Pufi de ian-feb 2010 (29)
Raspunsuri - Pagina 11
larisel spune:
Ganguresc matzulicile pe interfon... raman pozele pt diseara...
Sa aveti o zi dragutza...
micki_mica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui danasor Neata' haideti la o cafelutza cu parfum de sanzaiene ![]() ![]() ![]() ![]() pui mic |
Neatza!
Mersi de cafaluta! Mai e o portie?
Kiti NOUTATI - www.lucrumanual.tk/brose/152-brosa-diana-.html" target="_blank">Brosa "Diana", www.lucrumanual.tk/17-agrafe-pentru-par-clame" target="_blank">Clame pt fetite si www.lucrumanual.tk/prices-drop.php" target="_blank">promotia saptamanii
Magazinul meu
nyny spune:
| citat din mesajul lui lorex http://www.youtube.com/watch?v=smXjW-PmOY8 _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... ![]() 01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure.._ |
Mie rauuu... prima data am crezut ca e sarpe

... am fobie de asa ceva. Dupa ce am citit titlul m-am mai linistit.... oricum e super tareeee!!!!

Mamica fericita de Mara si de David
micki_mica spune:
| citat din mesajul lui larisel Si ca tot v-am auzit pe cate unele depre servici, haideti la un nou sondaj (dar de data asta contorizez Incep eu... merg la vechiul meu job 2 cand doresc si cat doresc, dar cu acte in regula ma intorc la timp, adica in decembrie (daca ma vor mai vrea ). Am o colega care a nascut in septembrie anul urmator dupa mine si a revenit la servici in 3 saptamani de la nashtere ![]() ... sta bunica cu bb, dar tot mi s-ar parea imposibil pt mine ..._ din 09.12.2009 mami de gemanutze sagetatoare ![]() ![]() |
Eu il duc pe Kiti la cresa in sept, la 1 an si 9 luni pt ca apoi sa incep sa caut job. Sper Prin oct-nov sa incep (cu interviuri luate). Pana in dec sa incep.
Kiti NOUTATI - www.lucrumanual.tk/brose/152-brosa-diana-.html" target="_blank">Brosa "Diana", www.lucrumanual.tk/17-agrafe-pentru-par-clame" target="_blank">Clame pt fetite si www.lucrumanual.tk/prices-drop.php" target="_blank">promotia saptamanii
Magazinul meu
nyny spune:
Neatza...
Danasor sarumana pt cafelutza
... maaaare nevoie am si eu.
Dece sorry de noaptea maraicioasa. Cam asa a fost si la mine, doar ca nu din cauza lui Dav... Mara a fost de data asta responsabila cu balamucul
... trecem iar printr-o perioada mai incarcata
.
MP zici tu ca azi se sarbatoresc Anele?... Yupiiii ... inseamna ca astazi a ziua mea
... fac cinsteeee!... se primesc si cadouri![]()
![]()
?
Larisel
asteptam pozele![]()
. Eu n-am apucat inca sa pun poze cu Dav tunsulit pentru ca nici nu i-am facut , dar promit sa-i fac cateva azi... nu de alta dar are si nasul julit de vreo 2 zile (a vrut sa pupe un pom) si sa avem dovada cuminteniei lui
(tunsoarea nu prea vede pt ca l-am luat doar la spate)
micki_mica spune:
Ce bine ca e sarbatoare! Am avut o noapte secsi rau...

Urlete...maraieli...agitatie...of of maselele astea...sunt fresh presh, mai ales ca de la 8 la 10 ne-am facut si plimbarica. Deja ardea soarele la 9 30...
Mami lu'
Kiti
NOUTATI - www.lucrumanual.tk/brose/152-brosa-diana-.html" target="_blank">Brosa "Diana", www.lucrumanual.tk/17-agrafe-pentru-par-clame" target="_blank">Clame pt fetite si www.lucrumanual.tk/prices-drop.php" target="_blank">promotia saptamanii
Magazinul meu
blue_flower spune:
| citat din mesajul lui lorex apropo de facut la olitza, intr-o zi, dupa ce am stat un sfert de ora cu ea la wc, a facut un carnacior mic, dupa care o sterg si o las in funduletul gol sa se aeriseasca. La 5 minute cand ma duc sa vad ce face, of...erau 3 movilutze de caca pe covor, si ea le intindea cu mare interes! ![]() _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... ![]() 01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure.._ |
bebe rulz!!! 
cate o sa mai patim din astea.
Imi pare rau de patania cu cursul.
blue_flower spune:
| citat din mesajul lui lorex un videocra-cra http://www.youtube.com/watch?v=Q-VUHx0Q3uU _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... ![]() 01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure.._ |
puiu'mic, ce frumos canta ea.
Bravo!!!
blue_flower spune:
| citat din mesajul lui larisel Si ca tot v-am auzit pe cate unele depre servici, haideti la un nou sondaj (dar de data asta contorizez Incep eu... merg la vechiul meu job 2 cand doresc si cat doresc, dar cu acte in regula ma intorc la timp, adica in decembrie (daca ma vor mai vrea ). Am o colega care a nascut in septembrie anul urmator dupa mine si a revenit la servici in 3 saptamani de la nashtere ![]() ... sta bunica cu bb, dar tot mi s-ar parea imposibil pt mine ..._ din 09.12.2009 mami de gemanutze sagetatoare ![]() ![]() |
Ar trebui ca eu sa nu mai raspund.
Dar pt contorizarea ta, am inceput serviciul dupa ce am stat acasa 5 luni incheiate. Am nascut pe 1 feb si m-am intors la serviciu pe 1 iulie.
Practic, am avut liber cat am stat in spital, adica 3 zile, ca am lucrat tot timpul de acasa, raportarile trimise la timp, supervizat tot, aprobat contracte, cheltuieli, plati, etc.
Ma rog,....munca.
Pe motivul acesta nu am iesit niciodata cu bb in parc singura cu caruciorul. Asta e marea mea jale. Chiar si acum.
Pt ca lucram pana la 5-6 si ieseam cu sotul, impreuna, seara, cand era cazul.
Uof.
nyny spune:
Larisel eu merg la serv de cand avea Dav 1 luna. N-am avut un program fix, nici acum nu am... sunt si zile cand nu ma duc. Este firma noastra si din cauza asta mi-am permis sa jonglez cu programul
. Nu cred ca m-as fi bagat la un program de 8 ore pe zi asa devreme. De regula stau de pe la 9 pana la 12, ma duc acasa hranesc copiii, ii bag la culcare dupa care ma intorc la serv daca e nevoie de mine, daca nu...nu. Intre timp nu am renuntat la concediul de maternitate
.
Micki si tu noapte siecsi
?...o fi si din cauza caldurii? Dam
lui Kiti sa mai treaca durerile si sa iasa maselutele alea mai repede.

...a inimii mele... 
). Am o colega care a nascut in septembrie anul urmator dupa mine si a revenit la servici in 3 saptamani de la nashtere