Licurici de ianuarie-februarie 2009 (146)
Raspunsuri - Pagina 14
lisssa_ana spune:
Porumbita, te rog mult linisteste-te. nu iti face bine. incearca sa dormi. maine va fi bine!

miere, nu stiu zau...ma mir cum de am rezistat atat fara sa aflu...sunt tare mandra d emine
. lumea e 70% fata si 30% baiat. Eu as vrea un baiat sa am si /si, dar daca e fetita ma voi bucura la fel de mult si plus emai bine pt Ana.
Offf imi pare rau de voi ca nu aveti cine sa va vina in ajutor. Mama a ajuns ieri, Ana e calare pe ea toata ziua, bine ca avenit cu forte noi ca eu una nu mai puteam
. Acum stau si eu mai linistita.
La fel mai fi facut si noi miere, Cristi ar fi stat acasa si eu as fi mers singura sau cu o prietena la spital. Mi se pare crunt pt ei sa ii duci intr-un mediu nou, fara mama si fara tata.
Mama de Ana si
38+
Fashion
DarkBendis spune:
Buna seara!
Porumbita, multe ganduri bune si "pozitive vibes" sa fie totul bine

Miere, inca o data,felicitari pentru fetita!!
Veronica, imi pare rau ca e bolnavioara Alice, multa sanatate sa treaca repede aftele. Si tie la fel, multa sanatate, sa stea cat mai mult bebe la caldurica!
Lisa, nu mai e mult, si vine si bebe! Acum ca a venit mama ta, ai si ajutor langa tine, e bine!
Flowerbee, "big hug" 
Cristi, cum esti? Ca la tine chiar nu mai mult!

La Multi Ani, Paul! La Multi Ani, Paula! La Multi Ani, Petra! La Multi Ani, Patricia! La Multi Ani, Patrick! La Multi Ani, Petru!

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008) 
"I dream of wolves. With them I run."
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
anna-mama spune:
Neata,
Va asteapia o
calda!
Porumbita, Doamne ajuta sa fie totul bine cu bebe.Sangele care ti-a curs nu e ingrijorator, iar legat de bataile inimii sper ca sa fii fost un ecograf si un doctor slab
Ma gandesc la tine si astept vesti bune 
Miere, daca ai stii ce ma bucur pt tine, felicitari pt fetita!! Super cadou ai primit de ziua ta, sa fiti amandoua sanatoase! Un mare pup 
Vero, sanatate multa lui Alice, saracuta, am avut si eu stomatita pe la aceiasi varsta cu Alice si e tare chinuitor, am nbiste amintiri puternice de atunci
Sper sa aiba un tratament eficient si sa scape repede
sanatate multa si tie si sa stea bebe acolo pana la termen 
Lisa, abia astept sa aflu ce ascunde burtica ta. Eu parca as zice tot fetita, dar sa fie cum va doriti si f sanatosi 
Crisspy, multumim pt complimente!
Ce faceti, va apucati de renovat? Cam ce aveti de facut? Off, sper sa reusim si noi curand sa facem pasul asta! Felicitari, sa fie intr-un ceas bun si voi sa o stapaniti sanatosi si fericiti! 
de steluta norocoasa (09.02.2009) si
15+
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
anna-mama spune:
Noi ieri am dat o fuga pana la tara, a fost Vlad in culmea fericirii cu atatea animale si lucruri de studiat
Din nou nu mai voia sa plecam, ii place la nebunie 
Astazi voiam sa mergem la pescuit, ca vremea proasta ne-a stricat planul de a mai ajunge la munte. Sa vedem pana la urma in ce directie o apucam ![]()
de steluta norocoasa (09.02.2009) si
15+
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
Porumbita spune:
ecograful e bun, am incredere in cel de la sanador;
nu prea pot fi optimista; la ecografia de vineri avea 6 sapt si o zi, ieri la fel, ma gandesc ca tr sa creasca un pic (dupa menstra tr sa fie 8 sapt si 3 zile)
azi e si prima zi cand nu am stare de greata; ma doare mijlocul da asta si ca am plans o gramada
am facut aseara Bhcg si o sa il repet vineri; asa ca probabil pe luni o sa am rezultatul; insa o sa ma mai duc la o ecografie azi dupa pranz.
la naiba, simt ca mor asa pe interior, acum tr sa incept sa caut ce si cum e cu avortul... nu am facut niciodata si nici nu stiu cum ar tr procedat 
monicabo spune:
Porumbita, intamplator am citit si eu aseara la subiect...
Ai toata sustinerea mea 
Unde mergi la eco?
Monica, mami de 2
: Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)
Povestea sarcinii si a nasterii Andreei
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria
crisspy spune:
'Neata,
Porumbita tin pumnii sa fie bine azi la echo
...incearca sa ajungi la un dr. bun inainte sa te panichezi mai tare.
Veronica multa sanatate lui Alice, sper sa te poti descurca si cu ea si cu sarcina
.
Dark voi cum mai sunteti? Mister? 
Anna o sa ne apucam de renovat partial (bucataria, baia de serviciu, holul si dormitorul nostru) ca nu prea avem bani. Restul ramane pt la anul sau cand vom castiga la loto
. Oricum si pt amenajarile de acum m-am imprumutat la munca de bani
. Dar voi ce pas vreti sa faceti: sa renovati sau sa schimbati apartamentul? Ca stiam ca stati in 4 camere deja (visul meu neimplinit
).
Nu stiu cum o sa facem cu materialele de contructii, o sa trebuiasca sa-l car pe Razvi peste tot cu noi, sa vedem ce o sa iasa
.
Avem o perioada nasoala cu el, nu mai vrea deloc la gradi, plange cand il imbrac dimineata ca stie ca mergem la gradinita. Fetele de acolo ne spun ca se linisteste repede, ca doarme si mai ales ca mananca tot. Insa in fiecare zi cand am ajuns acasa mi-a mancat un castron de ciorba plus desert sau fripturica... asa ca faza cu mancarea nu o prea cred.
E nervos, irascibil, are nervi din orice (de la o scama care sta in calea masinutelor pana la masinutele care nu merg drept
), aseara a vrut sa dea in mine, mi-a lipsit fooooarte putin sa nu-l plesnesc, noroc cu Adi. Eu sunt bine deocamdata, dar imi e din ce in ce mai greu sa-l stapanesc (sa-l iau in brate, sa-l schimb, etc...), ma ajuta Adi dar sunt chestii pe care nu le poate face. Dar rezist eu inca o luna pana vine mami la Bucuresti, a decis ca in luna iulie sa se duca totusi la munca ca sa mai uite de necaz.
fetele
Crisspy,
fericita de
Razvi si
31 sapt 
Porumbita spune:
monicabo am revizuit; am vb cu dl dr Horhoianu si zice tot la sanador sa repet dc acolo am facut ieri; am pus pt sambata si pana atunci o sa platesc taxa de urgenta sa iasa ambele Bhcg uri sa am toate datele si sa iau o decizie in cunostinta de cauza;
poate vi se pare ca ma grabesc dar nu pot suporta ideea si trebuie sa stiu cu certitudine cat mai exact;
crisspy e o per grea si pt el; a avut si R; va simte si pe voi; trece insa pana la urma!! si poate mananca si la gradinita (R mananca si acolo si acasa in unele zile in care stiu sigur ca mamanca si la gradi ca are chestii care ii plac f mult)
sa nu te enerbvezi tu ca mai rau iese; o sa mai revina per din astea;
Porumbita spune:
am uitat sa va zic; la recomandarea unei forumiste am fost cu el la un cabinet de logopedie pe la baba novac; mi-a placut ff mult, a fost ff profi logopeda; are dislalie polimorfa insa e totul "reglabil" (nu stiu cat de potrivit e cuvantul);
o sa facem in toamna cateva sedinte; deja aplic acasa ce mi-a zis tipa si se vad progresele (a inceput sa pronunte corect multe cuvinte care le zicea aiurea)
dc va intereseaza datele de contact sa imi ziciti
crisspy spune:
Porumbita sper din totul sufletul sa fie alarma falsa si totul sa fie bine cu bb2...te inteleg ca vrei sa ai certitudini, asa sunt si eu.
Cu Razvi o sa am rabdare, ca nu am alta solutie
.
Si noua ne-a zis medicul lui pediatru ca daca pana in toamna sau pana la 3 ani nu incepe sa vorbeasca sa-l ducem la logoped...dar oare logoped ne trebuie noua cand el nu vorbeste? Adica al tau vorbeste, dar nu corect si inteleg interventia logopedului, dar lui Razvi ce sa-i faca? Sa-i puna vorbe in gura? 

Crisspy,
fericita de
Razvi si
31 sapt