Pufi de ian-feb 2010 (29)
Raspunsuri - Pagina 9
danasor spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tomaca Buna dimineata, si o zi buna sa aveti. De luni ma duc la servici si am sa pot scrie mai multe. Ca in pat mi-e greu cu postari luni. Azi am avut o veste buna. Nu e cancer. Luni am sa vad ce trebuie sa fac de acum incolo. Povestea unui Dor mami tomaca si bebe Tudor Ioan un ![]() Ajutati-l pe Iustin sa ajunga la RMN |
Ma bucur din tot sufletul pentru tine, meritati o vacanta frumoasa sa va relaxati si sa uitati hopul peste care ati trecut

te asteptam sa ne scrii mult mult...

mamidepuiuti spune:
salutare natiune!
am intrat doar sa ma bucur alaturi de voi pentru tomaca si bea !!!

tomaca un pupic special de la alex

haircut spune:

Tomaca, ma bucur foarte tare pentru tine! Ce diagnostic histopat ai avut? Sa aveti o vara linistita si plina de momente frumoase!
Bea, ma bucur ca bb e bine, or sa fie tare buni prieteni intre ei baietii tai
Iar numele pe care il vrea sotul tau e unul f frumos

Mire, distractie placuta la mare. Am admirat delfita in apa, e o minunatie
Sorina, eu nu stiu ce sfat sa-ti dau legat de plata bonei
Va zic sa va distrati la mare, sa aveti vreme buna si copil linistit
Si multa bafta sa treci usor peste saptamana viitoare
Diana va fi bine si va aprecia increderea pe care o aveti in ea
Dece, si eu posed un copil agitat si uneori nitel agresiv si iti spun ca uneori tare as vrea sa se mai linisteasca putintel
Nyny, ai fost la dr???Imi pare rau de pataniile cu bicicleta si lovitul masinii...
Danasor, sper sa treceti cat mai repede peste cearta asta ca-i tare aiurea cand nu poti vorbi cu sotul relaxata....
Alicredo, felicitari pentru slabit
si bafta multa la proiectul bb2
MP, mi-a placut tare mult cra-cra-ul tau(stiu ca a trecut ceva timp de atunci, dar mi-a placut si n-am apucat sa zic)

Sa aveti o seara frumoasa!
decenuela spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui sorina_bz
Nyny.. ![]() ...Sorina, mami de Diana si Iris |
arata f bine locatia...si-mi place ca are chicineta sa faci dimi cofe
iar de bona...nu stiu ce sa zic...cum v-ati inteles?
de ex o vecina...o plateste exact ca pe o angajata...adik lunar infdiferent cat sta sau ca se pleaca in concediu..
Mihaela,
de LUCA ... minunea de la miezul noptii...Povestea unui...petrecaret
JUCARII PENTRU PITICI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
decenuela spune:
tomaca ...ma bucur mult ca esti ok...dupaasa vesti bune , meritati un concediu...
bea...lui adam poti sa-i lasi plete...sa-i faci coditza
....hm..sa intelegca te gandesti si la...eva?
eu pe tanti asta o platesc cu ziua...50 ron...cand nu vine n-o platesc...cand plecam lasam mai multi banuti ca mai trece pe aici...etc..acu ca e si bona ...nu stiu...de fapt nu stiu cum sa o fac sa realizeze ca eu am nevoie de ceva sigur si permanent ....complicat ..oricum ideea e ca nu-i merge rau la noi...din multe pct de vedere.
eu azi am fost si i-am luat o crema de protectie de la avene...care se intinde f bine( da nu e tocmai ieftina)...sa-l dau...chiar daca incerc pe cat pot sa-l feresc de soare.
a ineput si el sa stea mai mult in parc...sa nu mai iasa de nebun..azi ne-am intalnit si cu yannis care nu era f ok...infectie...temp..pastilutze...mami nebuna de cap cum sa le rez pe toate....of...e un dulce....
am uitat ce-am vrut sa mai zic....
Mihaela,
de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
JUCARII PENTRU PITICI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
lorex spune:
Buna seara,
in sf am reusit...sa citesc din urma cat de cat..
PE SCURT: nu am mai ajuns la bucuresti ca s-a amanat cursul..m-am intors inapoi de la jum drumului dupa ce i-am sunat sa-i intreb programul si uite asa am aflat ca s-a amanat.
Le-am cerut banii inapoi.
sondaje:
Olitza - eu am reductor de wc si mai face acolo cand o prind la timp ca se screme si incep sa ma agit pe langa ea: "faci caca? hai repede la baie!" si o iau de manuta si ea fuge repede cu mine, scumpa de ea. asa a invatat ca daca face caca ne anunta, dar nu intotdeauna sau nu intotdeauna cand ne anunta esst si valabil anuntul ![]()
Scaun de masa - a avut o perioada cand nu a mai vrut sa stea si o puneam pe taburetul obisnuit pe care stam si noi. nu a cazut niciodata chiar daca o las singura, constientizeaza pericolul.
Acum sta in scaunul de masa dar daca am chef sa termin mai repede o pun pe taburet sau alerg dupa ea prin casa ![]()
Dinti - 4 sus (incisivii), 3 jos si acum abia au iesit doi premolari.
Geam deschis - nu la camera ei...la alte camere si doar usa deschisa la ea (adica la noi)
Cuvinte - hmm..apar, dispar, apar din nou...in general incearca sa reproduca ce aude in mod repetat (sau nu,uneori repeta din senin unele cuvinte).
Spune, pe langa mami, tati, apa, papa, nani, bebe, pe care le spune mai demult, acum mai are in repertoriu bubu (bunicul), bica (bunica), puci (papuceii), bigea (mingea), mimina (lumina-se refera la intrerupatorul de lumina), pocu (porcul), titz-titz (soricelul), ga-ga (orice fel de pasare), aki (ochelari), tititza (fetitza), ou, tata (gata - cand terminam de papat, cand se opreste masina, etc), buba (tumba - cand vrea sa facem tumbe);
mai nou spune ca o cheama "Ulia" ![]()
si leaga cuvine de genul "mami nani" daca ma vede ca stau intinsa cu ochii inchishi. Se cheama propozitie?
ce mai era...
trimit sa nu pierd..
lorex spune:
apropo de facut la olitza, intr-o zi, dupa ce am stat un sfert de ora cu ea la wc, a facut un carnacior mic, dupa care o sterg si o las in funduletul gol sa se aeriseasca.
La 5 minute cand ma duc sa vad ce face, of...erau 3 movilutze de caca pe covor, si ea le intindea cu mare interes!
lorex spune:
Bea,
Felicitari mami! N-ai nimerit fetitza dar poate data viitoare 
Ruxita,
imi place sa citesc despre Kray!
E super inteligent!
si mie mi-a dat intr-o zi Iuria 3 pupici unul dupa altul asa din senin, dupa care a plecat in treaba ei 
N-o sa uit niciodata! 
Decenuela,
si bobitza e pasnica si-i lasapealtii sa-i ia jucariile.
doar daca e obosita sau prost dispusa face scandal.
are o prietena care o trage de par la greu si ea tace si nu spune nimic, tace,tace...intr-un tarziu incepe si ea sa se enerveze si maraie..

...