Licurici de ianuarie-februarie 2009 (146)
Raspunsuri - Pagina 13
veronica75 spune:
Buna fetelor,
La multi ani! pentru cei sarbatoriti de ziua numelui 
Miere - felicitari pentru fetita
foarte frumoase pozicile 
Porumbita - tin pumnii sa fie totul bine. Si eu am avut sangerari la inceput...daca nu e rosu aprins si nu curge mult cica nu ar fi pericol...totusi trebuie verificat.
Anna - ce poze frumoase aveti
, sunt superbe
si Vladut e un dulllceee 
Bravo Lisa
e foarte bine ca bb sta pana la 40 sept...vreau si eu 
Din pacate eu vin cu vesti nasoale
;
Alice s-a imbolnavit de stomatita aftoasa
, e in permanenta cu temperatura mare, gingiile inflamate si rosu in gat...plange, plang si eu cu ea
, nu poate manca din cauza durerii, nu doarme bine
.
Am fost astazi cu ea la medic si cica mai dureaza inca vre-o saptamana...e crima nu alta...
Dimineata am fost la gineco...
stau de pe o zi pe alta, nu pot si nu am cum sa stau numai in pat
...of, sunt cu psihicul la pamant.
" target="_blank">http://community.webshots.com/user/veronica75margarint Fotografii noi si vechi 
AMR 8 saptamani
lisssa_ana spune:
aaa, mi-am mai adus ceva aminte Porumbito. Medicul meu mi-a zis ca daca facem prostioare in timpul sarcinii putem avea sangerari chiar si dupa cateva zile.
Vero...imi pare tare rau pt Alicw, saracuta. cred ca nici tie nu iti e usor, mai ales acum.
Ti se rupe sufletul cum sufera copiii astia.
Multa multa sanatate
Mama de Ana si
38+
Fashion
miereamara spune:
Porumbita, deci tu vrei sa zici ca bebe in prima faza era mai mic cu doua sapt, s-a auzit inimioara si azi avea aceeasi varsta si nu s-a mai auzit...hmmm...cum ti s-a parut ecograful de azi, performant? a fost pe burta sau vaginal? Iti tin pumnii sa nu ti se adevereasca temerile si sa fie doar o alarma falsa.
Mie mi-au facut aici eco (la sarcina asta) la 7 saptamani pt ca am avut ceva spotting si s-a auzit cordul.
Vero, multa sanatate printesei. Chair am vrut sa te intreb, ce vei face cand vei naste? Vine cineva sa stea cu Alice? O luati cu voi? eu sunt f confuza, sper sa ma apuce nascarea in timpul zilei can deste Aidan la gradinita.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator
Tiny baby gator
Porumbita spune:
ms de raspunsuri!
nu mai ca acum sunt terminata psihic; stiu ca sunt pers cu probleme mai mari sau care au trecut prin asta insa nu ma asteptam; nu am avut nici un fel de probleme pana azi
acum doar numar orele pana maine sa ajung la un alt ecograf; dupa aia ma gandesc ca poate ar tr sa astept pana vineri sa nu fie prea repede una dupa alta 

veronica75 spune:
Porumbita -
linisteste-te, te rog,
, hai ca nu mai e mult pana maine, sa nu iti faci mai rau.
Miere - sunt la fel de confuza ca si tine
. Desi am intrebat "discret", in dr si in stg, din diverse motive (destul de intemeiate), nu poate veni nimeni sa ma ajute
...nu stiu ce si cum sa fac...
Cred ca o sa nasc singura...asta e...macar sunt nitel impacata ca Alice se impaca fff bine cu sotul si cred ca se vor descurca cumva si fara mine.
Eu doar ma rog la Dumnezeu sa mai tina bebelusul acolo la cald ca e prea micut. Are doar 1.850 kg.
" target="_blank">http://community.webshots.com/user/veronica75margarint Fotografii noi si vechi 
AMR 8 saptamani
miereamara spune:
Eu am hotarat ca daca se intampla noaptea, sotul sa stea cu Aidan acasa. Nu vreau sa duc copilul nicaieri (desi as avea unde in caz de urgenta, dar mi se pare traumatizant pt el sa il scol din somn in miez de noapte si sa-l duc intr-un loc strain, nu pot sa ii fac asta).
Eu o sa angajez o Doula, o persoana care sa ma asiste la nastere pe langa medic si restul, persoana asta se ocupa de confortul meu pishic si fizic si cred ca va veni si ma va duce la spital in caz de urgenta. Daca se intampla ziua, atunci e clar ca va veni si sotul pana cand e timpul sa ia copilul de la gradi. Plus ca mai am prietene care cred ca ar vrea sa vina cu mine la spital.
Daca fac direct cezariana atunci treaba e mai simpla, o programez cand ii copilul la gradi si am terminat treaba![]()
Da' na...asta e planul...sper sa si realizeze, sa fim sanatosi si sa ajungem la termen!
Lisa, mai ai putin!!! Ai emotii? ce iti spune feelingul ca este?
Tiny baby gator
monicabo spune:
Buna,
Scuze ca pare sa dau buzna pe aici, eu mai citesc, asa prin rotatie si cum apuc, diverse subiecte de la "scutece", diverse grupe de varsta de copii...
Si am vazut mesajul Porumbitei... si eu zic sa mergi la Tutunaru, e un medic bun. Sa dea Domnul sa fie totul bine!
Miereamara, Tutunaru ti-a fost sef? Super, eu m-am inteles f bine cu dumnealui, este medicul cu care am nascut fetele si care mi-a urmarit sarcinile! Am ajuns la dansul cu prima sarcina la 12-13 saptamani, cu indicatie de la alt medic de intrerupere de sarcina, datorita unei analize proaste, care cica ar fi putut afecta fatul, si am vrut sa mai cer pareri. Nimeni nu-mi dadea nici o sansa, iar la dansul am ajuns pe final, cu 1 zi inainte de intreruperea de sarcina la care eram programata... asa ca ii port un respect deosebit
si imi aduc aminte mereu cu placere de dansul.
Monica, mami de 2
: Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)
Povestea sarcinii si a nasterii Andreei
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria
miereamara spune:
Da Monicabo, am lucrat pt Dr.T vreo 2 ani parca pana in iulie 2006.
Tiny baby gator
monicabo spune:
Ai lucrat la spital, sau la cabinetul lui? Oricum nu te-am "prins"Eu am inceput sa vin la dansul din ianuarie 2007... si in total am fost pana in ianuarie 2009, la controlul de dupa bebe2
Multa bafta, sarcina usoara!
Monica, mami de 2
: Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)
Povestea sarcinii si a nasterii Andreei
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria
miereamara spune:
Am lucrat la cabinet, dar eram pe partea de financiar, nimic medical.
Tiny baby gator