Licurici de ianuarie-februarie 2009 (146)
Raspunsuri - Pagina 18
roxanaz spune:
neata doamnelor
La multi ani Lissa, la multi ani Miere!!! 

Iulia, sper ca sunteti ok acasa.
Vero, totul ok la voi?
sunt in urma cu toate, am avut o mini vacanta de 4 zile asa ca acum recuperez
va pup!!
crisspy spune:
Rox bine ai revenit
asteptam impresii si poze
(mai ales astea ca mine care anul asta ciuciu vacanta
)
Super scumpa Nadia
. Si Ioana nu se supara?
Crisspy,
fericita de
Razvi si
31 sapt 
flowerbee spune:
Zisa Cami, merci frumos de informatii. Sunt intr-adevar foarte frumoase blocurile noi din Mamaia, au tot ce trebuie pentru un copil si nici preturile nu sunt rele. Chiar ma tenteaza, mai ales ca nu sunt izolate, ci chiar in mijlocul distractiei.
Roxana, asteptam pozici.
Lisa, mergem la Phoenix, abia astept! O sa fie o nunta mare si sunt sigura, foarte frumoasa, pentru ca verisoara sotului este copil singur la parinti. Ei sunt de 28 ani in SUA si isi doresc tare mult sa fim si noi acolo pentru ca sa nu fie singuri. Deja ma gandesc la rochie, la rochita Alexiei care va fi flower girl, etc. Nu stiu exact care sunt obiceiurile in SUA, dar o sa ne acomodam. Plus ca strabunica vrea sa o vada pe Alexia. O sa stam vreo 3 saptamani, de aceea m-am decis sa o iau si pe Ale. Sotul meu viseaza la Hawaii...daca tot ajungem acolo. Eu zic sa ne bucuram macar de Arizona.
Crisspy, 
Sunt cam ingrijorata cu Alexia. De cate ori face pipi zice ca o ustura (este f iritata zona) si sper sa nu o luam din nou cu infectia urinara, ca o iau razna.
Bee
Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)
Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!
veronica75 spune:
Roxana -
merci de intrebare, din pacate nu suntem bine deloc 
Alice se lupta in continuare cu o stomatita aftoasa
(e epidemie aici in Belgia
), a slabit ingrozitor, are cercane la ochi si plangeee si eu plang si ma topesc langa ea....
Cel mai groaznic e ca nu papa nimic
, si eu simt ca o iau razna...aveti ceva idei?????????cum sa o fac sa manance? in ritmul asta ajungem sigur la spital 
Refuza tot, nici lapte nu a mai baut de cand s-a imbolnavit.
Singura chestie care o ia in gura este apa si cola( la sfatul pediatrei) ca sa nu moara de foame...
Am incercat supe, sucuri, bucati mici fierte...nimic nu vrea 
" target="_blank">http://community.webshots.com/user/veronica75margarint Fotografii noi si vechi 
AMR 7 saptamani
roxanaz spune:
Vero, la cat de tare o dor aftele e clar ca nu mananca nimic!! in afara de niste super-creme pline cu de toate, lapte, sucuri proaspat stoarse, smoothies.... nu ai ce sa ii dai. crede-ma ca doar rau
. va pup, sa treaca repede!
Criss, aci am pus o gramada de poze
Porumbita, acum in citit din urma, sper din suflet sa fie totul ok!! asteptam vestile bune!
crisspy spune:
Frumoase poze Rox
. Copii ce fac?
Vero sanatate multa lui Alice 
Crisspy,
fericita de
Razvi si
31 sapt 
flowerbee spune:
Veronica, imi pare rau ca Alice nu este bine. Stiu doar ca in caz de afte nu se mananca lactate si se fac badijorari cu glicerina boraxata.
Bee
lisssa_ana spune:
Vero, uita-te in farmacii. Aici gasesim un gel care isi face temporar efectul, dar poate o ajuta cat sa manance ceva.
Porumbita, cum esti???
Bee, sa vii cu bani
, ca o sa te imbolnavesti de ce haine vei gasi la unele magazine si la ce preturi![]()
Paula...am ras de numa de Marius...e protector deja
Anna, ce fain de voi ca va relaxati.
De cand a venit mama, jur ca o iubezsc mai mult pe Ana
. E mai relaxata, poate si ca mama sta numai cu ea, citesc , se joaca, coloreaza, etc. Pot si eu sa imi fca treaba. Dimineata ii face cuc bau la mama din pat
, fuguta la baie si "hai sa citim bunica". Nu e loc de plictiseala pt mama.
Dar, tot mai vine Anusca la o tura de dragalit cu mine sau cu Cristi. Cred ca e atat de fericita sa o aiba pe buni aici cu ea.
Eu...tot 2 in 1
, si culmea...ma simt excelent
, nimic nu ma doare, numai ca nu ma pot misca cum vreau eu(aplecat sau ridicat).
Toata sarcina am pus 13 kg
, numa' burta e de mine, sincer...din spate nici nu zici ca sunt gravida.
Sper sa pot da jos cat mai repede.
Incepe sa imi fie din ce in ce mai groaza de ziua X, imi e groaza de durere, imi e groaza de perioada de acomodare...dar cel mai groaza imi e de sentimentele pe care le voi avea pt bb. Oooof...o iubesc pe Ana de nu mai pot, si sper...sa fie la fel.
...hormonii de gravida
Mama de Ana si
38+
Fashion
flowerbee spune:
Lisa, mi s-a mai spus ca o sa ma imbolnavesc si ca o sa vin cu 3 valize pline de cumparaturi. Va trebui insa sa ma controlez pentru ca suntem la buget de austeritate. Casuta a aproape gata, cheltuielile vin in avalansa, mai sunt o multime de asa-zise maruntisuri care costa de nu iti vine sa crezi, sacul e aproape gol...O sa vedem cum va fi la anul. Cred ca si avionul e foarte scump.
Esti o gravi model, daca ai luat doar 13 kg.
Bee
lisssa_ana spune:
sa iti cumperi din timp biletele. Eu mamei i-am gasit in decmbrie cu $608 dus-intors cu plecare din budapesta, exact pe perioada verii.
am gasit cea mai buna oferta pe orbitz.com
Mama de Ana si
38+
Fashion