Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (192)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

La multi ani, printese frumoase si cochete!
ARIANA
si
IASMINA
Sa cresteti mari, sa va fie viata luminoasa si vesela ca o zi de iunie!

ALYSH- foarte frumoasa povestea voastra, sa va traiasca baietii frumosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alex@Sara
[...

In Canada si USA este o cremuta si siropel parca-BENADRYL,daca e alergica,poti face rost(avem canadience inimoase pe aici si poate apelea si eu la ele )si sa il ai la indemana in sezon .
Sanatate si numai bine

Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009
Jocuri si jucarii de la Noriel si D-TOYS...si multe alte jucarii si hainute superbe ...

Da, ti-am zis de el. E super bun benedryl-ul; daca e alergioe, spune-mi si iti si trimit maine (daca nu mai e posta la noi in greva; la miezul noptii ar trebui sa termine greva). Te pup. Si vorbesc fff serios, spunmi daca ai nevoie ptr. fetita. Fara jena, ca e vorba de copil.

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

ALEX-SARA - as putea si eu sa-ti aduc, cand vin in tara in august, ca sa scapi de taxele postale.

Si eu am cumparat, am unul in casa pentru orice eventualitate. N-am avut nevoie niciodata de el, dar al meu sot e alergic la piscaturile de purici. Cum trece pe langa un caine sau o pisica puricoase, face niste blande pe tot corpul, mari si rosii, tare urate, cu stare de somnolenta, cu rau fizic. A trebuit sa ia odata prednison vreo saptamana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefany_p spune:

Ne-am intors si noi de la cabana, suntem piscati de tantari si unde nici nu ma gandeam, dar a fost frumos.
Doloress, eu am vazut pozele, dar sigur nu-i Patrick mic?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Buna tuturor, LA MULTI ANI M&M-ilor sarbatoriti zilele acestea, cu scuzele de rigoare ptr intarziere...
Noi suntem acasa... cu tuse ai vostri au acut si febra? Noi de vineri luam erdomed, oscilo, nurofen cu panadol la 4 ore si aseara la 3 (la o ora dupa nurofen mi-a facut temp......... ma duc acum la 10 cu ea medic dar mi-e rau si mie cu greturi cu de-alea, stiti voi...... of...

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa si 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada79 spune:

LA MULTI ANI!!!!!!!!!!!!!
IASMINA ANA-MARIA sa cresti mare printesa mica si frumoasa!!!!!!!!
ARIANA ELENA astept vesti de la mami, poate ne pune si noua o poza sa te vedem
MARIA
RADUCU sa cresti mare, sanatos si sa ai parte de tot binele din lume alaturi de familia ta frumoasa si toti M&M

Gabitzam, Alina mercic mult pt sfaturi.
Gabi am intrat pe site si am sunat la un centrofram chiar langa mine si au. Am sa ma duc la pauza de masa sa cumpar! Doamne ajuta sa aiba efect pt ca am ajuns sa imi fie frica cand plec de acasa, odata am ajuns si la urgenta la Medlife ca mai avea putin si lesina, se ingalbenise rau la fata iar anul trecut cand am plecat in Bulgaria a fost groaznic la dus. Daca nu treceam de jumatatea drumului ne intorceam inapoi. Abia astept sa o cumpar!

Dollores sigur nu e Patrick??? ce seamana.......Trebuie sa fii tare mandra cu asa baieti frumosi....

Ylari ufff imi pare rau de raceala. Insanatosire grabnica!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Adriana, vezi sa fie bratara din cele pentru copiii, sa fie potrivita pe manuta lui! Multumesc de urare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

LA MULTI ANI RADU!!!! Pui scump, sa cresti mare, sanatos, voios!! O pupam si pe mamica ta

Alina 7+ si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

La multi ani Raducu! La multi ani Maria!

Ylari, sanatate multa si rapida!

Desi, acum nu se mai vede dar ieri dimineata se observa. oricum, i-a dat inapoi; alergie n-avea cum sa fie, ca n-a mancat nimic nou

Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Iasmina si Ariana

Raducu pui mic si scump de Gabitam sa ai o copilarie fericita si sa-ti faci parintii mandri de tine.
Gabita, sa va traiasca puful mic si cel mare sa va bucurati de nazbatiile lor, sanatosi.

Maria

Mergi la inceput