Pufi de ian-feb 2010 (29)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

ruxita Petrecere klumea in continuare!

Eu ma bag la somn... , ca altfel ar trebui sa ma apuc sa calc un munte de rufe ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

nyny eu cred ca tu abia astepti sa se termine luna asta....se pare ca nu a fost o luna prea buna ptr voi, multe patanii ati mai avut! imi pare rau de beleaua cu masina!

Daaa... eu tot astept planetele alea sa se reorganizeze ca nu se mai poate asa. Trecem noi si de astea.

Tare mila mi s-a facut de Yannis cand am citit cate medicamente mai trebuie sa ia. Ma bucur totusi ca sunteti pe drumul cel bun... Doamne ajuta sa scape cat mai repede de problemutze.

si tu?!??... cat crezi ca vei rezista in ritmul asta? Imi imaginez ca pici lata seara. Ai grija de tine.

Mamica fericita de Mara si de David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

Seara/noapte buna si de la noi!

Eu astept sa mi se termine de fiert macarea si am bagat repede la taste aici.

Am admirat geamanutele, Larisel! Sunt niste scumpe! Si bag de seama, puse pe sotii, mai tot timpul.

Pe Tudorel Buturel, ce baiat mare si frumos este el! Si ce zambet frumos are!

Pe Delfita cu palariuta ei cu bor, cum sta in apa! Mami, fetita ta seamana si cu tine! Pe masura ce creste se vede din ce in ce mai bine!

Pe alpinistul Dragos! Ce tehnica speciala are!

Pe Alexandru din gradina inflorita. Si ce serios poate sa fie el uneori

Si pe Ivanel si pe Luca, fiu de gazela! Mi-am clatit ochii pe la toti, ca de mult nu mai apucasem.

Noi suntem bine...in limitele normalului.Stiti voi...masele, urlete, brate, iubire, alint, maini pana la cot in gura, sta la spalt pe dinti/limba si mereu e pus pe cules de pe jos, ceva ce eu abia vad.

Acum astept sa termin cu treaba la cuptor, ca numai noaptea pot folosi sursa aia ce incazeste rau in casa. Duminica zi cu sarbatorit, asa ca vreau maine sa ma bibilesc, pt el.

Da' m-a suparat in seara asta. Sau oi fi eu obosita si ma aprind repede. Dar nu uit. Maine i-o servesc. Auzi cica "nu mai sta si tu noaptea, ca maine tu o sa dormi si eu o sa ma plictisesc iar!" . Asa ca o sa aiba ocazii multiple sa nu se mai plictiseasca, i-l las pe fi-su in primire si sa il plimbe/hraneasca el. Si sa le faca atunci cand trebuie pt copil, nu cand are el chef. Eu am program de rasfat propriu, maine. Si o mai apuca sa se mai pise cand l-o taia, sa il mai vad eu!
Eventual, sa isi spele si apoi sa isi calce si camasile pt sapt viitoare, ca tot se plictiseste si sa nu aiba program monoton.

Gata, m-am racorit. Ma duc sa verific cuptorul (ciuperci umplute cu legume si carnita - porc si curcan). Ciorbita de perisoare e gata. Va astept la masa!

Noapte buna, doamnelor!

Mami lu' Kiti

NOUTATI - www.lucrumanual.tk/brose/152-brosa-diana-.html" target="_blank">Brosa "Diana", www.lucrumanual.tk/17-agrafe-pentru-par-clame" target="_blank">Clame pt fetite si www.lucrumanual.tk/prices-drop.php" target="_blank">promotia saptamanii

Magazinul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

neatza

haideti la
Dragos face misto de mine...de 2 zile se scoala la 5:30, bea lapte si adoarme...si eu bantui prin casa pana reusesc sa adorm la loc(daca reusesc..eu daca m-am trezit..greu ma culc la loc)

alexutzza...horror ce zici tu acolo
ruxita sa va distrati
miki multumim de aprecieri..si da...lasa-l o zi pe pusti cu tati..si vedem seara daca mai e plictisit
larisel, ma bucur ca ai revenit in forta...gemanutele tale sunt bestiale

hai ca ma duc totusi in pat, poate mai reusesc un somn, tin cafeaua calda

-----------------------------------------
Alexandra si Dragos Andrei(08.01.2010)...de acum suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

tot dormiti???

s-a racit cafeaua...fac alta, poate va trezeste mirosul

-----------------------------------------
Alexandra si Dragos Andrei(08.01.2010)...de acum suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danasor spune:

Neata'

Ale12 de cafelutza, buuuna tare
Noi ieri am umblarit toata ziua sa ne facem cumparaturile pt mare, la noapte plecaaaaam
Abia astept sa vad cum o sa reactioneze A.
Micki de dimineata am la bunatatile tale, rasfat muuult azi sa ai
Ale asa imi face si mie mandra, dar azi m-am mai invartit pana la 8 in pat
Alexutza imi pare rau de Yannis, sa treaca repede buba
Dece m-a distrat faza cu JM , dar ce-ar vrea sa faci, cum sa-l inveti sa fie rau???
Haircut fetele finutze, mai zine si ceva de M.
Larisel - cum poti tu sa zici ca noua ne e mai greu cu 1??? esti o dulce

Va trimit pupici dulci la toate, ca ma bag la bagaje, tot timpul am frica sa nu uit ceva, de parca m-as duce in pustietate si n-as gasi si acolo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Neatza...

Beau si eu o cafea cu voi Ale1212xa sarumana. Sorry de trezirea matinala... si la noi e la fel de cateva luni bune doar ca eu adorm de regula imediat dupa ce ii dau biberonul cu lapte.

Micki rasfat total azi... in acelasi timp sa-i priasca "plictiseala" lui tati de Kiti.
Ruxita ma bucur ca ati reusit sa evadati un pic... tare bine trebuie sa fie. Drum bun spre casa.
Larisel te-ai obisnuit cu greul si ai ajuns sa crezi ca e mai usor cu 2 odata pt ca se joaca impreuna? Multe pt tine mami.
Danasor drum bun, distractie placuta si vreme frumoasa sa aveti la mare. Sa va bronzoliti frumos. Va asteptam poze.

Dece te-au prins vecinii la " imprumutat"?

Mamica fericita de Mara si de David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

neatza fetili...sau buna seara...la ce intuneric e.....

eu m-am delectat putin cu...cetania....dupa o baie relaxnta..cu un cocktail...si o masca...de intinerire=))....care toate vin dupa o trezire ed jiji la 6 fix...si 1 ora chinuiala de adormit la amiaza( a adormit la 2...cred ca era mult prea obo sa adoarma)....

micki m-a distrat..racoreala ta...bun venit in club?....eu incep sa invat sa nu ma mai consum degeaba....( asteptam episodul 2....plictiseala de a 2-a zi a lu tati)....

pe mine ieri m-a apucat dorul de duca...i-am zis lui j\m ca plecam...unde?...nu stiu....la munte.....tu vb serios? unde la munte? ce-ti veni? cu ce buget ?...etc....pai tu n-ai vz vremea cik sunt furtuni?....eu...nu conteaza daca nu vrei sa vii...noi plecam( habar n-aveam unde ca n-am prea fost)...cik vezi cum e la bulgari mai bine tragem o fuga...caut dispertata locatii...dupa locatii...

in final vad vremea de peste tot si ma consolez cu ideea ca macar am avut intentia...si ete-ne in frumoasa noastra casutza...unde ei dormsi eu...nu...unde ei se relax...si je...prestez.....etc...

mai nou am fc pasiune pt vouchere...mi se par fff tentante etc...chiar achzitionez cu nerabdare unele...si tot amna programarile...etc...

in rest nik nou..
sunt indragostita peste urechi de jiji meu...care mi se pare cel mai dulce si mai scump....CRAAAAAAA.....

sunt putin trista pt ca..radio santz....zice ca jiji nu e prea fericit cu tanti....desi ea e draguta cu el...e f atasat de mine( de l-ar tine pana la 40 macar)....si nu stiu ce sa fac....park am zis ca a vz pe cineva in parc care aducea cu mine...si a urlat...a fc criza din aia....offfffff....

intre timp s-a trezit putintel...dar culcat la loc moldoveanul...

va urez o dupa amiaza placuta...

rux...mami...de ce sa ratezi o bauta cu palinca?????

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

JUCARII PENTRU PITICI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns haircut spune:

Alexutzzza, mami cat are de tras puiul tau sanatate mult si rapida sa aveti! Cate ore ziceai ca are ziua ta? Nu vrei sa mai mergi la munca de luni?(sau am inteles eu aiurea)
Multumim de intrebare(si pt Dana) suntem bine, pitica e din ce in ce mai alpinista si ne da fiori, a inceput sa se rusineze si se piteste toata in mine cand vb lumea cu ea.Cand nu-i bagata in seama, se duce ea si incepe joaca. Face ca mai toti pufii, energie sa ai sa te tii de distractie cu ea

Danasor, distractie placuta la mare!Si drum bun!

Ruxita, ma bucur ca ati avut o iesire reusita!

Lorex, cat de simpatica e Bobi a crescut mult!

Larisel, sunt haioase tare gemanutele, in fiecare poza fac cate o nazbatie. Am apucat sa vad si eu poze de Nyny cu piticii la piscina(super frumos e acolo, e la parintii tai, nu?), de Kiti tunsulici si zambaret tot, de Tudorel harnic si veselCat de mult au crescut toti

Sa aveti un WE minunat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

sunt si eu pe aici.............

da, dece.si noi acasa, si acasa pt urmatorii 2 ani cel putin, asa zic eu.............asa ca stai relax..
si ei dorm, eu nu......ei se relax eu im i bag picioru'n toate......

asta e

azi am avut si eu niste hormoneli...dar mi-or trece
ce sa si faci??????

suntem ok
ma mai scoate ivan din sarite, in rest...rezist, numar..strang din dintii

nu stiu ai vostri copii cum sunt.dar al meu............e ca nici unul.......

sper sa ii vina mintea la cap, pana vine frate-su...ca daca nu.....zau nu stiu ce o sa fac.......

asa...........

unii se plang, alti se bucura de excursii/concedii/mare............si eu vreu....dar mai incolo.......

asta e viata
asa privita de afara e numa bine, nu pote fii mereu roz si frumos, nu???????????
nu nu, altfel nu ar avea nici un farmec

eu cand nu pot dormi, mai nou..imi pierd vremea,,,,cu gandit
muuuuuuuuult gandit...la ce va fi, cateodata mi-e frica, dar sper sa le aseze DD bine pe toate sa nu aiba nimeni de sufertit............

stit voi deja ce cer...de la DD
lapte in tzatze
rabdare si multa multa rabdare........

serios cateodata mi se pare ireal ce se intampla, dar cand imi vad burta realizez ca e foarte real, e foarte adevarat

problema ce ca nu am rabdare.............ce bine ar fi daca ne-am trezi in noiembrie........trece si caldura...si nasc............si dupa.......va fi ce a da domnul............dar deja am ditamai burta, si deja ma astept sa nasc:DDD

of of

gata cu vaicareala........

revin cu nominalizari, daca apuc............

ps

Adam se pronunta cu ambele a-uri lung.......ca si....para.si asa veti sti cum se aude....

Bea, mamica fericita de Ivan(14.01.2010) si 18+ cu Adam

Doamne ajuta!

Mergi la inceput