Licurici de ianuarie-februarie 2009 (146)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Mda...nici Razvi nu e interesat de surioara. De dat jucarii nici atat.

L-am testat intr-o seara: l-a intrebat Adi daca vrea sa-i dea o masinutza lui Goofy si l-a aruncat cat colo ...o sa avem de furca cand vine si bebelina

Crisspy, fericita de Razvi si 31 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

si carol a avut vreo 2 sptamani de NU VREAU sta cu izbit cu pumnul in parchet si LASA PACE

saptamana asta a fost doar de vreo 3 ori

vad ca copiii asti au faze si faze, speri sa scapi de una (am avut si nu poooot) si urmeaza alta si mai si

mama de Carol (29.12.2008) si 37+ cu Patrick
blog

Mergi la inceput

Suuuper tare Aidan

Miere sa stii ca la inceput ma pupa si pe mine Razvi pe burtica si ii dadea sa manance si sa bea cu canutza lui...de cand a nascut cumnata mea l-am tot dus pe la bebe sa se obisnuiasca cu ideea si acum cand ii zic de bebe de la mami din burtica vrea sa ma loveasca .

Sunt sigura ca o sa ne tot intalnim cu tot felul de faze, daca facea din astea la inceputul sarcinii cand eram cu nervii pe bigudiuri il faceam pachet si-l trimiteam la mami inapoi...are noroc ca acum sunt taaare calma fata de cum sunt de obicei .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Te rog mult, imi poti da pe PM detalii despre garsoniera asta? Preturi, cate locuri sunt (in sensul ca noi am fi 2 adulti+ 2 copii), daca este inclusa vreo masa, daca e acces la bucatarie etc... Sau poti sa scrii si aici, mi-e egal...Caut si eu cazare pt Mamaia pentru luna august. La fel am rascolit netul si sunt niste preturi....
Merci anticipat!

Citat:
citat din mesajul lui crisspy
Bee daca nu mergeati asa cu tot familionul iti recomandam garsoniera unde am stat noi anul trecut cu Razvi, aproape de hotel Rex...a fost foarte bine si pt o saptamana am platit 1000 ron. Daca nu eram insarcinata cred ca si anul asta tot acolo mergeam, insa anul asta pas la vacante.

fetele

Monica, mami de 2 : Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)

Povestea sarcinii si a nasterii Andreei

Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui monicabo

Te rog mult, imi poti da pe PM detalii despre garsoniera asta? Preturi, cate locuri sunt (in sensul ca noi am fi 2 adulti+ 2 copii), daca este inclusa vreo masa, daca e acces la bucatarie etc... Sau poti sa scrii si aici, mi-e egal...Caut si eu cazare pt Mamaia pentru luna august. La fel am rascolit netul si sunt niste preturi....
Merci anticipat!

Citat:
citat din mesajul lui crisspy
Bee daca nu mergeati asa cu tot familionul iti recomandam garsoniera unde am stat noi anul trecut cu Razvi, aproape de hotel Rex...a fost foarte bine si pt o saptamana am platit 1000 ron. Daca nu eram insarcinata cred ca si anul asta tot acolo mergeam, insa anul asta pas la vacante.

fetele

Monica, mami de 2 : Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)

Povestea sarcinii si a nasterii Andreei

Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Monica o sa-ti dau maine nr de tel, il am pe la birou pe undeva. Nu avea decat cuptor cu microunde si frigider, nu are mese incluse, 1000 ron am platit numai cazarea pt o sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

Buna fetelor,
Pentru cazare in Mamaia va recomand un bloc dat in folosinta anul trecut cu garsoniere si apartamente de 2 - 3 camere, in cea mai selecta zona din statiune, anume zona hotel Central, California, Rex, Scandinavia. Uitati www.turo.ro/cazare/mamaia/a28-apartament-2-camere-de-lux-zona-hotel-scandinavia/detalii.html" target="_blank">ap. cu 2 camere cu terasa pe bloc sau www.turo.ro/cazare/mamaia/a19-garsoniera-de-lux-in-zona-hotel-scandinavia/detalii.html" target="_blank">garsoniera sau www.turo.ro/cazare/mamaia/a54-apartament-2-camere-lux-zona-hotel-regal/detalii.html" target="_blank">apartament de 2 camere.
Parere personala: complexul Phoenicia Resort e situat in afara statiunii Mamaia, spre Navodari, cam izolat. Mai degraba recomand blocurile Summerland ( zona Savoy ), situate chiar la capatul statiunii si care chiar daca sunt prost finisate au avantajul ca sunt pe partea cu plaja si s-au construit de curand cateva terase foarte dragute, cam de fitze si unde se mananca bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Vladut este afectuos cu bebe, dar doar cand ii amintesc de existenta lui, in rest uita cu desavarsire ca exista Cand ii amnintesc pupa burtica, merge si ii pune jucarii sa-i cante si ii canta, e de acord sa-i dam din jucarii lui bebe cand o sa vina... cred ca o sa-i dea, el imparte si cu copii straini jucariile, dar nu si pe cele favorite, are cateva de care nu are voie nimeni sa se atinga...

Noi acum suntem plecati la pescuiti, ne-am decis sa nu stam acasa, asa ca am inchiriat o casuta, eu stau pe net, Vladut baga somn si tati pescuieste

de steluta norocoasa (09.02.2009) si 15+

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bpaula spune:

Neata!

Porumbita ma rog sa fie totul bine .

Super Aidan cu love si like, de modalitatea lui de shopping nici nu mai zic . Au copiii astia darul de a te lasa masca in 2 timpi si 3 miscari.

Am fost la un training 2 zile si am cam ramas in urma si cu cititul. Am citit astazi din fuga. Multumesc fetelor si de urari pe FB. Recunosc ca intru rar acolo dar am vazut mailuri pe yahoo de la FB ca am primit urari.

Marius este si el la faza cu Nu vreau...de la mancare, la facut pisu/caca (desi in final face), la imbracat sau dezbracat si cam la multe din ce il intrebi daca vrea. Are momente de nervi maximi dar in rest e un dragut. Ma pupa, il pupa si pe bebe pe burtica si ii aduce masinute si trenulete, ma ia in brate, si e la faza cand vrea sa doarma cu mami, nu cu tati si clar nu cu bunica. In schimb daca nu o gaseste pe bunica prin casa ziua e suparare si tot intreaba de ea. O sa vad eu cum o fi din decembrie cand pleaca.

SI nu stiu daca v-am povestit o faza din parc, daca da, dati ignore, ca eu nu retin nici cum ma cheama zilele astea. Deci eram in parc, vine o prietena cu bebele ei mic, i-l arat la MArius. Se uita la el, ii place, in final pleaca. Eu stateam cumva sprijinita de carucior. A vazut mai tarziu ca vine un alt copil si mai ca nu l-a alungat de acolo. Cand prietena mea a vrut sa isi ia caruciorul si sa plece Marius s-a tinut dupa ea si ea tot zis sa ii "Dai apoi la mami , dai apoi la mami". Mi-a luat 5 minute sa ii explic ca nu e bebele nostru, ca inca e burtica si mai trebuie sa creasca si abia apoi vine. Cred ca nu o sa lase pe nimeni aproape de fratele lui .

Crisspy spor la renovat si sper din tot sufletul sa nu aveti probleme si intarzieri cu mesterii. Eu am cosmaruri si acum cand imi amintesc sarcina cu Marius in care eram cu burta mare si fara dus/cada si casa intoarsa pe dos 3 luni de zile.

E greu fetelor pentru voi fara nici un ajutor atunci cu nasterea. Eu am stabilit cu mami sa stea inca 2 saptamani dupa ce nasc si apoi sa isi ia si sotul concediu pana dupa Anul Nou.

Mergi la inceput

'Neata,

Monica am dat PM.

Oau Anna erai pe balta la ora 4 dimineata? Eu nici acum nu-mi poti tine ochii deschisi ...a prins sotul ceva?

Paula simpatic Marius ...v-ati gandit la nume pt fratior?

Citat:
citat din mesajul lui bpaula
Crisspy spor la renovat si sper din tot sufletul sa nu aveti probleme si intarzieri cu mesterii. Eu am cosmaruri si acum cand imi amintesc sarcina cu Marius in care eram cu burta mare si fara dus/cada si casa intoarsa pe dos 3 luni de zile.

Sunt obisnuita ca am facut renovari in actualul apartament cand eram in 6-7 luni. Acum am noroc ca am unde sa stau, desi as vrea ca mandra sa vina in casa noua...

Astazi mergem acasa...o sa fie prima noapte dormita acasa de cand a murit tati...imi e tare dor de el

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Of, crisspy, e tare greu!

Ioana nu poate sa spuna "Almette", zice intr-una "Amlette"; intr-o seara la masa am ras de ea; de atunci in fiecare seara, la masa ii zice Nadia "Ioana, spune Almette! Hai spune!" (Nadia spune corect )

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Asa a venit pe lume Ioana

Si asa Nadia

Mergi la inceput