Licurici de ianuarie-februarie 2009 (146)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

miere e fetitaaa! Bravo! Ce ma bucur! Va fi Nadia sau v-ati rasgandit la nume?

porumbita sper sa fie totul OK. Mult curaj!

La multi ani, Paula!

bee eu as mai sta un an macar cu Disney-ul. Sa vezi tu dupa 3 ani ce atractie pentru printesele Disney!
Eu as vrea sa le duc la anul sau peste doi ani.

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Asa a venit pe lume Ioana

Si asa Nadia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Naty, Cristi, ce emotie...E adevarat, copilasii nostri cresc. Sa le dea Dumnezeu sanatate!

Porumbita, iti tin pumnii pentru ca totul sa fie bine cu burtica!

Caut cazare la Mamaia. Sunt consternata de cat de mari sunt preturile. Noi mergem cu toata familia, de la Alexia, la bunici si matusa.

Am vazut ca s-a dechis anul trecut un resort Phoenicia si au apartamente. Poate o fi mai ieftin.

Am vazut pozele Lisei de pe Facebook, pozele cu torturi. Iar acum mi s-a facut o pofta. Abia astept sa ma opresc la o cofetarie! Mmmmm...De mult nu am mai avut asa pofte...

Bee

Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)

Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

bee cauta hotel lido mamaia

noi anul trecut am gasit la o agentie pe net cu 800 de lei camera 7 nopti, e drept la mijlocul lui iunie, si a fost perfect, camera foarte mare, curat, totul bine

mama de Carol (29.12.2008) si 37+ cu Patrick
blog

Mergi la inceput

Da, Naty, mai astept cu Disneyland-ul!

Ieri Alexia m-a uimit. O strigam "Iedutule, iedutule!" Alexia imi raspunde: "Nu sunt un iedut, sunt un copil". M-a lasat cu gura cascata.

Bee

Mergi la inceput

Anul trecut, desi nu am stat in Mamaia, am trecut pe langa H. Golden Tulip si mi-a placut f mult pt ca era entertaiment pentru copii, posibilitate de pensiune completa etc. (cat am putut sa vad eu din hol si de la terasa). As vrea sa mergem acolo, dar mi-au spus niste preturi de am lesinat.

Acum sunt la Phoenicia resort, ca pare ok, plus ca au apartamente cu bucatarie, ceea ce e perfect, ca pot sa ii fac papa domnisoarei.

Bee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

toate gandurile mele sunt alaturi de tine Porumbita! Sper din tot sufletul sa fie bine

Crisspy, eu cred ca R este asa nervos tocmai din motivul ca nu se paote explrima, ai sa vezi odata ce incepe sa vorbeasca cum se va linisti, cum crizele vor fi din ce in ce mai rare.

Bee...sorry, daca ai fi mai aproape, te-as servi fara ezitare. Unde anume vii in USA?

Ana...nu conteaza daca e fetita sau baietel, sanatos/a sa fie si sa scap eu repede.

imi e o groazza...nu va vine sa credeti, poate din cauza ca stiu ce ma asteapta. Imi vine sa imi tin picioarele stranse stranse

haioase fetele astea, adevarul e ca au un spirit de observatie de te lasa gura cascata.

sa va zic o discutie de-a Anei. Vine bunica, ii explic ca bunica va sta la noi o perioada, totul bine si frumos. Se uita Ana la ea si zice:
" Bunica n-are burta, ma ridica in leagan"

na...ce sa mai zici??? De la prima ora o pune pe mama sa ii citeasca Nemo si Pinochio, in parca numai cu bunica vrea si ii zice" nu te supara bunica ca eu te iubec"...mama...e topita

Mama de Ana si 38+

Fashion

Mergi la inceput

Am vorbit la Phoenicia Resort si pretul este fff bun. Pentru 5 persoane si un copil, ne-au oferit un apartament cu 4 camere, baie si bucatarie si pentru 4 nopti ar trebui sa platim 1140 euro, pretul incluzand: mic dejun, pranz, acces in resort si la plaja privata, umbreluta si sezlonguri. Mie se pare too good to be true. Cred ca o sa tragem o fuga intr-un weekend ca sa vad eu cu ochii mei.

Oricum, eu as merge pe varianta 2 apartamente: unul de 2 camere pentru ai mei si o garsoniera pentru noi si Ale.

Bee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Citat:
citat din mesajul lui lisssa_ana
Crisspy, eu cred ca R este asa nervos tocmai din motivul ca nu se paote explrima, ai sa vezi odata ce incepe sa vorbeasca cum se va linisti, cum crizele vor fi din ce in ce mai rare.

Of Lissa, cred si eu ca este nervos...dar ma gandeam ca de la atata frustrare sa-si dea drumul la vorbe, insa vad ca e si incapatanat.

Vad ca bebe 2 se lasa asteptat ca si Ana...tinem pumnii pt o nastere usoara.

Porumbita tin pumnii si ne auzim cu vesti bune.

Cristi gata gradi? Eu il duc in continuare ca de-abia ce am reinceput-o. Si eu magandeamde la anul la gradi de stat ca nu potsi cu taxa lui si cu bebelina si cu ratele astea. Tu cum te mai simti? E gata Carol sa-si cunoasca fratiorul??

Naty asa este...cresc repede rau copii astia. De la toamna incepi un nou ciclu cu amandoua, nu? Ioana la scoala si Nadi la gradi? Isteata foc Nadia, mor dupa ea.

Bee daca nu mergeati asa cu tot familionul iti recomandam garsoniera unde am stat noi anul trecut cu Razvi, aproape de hotel Rex...a fost foarte bine si pt o saptamana am platit 1000 ron. Daca nu eram insarcinata cred ca si anul asta tot acolo mergeam, insa anul asta pas la vacante.

fetele

Crisspy, fericita de Razvi si 31 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

crisspy merci, sunt bine, tot astept sa vina nasterea, am alarme false si ma entuziasmez de fiecare data

carol e fericit ca primit bacugani, sunt mi fascinanti decat un fratior... si daca il intrebam de jucarii toate sunt ale lui, la patrick stie ca are patutul lui, si un bouncer, si tata, altceva nu ii da.

mama de Carol (29.12.2008) si 37+ cu Patrick
blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Sa va povestesc si eu o faza cu A.

Am ras cu lacrimi! Lui Aidan ii place sa merga cu mine la Starbucks, e foarte cuminte, el isi ia un lapte cu cacao sau un suc de mere si eu imi beau cafeaua. Ieri, se duce la vitrina, isi ia un suc de mere cu pai, se baga motz in fata tuturor si anunta cu voce tare "MY TURN NOW!!", baga mana in buzunar si scoate doua ghinde pe care i le pune in mana vanzatoarei:))) si zice "FOR MY JUICE", se intoarce pe calcaie si arunca din mers un "SEE YOU LATER ALLIGATOR":)))) bai, toata lumea radea cu lacrimi!

Crisspy, bine ai venit in clubul nervosilor:)

Si la noi s-au dezlantuit spiritele de ceva vreme, e ciclic am observat, are momente in care ma vrea doar pe mine, a perceput si el schimbarile, tot ii vorbesc de baby, acum am cumparat o carte despre cum vin copiii pe lume ca sa incep sa ii citesc si sa-l pregatesc pt schimbarile ce vor veni.

Asa..el e f afectuos cu burtica, o pupa, mangaie, ii da sa manance clatite, imi spune ca e un bebe in interior dar nu cred ca realizeaza pe deplin ce inseamna asta. Ieri cand i-am spus ca o sa aiba o surioara, nu a spus decat: Ohhh...el tot timpul a zis ca e un baby brother:))

Vorbeam intr-o seara cu el si l-am intrebat intr-o doara pe cine/ce iubeste. si mi-a spus in ordinea asta: I love mommy, daddy and Aidan:)) I like babies and doggies and Caleb and Jarod (prietenii lui de la gradinita). M-a uimit ca face diferenta intre love si like..

Ii place sa mergem la Barnes and Noble, asta e o librarie mare, unde te poti aseza pe jos sau pe scaune si poti citi/rasfoi cartile fara sa iti spuna nimeni nimic. Intotdeauana, indiferent unde mergem el trebuie sa isi aleaga maxim 2 obiecte/jucarii/carti, mai mult de doua nu ii cumpr niciodata. Normal ca isi pune in cos tot ce vede, dar la sfarsit alegem doua. Ma uimeste intodeauana ce alegeri face, renunta la masinute/jucarii pentu carti.

No...cam atat de bine...in rest fitze si mofturi:))) dificila rau varsta asta.

Naty, da, ramane Nadia! Cresc copiii nostri nu? si eu mai am momente de nostalgie cand ii vad pozele lui A. de la gradi.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator

Tiny baby gator

Mergi la inceput