Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (192)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

LA MULTI ANI !!!!!!!!!!
ANDREI
REBECA
IUNIA TEODORA
SILVIA
VICTOR STEFAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

luminel, incearca ELOCOM, dar nu stiu daca e voie la 3 ani, cere un prspect.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si maslinuta Ana Isabela din 14.01.2011

Cum mi s-au intamplat doua minuni, Robertsi Ana Isabela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex@Sara spune:

Luminel,pe pleoapa nu o poti da cu nimic.Daca e umflat tare,du-te la un spital,la garda si ii da ceva cu cortizon,injectabil
Noi avem experiente cu Alex,care e alergic la piscaturile de tzantar,si cam pe la 2 ani l-a piscat de pleoapa,urechiusa si gat si s-a umflat,de dimineata de cand s-a trezit si era numai rosu si putin de tot umflat,pana dupa somnul de dupa-amiaza cand s-a trezit deformat-ochisorul nu si-l mai putea deschide deloc,si urechiusa era dubla aproape.Am fugit la IOMC si i-au dat o injectie cu cortizon si in cateva ore s-a dezumflat,Si ne-a zis sa avem mare grija la tzantari si alte bazdaganii de insecte ca e alergic(nu-mi pot imagina ce se poate intampla ce poate pati daca l-ar intepa o albina ).De atunci am mai avut vreo 2-3 intepaturi doar,dar pe manute sau piciorus dar a facut galme f mari si umflate.Acum,in Grecia,in prima noapte nu am stiut ca sunt tzantzari si l-au piscat iarasi de urechiusa si manute,urechiusa i s-a umflat de numa si se si scarpina ca il manca .Am luat Fenistil gel,pt mancarimi si ne-a dat si siropel tot Fenistil dar nu l-am dat,si i-a trecut cam in 2 zile(apoi am descoperit aparatele pt tzantzari intr-un sertar in camera si am cumparat pastile si am dormit fara griji )SI Sara a facut destul de urat pe manute de la piscaturile de tzantari,mdeci si ea e alergica .Daria a fost si e apiscata dar cu ea e ok,i s-au facut doar punctuletele alea specifice piscaturilor de tzantari.
In Canada si USA este o cremuta si siropel parca-BENADRYL,daca e alergica,poti face rost(avem canadience inimoase pe aici si poate apelea si eu la ele )si sa il ai la indemana in sezon .
Sanatate si numai bine

Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009
Jocuri si jucarii de la Noriel si D-TOYS...si multe alte jucarii si hainute superbe ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Aly Ce emotii trebuie sa ai.Iti vine sa crezi ca a trecut un an de cand il ai si pe Luca? M-am emotionat.. Va pup cu drag, sa aveti o petrecere minunata!!

Lumi, si eu zic ss nu o dai cu nimic, vezi maine cum e

Lori, nu te-am mai sunat, dar ai citit msj cu dr, da?

Andrada,sa data trecuta imi doream baiat si a iesit o minunea de feitza, acum stiu ca Doru ar vrea baiat, eu..deocamdata nu am preferinte, ma rog doar sa fie si sa fie sanatos.
Sa stii ca si noi avem o problema cu raull de masina al Sarei. A debutat la fix 1 an, iar acum s-au rarit episoadele simtitor. Eu ii mai dadeam sarei coculine, sunt patilute homeopate, ii pisam si ii puneam in ptin lapte. Daca plecati dimineata incearca sa nu ii dai lapte/lichide multe si nici multa mancare, asa doar cat sa nu fie stomacelul gol. Si faceti si voi opriri de cateva minute, daca vedeti ca da semne..
Ahhh ce as pleca si eu la mare, sau la munte, oriunde

Doloress te pup pe tine si pe printisorii tai frumosi

Alina 7+ si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Andrada, la noi Andrei este cel cu raul de masina. Am cumparat de la farmacie niste bratari elastice pentru raul de miscare, de masina, etc. Nu stiu daca au functionat ele, o fi fost autosugestie, cert e ca au functionat. Ba mi-am luat si eu o pereche, pt. adulti, si nici eu n-am mai avut rau de masina Sunt elastice si au un bumbisor de plastic pe interior care apasa pe un punct de prespounctura. Uite ce fel de bratari, vezi www.sea-band.ro/" target="_blank">aici. Nu mai stiu de la ce farmacie le-am luat atunci, cred ca de la Catena.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

La multi ani pentru doua mandrute frumoassse foc,
buburuza IASMINA
mufitza ARIANA

Sa cresteti mari fetite dragi, cu multe bucurii in jur si multa dragoste si ocrotire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magnetism79 spune:

La multi Ani pentru Iasmina si Ariana!!!!!
Sa crresteti mari si frumoase!!!!!!!!!!!!
Noi mergem la Ateneu sa hranim porumbeii.E traditie de fam cand stam Duminica acasa sa mergem sa le dam firimituri!!!!!!!!
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

LA MULTI ANI IASMINA!!!!!
LA MULTI ANI ARIANA!!!!
Sa fiti sanatoase fetitze scumpe, sa aveti viata plina de bucurii!!

Alina 7+ si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

Lori, Luminita, multumesc pentru sfaturi; de la farmacie ne-au dat Tobradex dar i-am pus o data si mi s-a parut ca mai rau face, asa ca nu i-am mai dat.
Tiza, nu este chiar asa de umflat, doar pleoapa de sus e umflata si rosie. Nu o doare, doar are tendinta sa se scarpine din cand in cand. O sa astept sa-i dea inapoi de la sine.
Imi pare rau ca Alex si Sara sunt alergici, la cati tantari sunt pe la noi...

Aly, ce frumos ai scris Sa-ti traiasca minunile si sa va aduca bucurii toata viata!

Laura, sa va fie de bine iesirea! Abia stept sa mergem si noi la munte la Predeal luna viitoare, cand vine sotul in tara (en amoureux, cum zice Alysh)

La multi ani, domnisoarei carliontz Iasmina si mufitzei Ariana!
Sa creasca mari, frumoase, desptepte si norocoase!

O duminica frumoasa!

Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Gabitza, se pare ca bratarile alea functioneaza; noi vrem sa o ducem pe Victoria in croaziera, dar eu am rau de mare si mi-a zis o prietena de bratari, ca si ei i-a fost rau in croaziera si a cumparat bratara si cica functioneaza de minune.

Lumi esti sigura ca a fost muscata de ceva? Se vede muscatura? Ca Victoria e alergica la pasta de hamsii si la fel i se umflase pleoapa de 2 ori cand a mancat (pana mi-am dat eu seama la ce facea alergie). I-am dat Benedryl (impotriva alergiilor solutie orala, dar au si injectabil) si a trecut imediat.

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput