Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (430)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Da, si eu am fost foarte multumita de tren, de asta am si vrut ca prima lui experienta cu trenul sa fie aici, sa fie una placuta. M-am gandit ca poate in vreunul dintre concedii sa nu fim nevoiti sa luam trenul si sa fie urat. Asa ca l-am dus aici, este vagon special pentru familii cu copii, au tobogan, tren din lemn mare, castel, masuta cu jocuri, carti de citit. E super!

M-am laudat ca Alexia are in vocabular si un cuvant finlandez? Probabil ca da! Si ea e foarte mergareata, mai ales afara vrea sa o ia la sanatoasa si e mereu dupa Tudor, deja incep luptele pentru jucarii. O chinuie si pe ea maselele, stau sa iasa vreo 2-3...

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Da, si eu am fost foarte multumita de tren, de asta am si vrut ca prima lui experienta cu trenul sa fie aici, sa fie una placuta. M-am gandit ca poate in vreunul dintre concedii sa nu fim nevoiti sa luam trenul si sa fie urat. Asa ca l-am dus aici, este vagon special pentru familii cu copii, au tobogan, tren din lemn mare, castel, masuta cu jocuri, carti de citit. E super!

M-am laudat ca Alexia are in vocabular si un cuvant finlandez? Probabil ca da! Si ea e foarte mergareata, mai ales afara vrea sa o ia la sanatoasa si e mereu dupa Tudor, deja incep luptele pentru jucarii. O chinuie si pe ea maselele, stau sa iasa vreo 2-3...

M-am logat sa orectez ceva si zic bravo pentru pallo al Alexiei. Asa stiu si eu un cuvint in filandeza. Trenul ala e de vis, asa sa tottt calatoresti!

Ohhh da si la noi e lupta de lupta: Mami ia-L pe David....David nu ma lasa...numai asta aud. Si bineinteles eu zic gresit: Lasa-i lui ca e mai mic...doar uneri imi amintesc sa spun: e rindul lui acum...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SabinaY. spune:

Citat:
citat din mesajul lui Erina

SabinaY..Check out my signature. Thanks.

-------------------------------
mamica Dariei si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle.
Shiawase wa itsumo jibun no kokoro ga kimeru/ It is always your heart that decides your own happiness.

Lovely!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SabinaY. spune:

La multi ani Piciu!!! Toata fericirea din lume ti-o doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Erina
Ohhh da si la noi e lupta de lupta: Mami ia-L pe David....David nu ma lasa...numai asta aud. Si bineinteles eu zic gresit: Lasa-i lui ca e mai mic...doar uneri imi amintesc sa spun: e rindul lui acum...

'Mami, Alexia m-a zgariat!', 'Mami, Alexia strica!', 'Mami, ia-o de aici!'
Eu aplic regula de la gradinita: cine avea jucaria in mana, o pastreaza. Nu e voie sa luam jucaria cu care se joaca alt copil, indiferent a cui e (Tudor de multe ori se joaca cu carutul si papusa Alexiei ).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Picio, La Multi Ani, iti doresc acomodare rapida, o viata superba in Oz, multe momente magice alaturi de muschetarii tai, cangureala maxima ;) si, bineinteles, multa sanatate sa va bucurati de toate!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

La multi ani, Picea!!!!

Multa fericire si realizari!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crishtina spune:

Cu intarziere vin si eu...
Luiza, La multi ani si multa sanatate! Si tot ce iti mai doresti!

Piciulika, La multi ani si acomodare usoara! Salutari puiutilor tai. Ne este dor de ei!

Crishtina cu Robert , Nicole &

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

La multi ani Piciulika sa fii sanatoasa si fericita alaturi de baietii tai si Luiza daca mai primesti si azi urari cu scuzele de rigoare iti urez si eu La multi ani si te imbratisez strans ca esti tare speciala pt grupul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

La multi ani Piciulika!

Mergi la inceput