Pufi de ian-feb 2010 (29)
Raspunsuri - Pagina 15
micki_mica spune:
M-am intors.
Despre racoreala: intrebat despre "plictis" ce si cum si mai explicit, ca eu nu am prea inteles. Raspuns "Eu?!?! Nu am zis asa ceva! Cand???" ![]()
Asa ca facut treburi in 2, si chiar a venit el cu propunerea "hai ca il scot la plimbare ca sa mai dormi si tu"
. Asta inainte de discutat subiectul.
Facut treaba in 2, repartizat pentru fiecare cate ceva. Dupa care am mancat si ne-am bucurat ca a adormit adanc copchilu'
.
Ma declar mai calma.
Acum vin si eu cu un sondaj off topic, pentru cine are chef: am facut (crosetat) o albinuta-bondar, pentru prima data. Pun poze in album. Faza e ca mi s-a propus sa fac o socoteala si sa spun pretul pentru 20 buc. Dupa ce vedeti, imi ziceti, pls, daca noi ati da cat propun eu? Eu zic un pret, sotul il zice mai mare. Am zis ca sa intreb si alte persoane. 

Mami lu'
Kiti
NOUTATI - www.lucrumanual.tk/brose/152-brosa-diana-.html" target="_blank">Brosa "Diana", www.lucrumanual.tk/17-agrafe-pentru-par-clame" target="_blank">Clame pt fetite si www.lucrumanual.tk/prices-drop.php" target="_blank">promotia saptamanii
Magazinul meu
Beatrice1982 spune:
am pus poze.............
Bea, mamica fericita de
Ivan(14.01.2010) si
18+ cu
Adam
Doamne ajuta!
decenuela spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui micki_mica M-am intors. Despre racoreala: intrebat despre "plictis" ce si cum si mai explicit, ca eu nu am prea inteles. Raspuns "Eu?!?! Nu am zis asa ceva! Cand???" Asa ca facut treburi in 2, si chiar a venit el cu propunerea "hai ca il scot la plimbare ca sa mai dormi si tu" Facut treaba in 2, repartizat pentru fiecare cate ceva. Dupa care am mancat si ne-am bucurat ca a adormit adanc copchilu' Ma declar mai calma. Acum vin si eu cu un sondaj off topic, pentru cine are chef: am facut (crosetat) o albinuta-bondar, pentru prima data. Pun poze in album. Faza e ca mi s-a propus sa fac o socoteala si sa spun pretul pentru 20 buc. Dupa ce vedeti, imi ziceti, pls, daca noi ati da cat propun eu? Eu zic un pret, sotul il zice mai mare. Am zis ca sa intreb si alte persoane. ![]() ![]() Kiti NOUTATI - www.lucrumanual.tk/brose/152-brosa-diana-.html" target="_blank">Brosa "Diana", www.lucrumanual.tk/17-agrafe-pentru-par-clame" target="_blank">Clame pt fetite si www.lucrumanual.tk/prices-drop.php" target="_blank">promotia saptamanii Magazinul meu |
e bine cand totul se termina cu bine, nu????
in legatura cu pretul...parere...
daca e en gros....clar ca e mai mic...
calculazi cat material intra, cate ore pierzi pt confectionare, tot tacamul.material..cred ca nu costa f mult...e vb de manopera...
cate ore iti ia sa faci 20?
daca ii faci pe toti in 8 ore...as zice ca e ok pretul pus de tine..
Mihaela,
de LUCA ... minunea de la miezul noptii...Povestea unui...petrecaret
JUCARII PENTRU PITICI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
am editat deoarece scrisesem pretul tau...si na poate nu vrei sa-l faci public
micki_mica spune:
| citat din mesajul lui decenuela in legatura cu pretul...parere... daca e en gros....clar ca e mai mic... calculazi cat material intra, cate ore pierzi pt confectionare, tot tacamul.material..cred ca nu costa f mult...e vb de manopera... cate ore iti ia sa faci 20? daca ii faci pe toti in 8 ore...as zice ca e ok pretul pus de tine.. Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...Povestea unui...petrecaret JUCARII PENTRU PITICI... N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!... am editat deoarece scrisesem pretul tau...si na poate nu vrei sa-l faci public |
Ms pt raspuns!

E treaba de 2-3 zile.
Kiti NOUTATI - www.lucrumanual.tk/brose/152-brosa-diana-.html" target="_blank">Brosa "Diana", www.lucrumanual.tk/17-agrafe-pentru-par-clame" target="_blank">Clame pt fetite si www.lucrumanual.tk/prices-drop.php" target="_blank">promotia saptamanii
Magazinul meu
haircut spune:
| citat din mesajul lui micki_mica M-am intors. Despre racoreala: intrebat despre "plictis" ce si cum si mai explicit, ca eu nu am prea inteles. Raspuns "Eu?!?! Nu am zis asa ceva! Cand???" Asa ca facut treburi in 2, si chiar a venit el cu propunerea "hai ca il scot la plimbare ca sa mai dormi si tu" Facut treaba in 2, repartizat pentru fiecare cate ceva. Dupa care am mancat si ne-am bucurat ca a adormit adanc copchilu' Ma declar mai calma. Acum vin si eu cu un sondaj off topic, pentru cine are chef: am facut (crosetat) o albinuta-bondar, pentru prima data. Pun poze in album. Faza e ca mi s-a propus sa fac o socoteala si sa spun pretul pentru 20 buc. Dupa ce vedeti, imi ziceti, pls, daca noi ati da cat propun eu? Eu zic un pret, sotul il zice mai mare. Am zis ca sa intreb si alte persoane. ![]() ![]() Kiti NOUTATI - www.lucrumanual.tk/brose/152-brosa-diana-.html" target="_blank">Brosa "Diana", www.lucrumanual.tk/17-agrafe-pentru-par-clame" target="_blank">Clame pt fetite si www.lucrumanual.tk/prices-drop.php" target="_blank">promotia saptamanii Magazinul meu |
Ma bucur ca a fost "dulce" impacarea
Parerea mea e ca e ok pretul, eventual 1-2 ron in plus daca crezi ca ai sanse sa-i obtii

P.S. sunt taaaare simpatici

Beatrice1982 spune:
Ivan in www.youtube.com/watch?v=jFRLG5HOIeI" target="_blank">piscina
Bea, mamica fericita de
Ivan(14.01.2010) si
18+ cu
Adam
Doamne ajuta!
nyny spune:
Bea nu pot sa nu-ti zic... de ce vrei tu sa te trezesti direct in noiembrie? Crezi ca atunci va fi mai usor decat iti este acum? Sa-ti ajute Dumnezeu, dar abia atunci incepe sa fie cu adevarat solicitant. Offf... Bea si eu am zis de multe ori in sinea mea... aoleu sa treaca timpul mai repede sa cresteti mari si sa ne fie si noua mai usor, dar mai apoi, cand se linistesc apele si ii vezi atat de dulci parca ai vrea sa tii timpul in loc. Si eu mi-am luat gandul de la concediu (n-am mai fost de cand avea Mara 5 luni)... asta e... ne mai sacrificam cativa ani si gata. Intre timp ne bucuram daca reusim sa plecam toti un weekend undeva si stiu ca ma intorc mai obosita decat plec dar atata timp cat sunt ei fericiti nu mai conteaza nimic. Saraca sora-ta cred ca ar da 10 ani de concediu numai sa aiba si ea pruncul ei. Hai fruntea sus, lasa hormonii aia pentru altadata... si nu te mai stresa ca ii faci rau lui...( era sa zic aia mica)... Adam. O sa fie bine, o sa vezi. L-am vazut pe Ivanel... ce fericit e in apa
... si burtica
creste pe zi ce trece
.
Toate astea ti le spun eu... aia care plangea in baie zilele trecute ca au iesit trigliceridele marite la analize
. Sper sa nu te superi pe mine
.
Mamica fericita de Mara si de David
nyny spune:
Haircut, Micki 
pt aprecieri (da, distractia se desfasoara la parintii mei in curte)
Micki e foarte frumos lucrat bondarelul/albinutza...acum legat de pret... ma gandesc ca daca il dai en-gros, pers care le cumpara trebuie sa mai adauge ceva iar pretul final sa fie ok pt cumparatorul final, deci eu merg pe cel propus de tine. Succes
. Ma bucur ca te-ai racorit
.
Mamica fericita de Mara si de David
sagetutza spune:

Seara buna fetelor!
Ma bucur sa aud din nou despre o. M-a lovit un dor de citit si v-am cautat un pic. Cred ca am cam un an decand nu am mai aparut. Va felicit pe toate pentru copilasi si sanatate celor bolnaviori, felicitari Beatricei , e singura??
Va dati sama ca nu am citit decat capitolul de fata. E destul de tarziu dar am zis ca daca tot am intrat sa va salut si sa va dau si vesti despre noi. In mare... ce-mi vine in minte..
despre sondaje.. dinti 8, 3 spre 4 masele, asta din ce am vazut eu, olita - jucarie, ne mai asezam din cand in cand, mai bagam picioare, dar nu ce trebuie, scaun de masa - cam da, mai putin cand nu are mami chef sa stea in buc, dieta- nuuuuu, grasime--- daaaaaaaa, serviciu - din ianuarie de drept,dar pt a recupera schimbarile cred ca o sa ma duc din sept- oct, la cresa din septembrie cu dra, speram la o acomodare comoda.
Dra- greutate 8350 acu o saptamana, deci suntem slabute, inaltime undeva la 881-82 ultima data, dar asta demult, bol la actv in ultmul an: enterocolita, giardia(cu revenire in momentul de fata), cazaturi in cap, genunchi, nas; urticarie dupa o saptamana la tara (activa in prezent) si febra cea de tate zilele mai mult sau mai putin in zile de vaccin sau foarte rar la dinti. Maselele le-am vazut acum de curan ca sunt 4 aproape.
poze cu dra v-as mai pune dar nu mai stiu care e pagina si nici parola. Poate daca mai intru si mi le lasati pe pm adaug si eu cateva poze noi.
Aaaa.. despre vorbit... papa, pa, mama, tata, mamai, baba(bunicul), neinei(nenicu),ou, papcei(papucei) primele 2, maxim 3 litere la diverse nume(diana, david, iuli), imitam cateva animale, dar cel mai simpatic e ahi(magarul) si tica-tica (calul).
Cam atat imi vine in minte sa va spun acum. Sper sa-mi mai gasesc timp sa-mi mai fac prezenta pe aici.
Va pup pe taote 1 Mi-a fost un real dor de voi
sagetutza spune:
Asa... pentru ca am realizat ca ati pus obiectele apucate de copil la mot/turta, le prezentam si noi in ordine: bani, pix, caiet