Licurici de ianuarie-februarie 2009 (146)
Raspunsuri - Pagina 15
Porumbita spune:
pai erau acolo si copii care nu ziceau decat cateva cuvinte; is tot felul de jocuri si metode sa ii captezei atentia si sa il faci sa vb (asa mi-au zis)
crisspy spune:
Atunci da-mi si mie detaliile pe PM daca nu poti aici...sa o tin minte cand o fi sa mergem si noi. 
Crisspy,
fericita de
Razvi si
31 sapt 
monicabo spune:
Porumbita, eu zic sa mergi poate si la Tutunaru, daca mai ai dubii, eu am incredere in el...
Daca vrei referinte despre mine, sa-i spui ca vii din partea mea, spune-mi si iti dau PM.
Monica, mami de 2
: Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)
Povestea sarcinii si a nasterii Andreei
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria
Aalina spune:
Porumbita iti doresc sa fie totul bine cu sarcina. 

Vero sanatate fetitei si tu stai cumintica.
Felicitari miere. Spor la ales rochite!
Crisppy si tie spor la renovari.
Va pup ca fug.
flowerbee spune:
Miere, felicitari pentru bebelina din burtica! Sa fiti sanatoase!
Veronica, stai linistita, sa nu deranjezi bebe-ul dn burtica. Tine-l cat mai mult la caldurica! Si sanatate frumusetei de Alice!
Lisa, inca un pic si scoatem agitatele!
Crisspy, nici tu nu te agita prea mult cu renovarea!
Fetelor, sunt pe ultima suta de metri si abia imi mai pot tine ochii deschisi!
Dulceata mea sta fara pampers, insa face rar la olita, mai mult in chilotel. Dupa ce face pe ea, cere sa fie schimbata imediat!
Astept sa se termine ziua de lucru!
Bee
Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)
Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!
Porumbita spune:
pe moment nu voi mai intra pe forum pana sambata; am sa va tin la curent cu rezultatul dar sunt asa low ca maine voi lucra de acasa si conexiunea e mai proasta sa ca ma voi comcentra doar pe munca;
pana atunci sanatate va rog; si pls sa nu postati vreun mesaj pe FB
Naty spune:
La multi ani lisa!
patricia la "Dinamo" la 2 Mai am fost si noi 3 ani la rand, e OK, pentru familii cu copii mici ideal fiindca au o curte maaare si loc de joaca. Camerele sunt bunicele, nu luxoase, dar bune, mancarea e safe, marea cam departe dar noi ne-am descurcat (am fost cu Ioana si alti copii, in primul an avea 1 an si ceva si totusi nu am avut probleme).
Noi ... samabata am avut serbarea de sfarsit de gradi. Nu am plans acolo dar acasa
M-a impresionat mult ca la inceputul si sfarsitul serbarii au pus poze cu copiii la gradi, iar la final. ultima poza a fost cu Ioana mica, in primele zile de gradi, in brate cu nelipsita (pe atunci) papusa Maria. De atunci sunt cam deprimata, asa de repede a tercut timpul, parca ieri am adus-o de la maternitate si acum a terminat primul 'ciclu" de invatamant.
Nadia a fost deliciul intergii sali, a facut numai dracii, s-a urcat pe scena in mijlocul serbarii si s-a dus la Ioana strigand "Ioana, viau si eu aici, si Dodo e maie, si Dodo via la ghiadinita"; la sfarsit am lasat-o sa faca poze cu copiii, a fost tare fericita.
selene, ce haioasa e Daria!
Dialog intre fetele mele:
Ioana "Cine-i cea mai frumoasa din tara"
Nadi - cu convingere "Eu"
Ioana "Ba nu, nu esti tu"
Nadia - ezitant "Nuuuu? Dar cine? Tu?"
Ioana "Nu, Dodo, mami e cea mai frumoasa"
Nadia - neconvisa "Aaaaa, maaami" pauza "da mami e om maie, eu sunt cea mai fumoasa din fetite"
Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)
NOI
Asa a venit pe lume Ioana
Si asa Nadia
sdcristian spune:
si la noi e ultima zi de gradinita, cumva ma ia cu bocete ca de la toamna il trecem la o gradi de stat, si imi pare ru ca aici s-a acomodat perfect, dar e scump
si nu pot sa cred ca a terminat primul an de "scoala" din viata lui... cresc prea repede
mama de Carol (29.12.2008) si
37+ cu
Patrick
blog