Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (192)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

Iunia Teodora
Silvia Cosmina
Victor Stefan
Iasmina Ana-Maria
Ariana Elena
Maria
Radu Alexandru

Sa fiti sanatosi si fericiti si sa aveti o viatza frumoasa !!!

Felicia,de pui (Gabriel) si 32+ cu bulina (Mihai sau Anamaria???) AMR 9 s!!!!

Povestea lui Gabriel
Victoria invinge cancerul!!!

_

Simply happy!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Va multumesc frumos la toate si va intorc cu mult drag urarile. Va pup

Noi l-am sarbatorit sambata pe Raducu in familie, cu fratii mei si nepotii si mama mea, a fost dragut. Am avut vremea buna, s-au jucat copiii in gradina la locsorul nostru de joaca, am stat la taclale. Am cumparat ca de obicei tortul de la Maria iar in meniu au fost micii de la Cocosatu' O sa descarc cateva poze diseara sa va arat poze cu sarbatoritul. A primit si el cadou tot un laptop de jucarie, ca si Andrei saptamana trecuta, si chiar si asa fiecare se uita la al celuilalt ca parca ar fi mai ochios

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui fecian

Iunia Teodora
Silvia Cosmina
Victor Stefan
Iasmina Ana-Maria
Ariana Elena
Maria
Radu Alexandru

Sa fiti sanatosi si fericiti si sa aveti o viatza frumoasa !!!

Felicia,de pui (Gabriel) si 32+ cu bulina (Mihai sau Anamaria???) AMR 9 s!!!!
Povestea lui Gabriel
Victoria invinge cancerul!!!

_

Simply happy!

la multi ani la toti copiii si de la noi! sa fiti sanatosi si fericiti si impliniti!

Ylari, insanatosire grabnica!
Pupaturi si la puii lui Lorich, care is virusati.

Luminel, ma bucur ca cretzulinei tale i-a trecut pleoapa repede.

gabitam, sa ne dai poze de la aniversare!
deci si cu 2 jucarii identice, tot au ceva de impartit ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

cu scuze pentru intarziere

La multi ani, Iasminei!

La multi ani, Raducu!

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Cleo, nu-s chiar identice, sunt asemanatoare totusi. Dar si daca erau la fel-la fel, cred ca tot aveau ceva de impartit. Toata ziua se ciocane baietii astia ai mei, uofff!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CrinaAndreea spune:

RADUCU
MARIA

Sa fiti sanatosi si sa cresteti mari, frumosi si destepti! Petrecere frumoasa, sa va bucurati de cadouri, de prieteni si de familiile voastre.

Am mari emotii pentru ca i-am depus dosarul lui Bogdan la o gradinita de stat, si inca nu stiu daca a fost aprobat sau nu. Se pare ca se vor afisa rezultatele pana pe data de 1o iun. Daca nu am reusit sa obtinem un loc.... mai bagam cateva zeci de milioane in gradi particulara. Acum.. de ce sa vorbesc aiurea.. sunt foarte multumita de aceasta gradinita, doar ca se simte al naibii de tare la portofel, si daca mai am in vedere si ca din sept voi putea alege si pentru un optional pentru el...

Din alt punct de vedere... sper (ca doar speranta moare ultima ) si ca daca voi reusi sa il duc la o gradi de stat, nu va mai fi atat de rasfatat, va deveni si el mai cuminte, mai ascultator. Ma gandesc ca poate e atat de "zapacit" si pentru ca la particular sunt copii mai putini in grupa si li se acorda mai multa atentie.
Nu stiu ai vostri cum sunt, dar Bogdan.... nici macar de zis nu zice ca mine.. ce sa mai vorbim de facut. Iar daca cumva il cert, sau ridic tonul la el.. imi atrage atentia imediat ca nu e frumos, ca e mare rusine sa tip la el si mai ales ca nu mai primesc nici un cadou de la el. Apoi isi ia telefonul si "suna" la politie, sa ii spuna ca mami nu e cuminte, il supara pe el si nu il asculta. Tot mami e vinovata
Doamne... e ceva de vis cu el, nu ma plictisesc niciodata, ma uimeste pe zi ce trece si il iubesc enorm. Nu imi inchipui viata fara el.

Va pup tare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

La multi ani!
Iasmina
Ariana
Raducu
Multa sanatate, fericire si noroc in viata!

alysh tot 2 in 1 Acum nici nu vreau sa nasc pana nu se insanatoseste Julia ca e racita si e acasa cu mine.Si pana miercuri cand ar putea veni soacra la noi nici nu stim ce putem face cu ea in caz ca eu trebuie sa nasc.E tare greu fara bunici in oras.Am mai fi putut sa o lasam la fratele sotului, dar tocmai astazi a plecat din tara in concediu .
Ai pus poze de la taierea de motz, sau urmeaza?

ylari si Julia a facut febra si sambata si duminica.Sa vad astazi dupa somn cum va fi, ca tot in jurul orei 16 avea febra mare (39).Multa sanatate Evei.
Si eu vroiam sa ma duc astazi la pediatra cu Julia, dar numai maine se intoarce la cabinet din concediu.

alina ce ma bucur ca samburelul din burtica e bine.

AMR pana la intalnirea cu bebe: cateva ore, o zi, cateva zile sau 2 saptamani?

Lilly 39+ , mami de Julia (30.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefany_p spune:

La multi ani Raducu!
Lily, nastere usoara!
Cat pe ce sa nu va gasesc, cautam la 4-12 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Lilly: iti doresc nastere usoara, baiat cuminte,sanatos si mancacios. Sanatate Juliei.

CrinaAndreea: E o varsta minunata, plina de provocari doar ca noi parintii de copii de 2-3-4 ani trebuie sa avem multa rabdare, disponibilitate, ingaduinta.
Numai asa vom avea niste copii cu o gandire sanatoasa si in plus niste invingatori. Gradinita de stat s-ar putea sa-l ajute sa se cuminteasca dar sa pierzi spontaneitate, creativitate, sa devina emotiv, timorat, frustrat. Apoi,nu stii peste ce monstru cu chip de educator dai. Material in schimb e ok. Si eu am inscris-o pe Elena la o gradi de stat, dar daca mi se va parea ceva in neregula voi merge tot la o particulara. Cat sunt asa mici in general copiii parintii afla tarziu daca sunt abuzati, netratati corespunzator.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

La multi ani, Iasmina!!! Fetita frumoasa, sa-ti mearga bine si sa fii sanatoasa!

La multi ani, Raducu!! Copilas scump si drag, sa fii fericit si norocos!

Mergi la inceput