Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (430)
Raspunsuri - Pagina 14
Yaia spune:
LA MULTI SI FERICITI ANI, LUIZA! Tot binele din lume ti-l doresc, sa fii in continuare sanatoasa si buna ca sufletul tau!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
ramonaiani spune:
Luiza: La Multi Ani plini de fericire si sanatate (ca fete destepte si cuminti, si sot iubitor ai deja
). Pupicei si imbatisari calde de la noi.
Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.2007) si bondarel Daniel (27.06.09)
Erina spune:
SabinaY. e o forma de iubire, sigur isi va mai pierde din intensitate cu timpul, mai creste si Lisa si va intelege.Check out my signature
. Thanks.
Yaia, Mariana v-as da de 10X ori cu like-ul la asa mesaj frumos pentru Luiza!!!
Gabriela77 spune:
La Multi Ani, Luiza! sa fii mereu fericita alaturi de fetele tale si tati! Te imbratisam cu multa dragoste si iti multumim pentru generozitatea ta!

Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si
Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele
Roxali spune:
LA MULTI ANI LUIZA SA AI PARTE NUMAI DE BUCURII ALATURI DE FAMILIA TA MINUNATA!
Yaia cu intarziere LA MULTI ANI !
Am sosit de la mare ieri seara si repede la supermarket sa cumpar una alta ptr ai face ceva baiatului ptr festa de sf de an...cea care organizeaza mi-a spus ca le lipseste dulcele, mie mi.ar fi placut una torta mare, daca tot e sf sc elementare, dar cum lumea e tare zgarcita...asa ca am facut tiramisu, fursecuri cu nuci, cioco si palline colorate, un tort cu fructe(blat cumparat!)si mama va face 2 strudele cu pinolo,stafide , mere etc
Bine ca la pitica am dat bani, mult mai sanatos si cinstit
La mare per total a fost vremea ok...joi si vineri cate un nor si ceva vant...sambata si duminica super...apa super rece primele zile, dar Pinguinul E nu a rezistat...pitica avea ceva tuse, dar dupa cateva balaceli la mal ia trecut
Am ramas f uimita de fimea ca m-a ascultat mereu, nu mi.a facut nici o figura, cred ca si-a dorit mult iesirea asta sau am fata mare
Sambata au venit si alti prieteni si n-am rezistat sa nu iesim la un cacciuco si ceva fritura di mare
N-am avut noroc sa scoatem scoatem gomoncino din port si nici prieteni nostri nu ne-au plimbat cu barca , tot din cauza unor mici probleme
Aparatul foto nu am reusit sa-l incarc , ca juniorul nu stie unde a pus incarcatorul...am facut ceva pe tf , dar 4
o zi buna gagici fug ca s-a trezit mandra...poate recuperez ceva asta seara dupa serbarea lui fimiu
luy spune:
Buna ziua, dragele mele !
Poftiti, va rog : 

si putina muzica : 
Multumesc pentru urari, sunteti dragute si atente ca intotdeauna 
carpatina, Erina, Sabina, Yaia, Mariana, mandarinutza, Gabriela, Roxali si toate celelalte prietene 
Am avut un weekend plin, de aceea nu am reusit sa intru pe net si sa va multumesc pentru gandurile bune.
Sambata am fost la finutul nostru si ne-am intors acasa la ora 22, iar ieri am 'evadat' cu tati cat au dormit printesele dupa amiaza, am fugit la film 
. Si pe la ora 18 am luat si fetele si am mers la Afi, sa o plimbam pe Maria 'cu ratele' si sa-i luam sandale albe pt rochite. Misiune indeplinita ![]()
Nu m-am sarbatorit in stil traditional ( masa si tort, etc ), spre dezamagirea socrilor
. Am vrut sa profitam la maxim de ocazia de a iesi in oras in 2 ( sunt o mama si o nora denaturata, stiu
)
Luy,
mamica de
Maria Teodora
( 25 aug 2007 ) si
Irina Alexandra
( 21 sept 2010 )
Yaia spune:
Salutare, fetelor!
Am citit tot-tot, dar nu ma intrebati ce, ca nu mai tin minte!
Atat am retinut, ca Luy a primit cadou frumos: o iesire in doi! SUPER!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

...e tot ptr binele familiei