Pufi de ian-feb 2010 (29)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Am pierdut un mesaj luuung... revin maine ca acum nu mai am rabdare sa reiau. Imi pare rau...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alicredo spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorex

un videocra-cra
http://www.youtube.com/watch?v=Q-VUHx0Q3uU

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_

bv bobitza ...si cate cuv stie!!!! asa da!...de ochii ei nu mai zic nimic.

din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alicredo spune:

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

Buna dimineata, si o zi buna sa aveti.

De luni ma duc la servici si am sa pot scrie mai multe. Ca in pat mi-e greu cu postari luni.

Azi am avut o veste buna. Nu e cancer. Luni am sa vad ce trebuie sa fac de acum incolo.

Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

Ajutati-l pe Iustin sa ajunga la RMN

felicitari mami sa dea Domnul sa fie totul bine!

din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danasor spune:

Neata'

haideti la o cafelutza cu parfum de sanzaiene

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

neatza fetili...sarumana de coffe danasor ( nu mai zic ca am citit cafea cu parfum de...SENZATIE) oricum lamine merge fff bine ca n-am av o noapte f linistita....m-am culcat pe la 1...jiji s-a trez...i-amdat lapte si m-am culcat cu el...si tot a mai marait cum mai fac ei....dar suficient cat sa ma tot trezeasca....

ma gandesc sa-i scot din nou laptele de peste noapte...stiu ca data trecuta i-am dat ceai...vreo sapt pana cand a renunat si a dormittoata noaptea....

lorex f tare bobitza ta si cand te gandesti ca e printre mezine...hm...

azi e sarbatoare...

sa aveti un inceput de we...super
sorry mami de ..capitel... traim in romanik....ce sa-i facem....

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

JUCARII PENTRU PITICI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Incerc sa reiau de unde am ramas...

micki Gemanutzele nu au semanat niciodata prea tare, nici fizic nici ca temperament...

rux Raspunsul meu vine prea tarziu pt bagaje... Eu oricum nu-s un exemplu de urmat, car cu mine de toate pt toti, chiar si la drumuri mai scurte... Vacantza relaxanta si odihnitoare... cat a mai ramas din ea!

danasor Felicitari pt pufuleatza guraliva!

mp Si noi folosim bavete pana le stoarcem, dar daca Alena (careia ii punem de forma) se satura de ea si si-o scoate , nici Naty n-o mai vrea ...

dece, alicredo Multzu pt detaliile despre diete... South Beach o shtiam si eu ca e mishto, o tzineam cand am ramas gravi cu gemanutzele, de ma gandeam ca de la ea mi s-a tras ... asha de sanatos mancam. Din cate imi amintesc, nu-mi era deloc foame si mancaricile si gustarile bunicele, dar era de pregatit prea mult, deshi retzete rapide, prea multe (4-5 preparate per masa )... acum clar n-am timp de asha ceva si nici bani pt toppingurile alea, care erau de mare efect ... Bravo voua ca v-ati mobilizat pozitiv! Tineti-o tot asha pe mai departe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

neata buna
sar'na DS de cafea
in ardealu' nostru drag azi se sarbatoresc anele...nush de ce..poate ana-sanziana...dar e ceva fain asa ca la multi ani,dragi ane si anisoare!

lorexbobitza rules!

beasa stii ca si la mine sarcinile au fost total diferite,desi "continutul" avea putulica in ambele datzi...iar tati de alex a sperat pana in ultima clipa ca s-a inselat doctorita...ne-ar fi placut o ingrid pe langa casa,dar n-a fost sa fie...poate vine gata crescuta

tomacadoamne-ajuta sa fie bine si pe mai departe!

multa sanatate pufilor bolnaviori!

sorinasa aveti un concediu de vis!(de vis am spus,nu de cosmar)

o zi frumoasa tuturor!

Mergi la inceput

nyny Si noi vom repara pe casco (vina noastra, adik a mea ), dar ne costa 5,5 milioane franshiza .
Ai pus vreo poza cu tunsulici (n-am avut timp inca sa verific ) ?

bea Felicitari pt cocoshel! Ai ales si numele… imi place mult. Era si pe lista mea daca ar fi fost sa fie vreo pufuleatza pufuletz… Oare cum suna in ungureste ? Sarcina ushoara si lunga!

sorina Super tare dieta alexutzzzei... dar n-o mai vreau pe asta... ca am ajuns la 71 de kile si sunt si pitica . Cum seara nu mai am puteri sa pregatesc ceva sanatos de papa, bagam floricele... ca gainile, cum naiba sa nu ne ingrasam?
Bine ca ati scapat de belele...
Sora-mea o platea pe bona (cu cativa ani in urma) si doar pt ca lua copiii de la gradi ca sa n-o piarda... Poate te intelegi cu ea...

simply Uite pt tine!

tomaca Eu nu prea sunt in tema, dar iti doresc sa scapi repede de "neplaceri"!

lorex Felicitari pt bobitza ascultatoare si vorbareatza de multe cuvinte!

Sanatae maxima la toti pufii si mamicilor lor! Si taticilor!

Mergi la inceput

Naty e mai bine, peste noapte n-a mai tushit, ca asta ma speria cel mai mult... Alena a scapat deocamdata. Ashteptam..

Ne-am vazut ieri cu Mara & mire in parc... saracutza delfitza si-a facut o vanataie la obrajor ... Poate incarc mai incolo pozele (daca nu seara), sa vad de m-or mai lasa gemanutzele, ca inca dorm ...

mire Cum e Mara cu obrajorul? Sper ca nici nisipul din ochi nu a avut urmari aseara...

Eu am luat pampersi pt inot de la Selgros - Libero cate 6 bucati in pachet. Eu ma gandeam sa le pun doar la balaceala iar pt restul timpului pe plaja... le-am luat slipi.

Ramane valabila propunerea pt azi, daca vreti si aveti timp ... oricand dupa pranz ... suna-ma.

Mergi la inceput

Si ca tot v-am auzit pe cate unele depre servici, haideti la un nou sondaj (dar de data asta contorizez ) cate mamici au inceput serviciul si cate intentioneaza s-o faca inainte de implinirea lui pufy a varstei de 2 ani? Cand am parasit eu forumul nu se incadrau decat 2 mamici, bf si tomaca...
Incep eu... merg la vechiul meu job 2 cand doresc si cat doresc, dar cu acte in regula ma intorc la timp, adica in decembrie (daca ma vor mai vrea ). Am o colega care a nascut in septembrie anul urmator dupa mine si a revenit la servici in 3 saptamani de la nashtere ... sta bunica cu bb, dar tot mi s-ar parea imposibil pt mine ...

Mergi la inceput