Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (430)
Raspunsuri - Pagina 15
Gabriela77 spune:
Ba eu zic, Luiza, ca dimpotriva, ti-ai facut cel mai potrivit cadou, iesirea in doi! Si eu apreciez in mod deosebit aceste evadari si imi fac foarte bine. Bine ca ati petrecut frumos si ca sunteti sanatosi toti. Ocazii de mese de familie se vor tot ivi
Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si
Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele
Yaia spune:
Roxali, mersi de urare! Super ca v-ati relaxat la mare! Abia astept si eu concediul, mai e doar o saptamana si jumatate pana atunci! Uneori perioada asta de dinainte de concediu e chiar mai simpatica, ca te bucuri de ce va sa vina. Taaare rau dupa concediu, ca nu mai ai ce astepta!
Noi sambata am dus copii in excursie cu trenul! A fost prima data cu trenul si am vrut sa fie aici, ca stiu ca trenurile sunt curate si frumoase. Succes total, Tudor super incantat, Alexia nu stia ce se intampla de nu are echilibru in tren.
Amandoi s-au jucat la tobogan si trenul de jucarie in tren de nici nu am simtit cu zboara timpul. Iar in orasul unde am fost, am stat vreo 3 ore, am luat masa, copii s-au jucat in vreo 2 parcuri, era cald si frumos si a fost foarte relaxant, mai ales pentru noi, parintii. Poze o sa pun probabil dupa concediu.![]()
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
Sabina spune:
La multi ani, draga Luiza!
Rox, daca ai timp, intreaba o mamica de la sub cu clasa a doua unde e scoala 10 (intreaba ea de mai multe, dar eu stiu ca tu stii de asta :D)
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=163839&whichpage=13
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
ceamica spune:
buna seara
sunt mai bine cu tusea , mai bine inseamna ca simt ca incep sa rup
. Yaia 
Sper macar Sebastian sa nu mai culeaga ceva pentru ca vreau sa ajunga si el la serbare vineri. Acum vad ca turuie si strofele colegilor ( cu tot cu nume prenume copil anuntat inainte )
Am avut sedinta cu parintii si evident m-am prezentat cu el
ca asta e ....Am platit pentru optionalele lui si am constatat ca daca inainte mai scapa si el la engleza , la karate , acum copilul meu n-a fost decat la muzica !Educatoarea mi-a spus ca e tare fericit cand aude ca a venit ora de muzica ! In ultima vreme isi tot canta cate ceva.
Astazi l-am dus in parculet si ne-am suit in autobuz . A inceput sa cante f tare si am incercat sa-l fac sa nu mai cante asa tare . Mai usor Sebastian , canta-mi doar mie mama.
Mi-a raspund tot tare : de ce mama , doarme cineva?
la noi weekendul a trecut repede , Sebastian cu Puf la zile onomastice , eu (duminica) cu niste amici ( ea si el) prin magazine sa-i imbrac pentru o nunta. Sunt convinsa c-o sa fie cei mai frumosi nuntasi !![]()
Luy ma bucur ca ati petrecut in doi ! Frumos din partea socrilor ca v-au ajutat sa aveti o zi a voastra ! La cat mai multe si uita ce ai scris in paranteza !
Roxana bravo pentru operatiunea actele.
Am si eu o curiozitate : daca un angajat face varicela , cum poate dovedi acest lucru in afara de concediul de la med de familie ?
Sabina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ceamica buna seara Acum vad ca turuie si strofele colegilor ( cu tot cu nume prenume copil anuntat inainte ) |

si multumesc Ema!
ca ai intrat la sub ala:)Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
Erina spune:
Buna dimineata!!!
Ce fac mamicile mele preferate???
Luiza
!!! Felicitari pentru reeditarea iesirii in doi!!!Nu ti-am multumit pentru cadourile pentru D&D. Daria foarte incintata de desene iar David s-a jucat mult cu masinuta.
Ema ma bucur ca esti mai bine. Cu asa personal shopper cred si eu ca vor fi minunati!!!
Yaia cita dreptata ai cu anticiparea vacantei si sentimentul de dupa. Topogan in tren...wowww cred si eu ca le-a placut copiilor!!!
Daria e bine, stam mult pe afara, profitam de vremea buna. David foarte activ ca deobicei.
Sa va bucurati de serbari si de vacanatele care se apropie.
Pentru sarbatorita zilei SILVIA:
Oldies but goldies: Police: www.youtube.com/watch?v=WZicnDPvW9g" target="_blank">Every step you take
LA MULTI ANI!!!
Sper ca noua "casa" sa fie tot ce iti doresti si sa ramai mereu acelasi exemplu de tenacitate, optimism si curaj!
Gabriela77 spune:
Si eu intregesc corul si spun cu toata dragostea, La Multi Ani, Silvia! Sa te simti ACASA alaturi de baietii tai, sa fii fericita, draga mea, oriunde ai fi!

Gabriela, mami de
Ana Sofia(21.01.2010)
Gabriela77 spune:
Yaia, frumoasa experienta cu trenul
, si eu abia astept vacanta!
Elena, mult conteaza o bucatica de teren, cat sa se joace afara copiii, tot asa misunator David?Ce dedicatie frumoasa!
Ema, bravo pt Sebastian cantaretul
si succes la serbare! Iar tie, sanatate!
La noi e saptamana si indragostitul
, zau tare nestatornica e Sara mea
, mergem afara, pupici, azi am chiulit de la gradi
Gabriela, mami de
Ana Sofia(21.01.2010)
Erina spune:
Gabriela David e super mergaret si foarte curios. Il necajesc si maselele acum...
Da, Police rules
. Titlul e Every breath you take dar pentru ca a fost recenta plecare in OZ am scris step!!!
M-ai amuzat cu nestatornicia Sarei. O s avad si eu la ce ma astept de la Daria. La locurile de joaca mereu sunt baietei prin preajma ei-mahhhh mie nu imi place deloc lucrul asta...
Yaia spune:
LA MULTI ANI fericiti, Doamna Piciulescu! Sa topai peste necazuri ca un cangur si sa aterizezi doar cand sunt momente placute! Si sa stai mai mult pe pamant!![]()
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)