Pufi de ian-feb 2010 (29)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

nyny eu cred ca tu abia astepti sa se termine luna asta....se pare ca nu a fost o luna prea buna ptr voi, multe patanii ati mai avut! imi pare rau de beleaua cu masina!

Lorex superba bobitza! talentata! nu e numa zdranganeala la muzicuta, suna armonios!

Sorina eu nu mi-as fi pus problema sa platesc bona in concediu....e adevarat ca la gradi platim lunar chiar daca Yannis nu merge (de ex acum a stat o sapt acasa), dar...la bona...mie mi-e sa nu o inveti prost de la inceput. Nu te lua dupa mine...am sotz grec...se lipeste zgarcenia si de mine!

Dece cu sculatu peste noapte...poate ii e sete? e f cald acuma, poate se deshidrateaza...Apa?

de Yannis

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui larisel

Si ca tot v-am auzit pe cate unele depre servici, haideti la un nou sondaj (dar de data asta contorizez ) cate mamici au inceput serviciul si cate intentioneaza s-o faca inainte de implinirea lui pufy a varstei de 2 ani? Cand am parasit eu forumul nu se incadrau decat 2 mamici, bf si tomaca...
Incep eu... merg la vechiul meu job 2 cand doresc si cat doresc, dar cu acte in regula ma intorc la timp, adica in decembrie (daca ma vor mai vrea ). Am o colega care a nascut in septembrie anul urmator dupa mine si a revenit la servici in 3 saptamani de la nashtere ... sta bunica cu bb, dar tot mi s-ar parea imposibil pt mine ...

_
din 09.12.2009 mami de gemanutze sagetatoare

Eu ma gandeam cu acte in regula din Septembrie....daca se va dovedi ca merita...pana acum...nu stiu daca ma mai duc de luni

de Yannis

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nyny

Larisel eu merg la serv de cand avea Dav 1 luna. N-am avut un program fix, nici acum nu am... sunt si zile cand nu ma duc. Este firma noastra si din cauza asta mi-am permis sa jonglez cu programul. Nu cred ca m-as fi bagat la un program de 8 ore pe zi asa devreme. De regula stau de pe la 9 pana la 12, ma duc acasa hranesc copiii, ii bag la culcare dupa care ma intorc la serv daca e nevoie de mine, daca nu...nu. Intre timp nu am renuntat la concediul de maternitate.

Mamica fericita de Mara si de David

AAAAAAAAAAAAAAAA! Asa vreau si eu sa lucrez!!!!!

de Yannis

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lorex

Multumesc de aprecieri

Cra-cra-cra!

Ar trebui sa inventeze astia un emoticon cu o cioara, ca sa ne scuteasca de scris cra-cra

eu nici gand sa ma intorc la serv pana la 2 ani...si nici atunci nu-s sigura, doar daca gesesc ceva mai bun...inca ma mai gandesc la ce-o sa fac..

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_

Se poate sa stam mai mult de 2 ani???nu iti pierzi locul de munca daca nu te duci dupa 2 ani? Si ce inventam sa ne mai dea bani? intram in medical sau cum? Ca daca nu vin bani nu vad de ce as sta acasa....

de Yannis

Mergi la inceput

Dupa cum se vede sunt la zi cu cititul. Ma duc sa ma ocup de Yannis si sper sa revin.
Yannis a fost cu febra sapt asta, nu mare dar febra, colecta pe la ochisori...dus la pediatru, dermatolog, ORL, analize de sange tot...spatamana asta a fost horror...scoala-te, scoala copilu, da-i medicamente, fugi la birou, fugi inapoi acasa, ia copilu, fugi cu el la dr (in fiecare zi alta specializare), fugi inapoi acasa, doftoriceste copilu, fa de mancare, spala vase, mai spala pe jos...femeia vine la curatenie saptamanal dar deh 1 bucata copil cu 1 bucata bunic toata ziua in casa = multe bucari cearseafuri cu cacati pe ele multe dare de nurofen pe podele , multe body-uri cu multe identificate si neidentificate pe ele etc etc....

Acum suntem spre bine, se pare ca infectia de pe degete(cea de care ma plang de o luna, poate va amintiti cand plangeam pe aici ca o unghie deja nu mai creste si a doua coace) prin frecat s-a extins, a facut mai multe focare
de infectie (ochi, nas , urechi) si ne-a pus capac....acum luam Panadol, Nurofen, Aerius, Augumentin, Linex Baby ptr flora, Aerius pentru ca toata zona e inflamata, Otist pentru timpanul inflamat, Nettacin ptr ochii care colecteaza, Vibrocil si Colargol pe nas, Fucidin ptr degete plus in continuare Multivitamine si Minerale si Vitamina D....sa mai mentionez ca mai toate medicamentele se administreaza de mai multe ori pe zi?
so ...revin cand pot

Am cam neglijat copilul ptr ca mi-era dor de voi si cum m-am trezit fara sotz (e in Grecia iar) am dat iama pe net
,

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

lorex Si eu am tresarit la clipul ala.. brrr, chiar am oroare de... nevertebrate . Eu zic ca nu-i acelasi lucru o ganganie cu o rama sau mai dihai, un sharpe... Bine ca aveti curaj!

alicredo Ups! Uit si ce-am mancat ieri... cica ar avea legatura cu grasimile ...

alexutzzza Mai rezisti? Wow ce medicatzie? Merg toate impreuna? Saracutzul Yannis... da cum de s-a captusit cu atatea? Sper sa scape cat mai repede de crocobauri...

Noi? Azi am fost singura cu ele acasa (tati e la tura de 24 h) si mi s-au urcat in cap. Afara n-am ieshit, nu ma descurc singura cu ele decat in carucior, iar acolo stau maxim o jumatate de ora si doar daca rontzaie sau beau ceva si oricum nu e sigur ca stau si asha, ca urmare am zis ca nu se merita efortul. Dar le-am lasat la balacit in cada... sareau si se aruncau de sus in fund sau pe burta, pana a luat Natalia o gura zdravana de apa si a vomitat dovleacul de la cina , asta dupa ce vomitase si pestele+supa de la pranz in urma unui acces de tuse. Bine ca s-au culcat,ca deja nu mai aveam idei de distrat gemanutze plictisite...

Ma duc sa aleg nishte poze pt voi...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui larisel

alexutzzza Mai rezisti? Wow ce medicatzie? Merg toate impreuna? Saracutzul Yannis... da cum de s-a captusit cu atatea? Sper sa scape cat mai repede de crocobauri...

Noi? Azi am fost singura cu ele acasa (tati e la tura de 24 h) si mi s-au urcat in cap. Afara n-am ieshit, nu ma descurc singura cu ele decat in carucior, iar acolo stau maxim o jumatate de ora si doar daca rontzaie sau beau ceva si oricum nu e sigur ca stau si asha, ca urmare am zis ca nu se merita efortul. Dar le-am lasat la balacit in cada... sareau si se aruncau de sus in fund sau pe burta, pana a luat Natalia o gura zdravana de apa si a vomitat dovleacul de la cina , asta dupa ce vomitase si pestele+supa de la pranz in urma unui acces de tuse. Bine ca s-au culcat,ca deja nu mai aveam idei de distrat gemanutze plictisite...

Ma duc sa aleg nishte poze pt voi...

_
din 09.12.2009 mami de gemanutze sagetatoare

Pai tocmai tu ma intrebi pe mine daca mai rezist? Cred ca nimic din situatiile x1 nu se compara cu ce ai tu x 2. Adica...sper sa ma ierte mamicile de cu bb2, dar cred ca e mai dificil sa ai 2 odata la fel de neastamparate si la fel de mici decat un bebe cat de cat mai maricel cu care sa zicem te intelegi oarecum. Ca sa nu mai zic de Sorina si Ruxita care pot chiar implica copilul mai mare in supravegherea celui mic.

Cik ne-am pricopsit de la un pet. Asa a zis dermatologul nr. 2 care parea mai priceput si care ne-a dat si un tratament care pana acum pare corect. Si, intr-adevar, degetul nr 1 s-a infectat dupa ce i-am taiat unghile si apoi la 2 zile dupa asta ne-am vazut cu petul (labradorul)) unor prieteni (cu unghii taiate mai din carne asa ca nu-mi plac mie colturile ca se zgarie cu ele, mama denaturata ce sunt! ). A doua unghie s-a infectat dupa excursia in Bulgaria cu acelasi pet dupa noi..... Oricum cik pe viitor e bine (nu neaparat ptr Yannis, cik in general) dupa ce le taiem unghiile sa le dam cu un antiseptic pe degetele (nu a specificat ce vrea sa zica prin "antiseptic" si nici eu nu am intrebat...)

Daca merg toata impreuna, se pare ca da...am intrebat 4 doctori daca-s ok toate la un loc.

de Yannis

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Se poate sa stam mai mult de 2 ani???nu iti pierzi locul de munca daca nu te duci dupa 2 ani? Si ce inventam sa ne mai dea bani? intram in medical sau cum? Ca daca nu vin bani nu vad de ce as sta acasa....

Se poate 3 ani in cazul copilului cu handicap. Deci traind in Ro se pot "cumpara" nishte hartii.

Mergi la inceput

Ma intreaba si oamenii prin parcuri cum ma descurc, cum ne descurcam (nu sunt niciodata singura pe afara cu ele si in 99% din cazuri sunt cu tati)... si eu le raspund invariabil ca nu shtiu cum e cu unul ca sa ma plang cu 2. Totushi cred ca incepe sa fie mai ushor decat la voi cu unul, pt ca din cand in cand se mai joaca impreuna... deocamdata foarte rar pt ca de obicei se bat/mushk/ciupesc/trag de par/furat jucarii/tras de tricou/impins... cred ca am enumerat tot ... dar shtiu una de alta si sper eu, se iubesc... Cel putzin dimineatza ishi zambesc printre gaurelele de la plasa patutzurilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Buna noapte!

Stam in hotel si-mi astept sotzul care a plecat la o bauta si cica se intoarce intr-o ora si ce rau ii pare ca n-am mers cu el ...aha...

Citit din urma, vazut video-uri, sperat sa aflu daca e cu coditze sau putzulica (Bea, sa va fie de bine putzulica!!!), tomaca vesti bune (cele pe care le si asteptai de altfel, nu?), si AH BOBITZA, cantand la muzicutza, super tare!!! Yannis, sorry de bubuca/infectie horror, bine de stiut ca trebuie de dat unghiutele cu antiseptic si de tinut la distanta petzii...

Noi suntem super bine, petrecem de minune, le-am prezentat rudelor din Ardeal "varul de la Bucuresti", foarte bine vazut/primit/apreciat/pupat/jucat... si mai sunt inca vreo 5 copii pe putin (veri/nepoti) de varsta mica... adica nepoti, el fiind unchiul! (nepotii fiind mai mari decat el, in total vreo 5 mai mari si 2 mai mici)...

Ne intoarcem maine seara, ajungem duminica... calatoria cu trenul super ok, cazare hotel decent (140 lei /noapte) camera dubla cu pat dublu si o canapea extinsibila pe care doarme Ela... si ce e bine in vacanta, ca se topesc grijile de bani si altele... zau ca uitasem cum e...gata stingerea...

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Mergi la inceput