Licurici de ianuarie-februarie 2009 (146)
Raspunsuri - Pagina 19
anna-mama spune:
Crisspy, spor la renovat
Apartamentul in care stam nu este al nostru si nu sunt numai lucrurile noastre in el, asa ca vrem ceva al nostru. Vrem sa construim, dar sa vedem cati bani ne da banca pt asta. Ar fi visul nostru sa ne mutam la primavara. Ce bine ca vine mama ta la voi cand o sa nasti, eu cred ca cu cei mici ii va fi mai usor sa mai uite
Haha, am avut casuta inchiriata, tu crezi ca eu am stat pe balta. Ma culcasem cu Vladut pe la ora 23.00 si la 4.00 m-am trezit de m-am dus la baie
si am zarit o ciocolata
, asa ca m-am apucat sa o mananc si am intrat si pe forum, apoi , pe la 5.30, m-am bagat la loc la culcare. Sotul pe balta, oricum face pescuit sportiv si nu luam pestii acasa.
Bee, sa ai spor si putere sa termini repede si cu bine 
Naty, dulci tare printesele tale si haioase foc 
Lisa, ce dulce e Anusca
Hai, mai e putin si trece si nasterea, se face si bebe mai maricel, si atunci sa te tii ce scumoi or sa fie cand s-or juca impreuna puii tai
Curaj 
Vero, ti-am zis si eu ca doare rau de tot, totusi poate reusesti sa ii dai sa bea niste supica, chiar daca e doar zeama. Sanatate multa, ma gandesc la voi 
Rox, bine v-ati intors din concediu, foarte frumoase pozele 
Va las si poze cu pescarii mei https://picasaweb.google.com/annavladut/LaPescuitIun2011?authkey=Gv1sRgCPuTs8ae8rSVsAE#5624196140313771842
Si astea de la tara https://picasaweb.google.com/annavladut/LaTaraIun2011?authkey=Gv1sRgCL2R9-LW2LKFGg#5623914840340205218
de steluta norocoasa (09.02.2009) si
15+
http://bazar.desprecopii.com/index.asp?logoff=1l" target="_blank">e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
monicabo spune:
Crispy, multumesc, am gasit mesajul tau.
Merci de info, o sa sun acolo sa ma interesez. Par bune conditiile fata de ce am mai gasit eu..
Ziceti ca voi ati negociat..ca 1000 lei pt 7 zile ar veni cam 150 lei/zi, e mai ok....prin alte locuri similare, dar cu conditii "sub" (adica lipsa acces bucatarie, sau doar camera tripla - 3 locuri), gasisem cam cu 200 lei/noapte...
Monica, mami de 2
: Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)
Povestea sarcinii si a nasterii Andreei
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria
bebelusi spune:
Fetelor citesc cu sufletul la gura tot ce scrieti, nu imi scapa nimic, dar nu am timp sa va scriu din pacate.....dar sa stiti ca sunt cu gandul la voi si la problemele voastre.
Eu in timpul liber trag tare cu bijuurile ca am multicele comenzi si vreau sa le finalizez la timp ca avem nevoie de bani ca de aer. Sunt obosita moarta ca dorm doar de pe la 01.00 pana la 06.30 cand imi da trezirea Irinuca.
Noi mergem pana la urma la mare la noi, am inchiriat un apartament in Mangalia (stie cineva cum e plaja in Mangalia ca nu am fost niciodata), si mergem si cu sora mea si cu familia ei, deci cu ciurda de copii dupa noi.
La insistentele finilor, in august mergem eu si Mircea ca porumbeii in Italia, abia astept, e prima oara cand zbor cu avionul si am emotii
Fetelor, multa sanatate si sper sa citesc numai de bine
PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si printesa Irina Ana 29.12.2010
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
anna-mama spune:
Neata,
Bebelusi, eu am fost pe plaja din Mangalia si mi-a placut ca era mare, curata si nu asa aglomerata ca in alte statiuni. Sa aveti concediu placut
Ai grija de tine, sa nu te epuizez prea tare ca puiutii au nevoie de tine sanatoasa
Italia, frumos, sa aveti zile minunate, porumbeilor 
de steluta norocoasa (09.02.2009) si
15+
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
Porumbita spune:
din pacate sarcina oprita in evolutie aratata si ecografic si prin dinamica Bhcg (de aia vinerea trecuta era cu 11 zile mai mic, deja erau probleme);
luni o sa fie interventia; nu am facut niciodata avort asa ca am groaza de ziua de luni;
veronica75 spune:
Imi pare tare rau 
Iti doresc sa treci repede peste asta
.
" target="_blank">http://community.webshots.com/user/veronica75margarint Fotografii noi si vechi 
AMR 7 saptamani
DarkBendis spune:
Porumbita, 

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008) 
"I dream of wolves. With them I run."
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
miereamara spune:
Porumbita, imi pare tare rau! Te imbratisez!
Sper ca interventia sa decurga cat mai rapid si usor! Poti cere anestezie generala pt confortul tau psihic!
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator
Tiny baby gator