras!!

merci mult de o portie buna de ras, aveam nevoie! Nu stiam ca asa se numeste dieta pe care o tin, dar e tare adevarat ce spui. Mai ales acum pentru ca si muncesc...ziua nu fac pauza de masa sperand sa plec mai devreme daca termin .... 

...iar acasa daca nu sunt sa gatesc ce sa mai apuc si dupa ce termin de alergat dupa Yannis cand sa mai apuc?Maaaare adevar ai grait!
de
Yannis
alexutzzza spune:
| citat din mesajul lui tomaca Buna dimineata, si o zi buna sa aveti. De luni ma duc la servici si am sa pot scrie mai multe. Ca in pat mi-e greu cu postari luni. Azi am avut o veste buna. Nu e cancer. Luni am sa vad ce trebuie sa fac de acum incolo. Povestea unui Dor mami tomaca si bebe Tudor Ioan un ![]() Ajutati-l pe Iustin sa ajunga la RMN |
ufff ce bine!!!! cred ca de la vestea asta esti alt om!
Felicitari si servici usor!
de
Yannis
alexutzzza spune:
citat din mesajul lui haircut![]() mami de fetita finuta ![]() |
Tu, ca de obicei, ai o vorba buna ptr toata lumea, dar despre voi????tt

de
Yannis