Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (192)
Raspunsuri - Pagina 15
Reallaura spune:
Buna
Lori, scumpa, vad ca ti-au raspuns fetele, multa sanatateblui robert! Eu am fiert cam 1/2de ora 2cepe intregi, cu frunze, asa m-a invatat adriana noastra.
Magne, draga mea, ce sa faca sis, bine, merci de intrebare. Cu 3flacai acasa, ala mi u mai intr-un urlet asa, in brate mereu.aia mica a ta ce face?
Fug ca sunt in pregatiri, plecam la munte pe valea doftanei.Bogdan nu vrea sa o ia si pe ilinca, desi insist...oooof
dolores asa si mirci, cel mai cuminte labgradi, cel mai nazdravan acasa!
Alina -anto, succes mult la eco azi!
Lorich spune:
Laurita relaxare palcuta la munte!!
Alina cum a fost la dr?
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si maslinuta Ana Isabela din 14.01.2011
stefany_p spune:
Lorich, sanatate nazdravanului!
Mai, al meu vine cu tot felul de virusi de la gradinita iar eu nu scap niciunul.
Doloress, multumesc de lamuriri...ce mai faceti? cum e Kevin? mai ai poze?
Noi plecam maine la chalet, speram si la ceva vreme bune insa am un ghimpe ca-i langa apa si mai mult ca sigur ca voi fi in priza 24/24 ...Iustin pare incantat de idee.
alina_anto spune:
Am fo la dr, am vazut bb, inimioara, dar hematoamele inca nu s-au resorbit, asa ca mi-a prelungit cu 2 saptamani tratamentul si repausul..
Laura, ce frumos ca plecati!!!
Alina
7+ si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)
Doloress spune:
ALINA - bravo! Ma bucur mult, stai in continuare cat mai linistita! 
STEFANY - suntem bine, bebe creste, e cumintel in continuare, n-avem treaba cu el, Patrick cu poznele, cu crizele, noroc cu vremea buna, se mai aeriseste si el. Astept vacanta, mergem doua luni in Romania, sa mai respir si eu putin. Poze - am mai pus pe FB, am sa pun si pe webshots cateva.
Andrada79 spune:
IUNIA TEODORA, SILVIA, VICTOR STEFAN
Alina ce frumos!!!! Cred ca ai avut emotii sa ii vezi inimioara cum bate!!!! Legat de hematoame si eu am avut unul la TIberiu dar s-a retras in timp.
Ce iti doresti mai mult fetita sau baiat?
Lorich ma bucur ca a baut Robert, ceaiul de ceapa si la noi a facut minuni.
Noi ne pregatim de mare, sambata viitoare plecam. Am emotii, sper sa fie cat de cat ok vremea, sa nu mai ploua atat. Acum ma documentez in legatura cu raul de masina al lui Tiberiu. Sa speram ca va fi bine pe drum ca anul trecut a fost cam nasol, a vomitat saracutul.........atunci ne-am dat practic seama ca are rau de masina. Va pup si fug la spalat, calcat si toate cele.
Alysh spune:
Hei dragelor,
Ne pregatim sa-i luam motul lui Luca. Am putine emotii, anul trecut eram cu burta la gura asteptam cu nerabdare sa-l cunosc pe gemanusul buclucas. Stiam din burti ca va fi zgbi tare, tare si asa a fost si este ![]()
Laurita
, sper va sunteti bine si va distrati de minune la munte! Eu sunt pro Bogdan: Ilinca e inca micuta, efortul e mare si nu va bucurati pe deplin nici voi nici ea. Zic si eu, desi anul asta si noi vom merge la mare si cu Luca si cu Vlad fiindca n-am scapat de Stef sa-l luam numai pe Vlad.
La anu' mergem in gashca mare si cu mici si cu mari cu voi si cu Sis a ta, promiti , da? Ce-o sa fie pe capul Ilincai cu atatia baietoi???![]()
Lily
, ce faci, tot 2 in 1?
Doloress
foarte frumoase pozele cu piticontii tai, seamana ca doua picaturi!
Alina, felicitari pt inimioara si Doamne ajuta sa fie bine pana la termen!
Alysh spune:
Si o mica povestioara , asa cum am facut si pt Vlad, pt a o lipi in albumul bebelusului:
"Ne-am dorit mult, mult, mult un al doilea copilas! Si a aparut repede minunea noastra cu ochi albastri, cu zambet larg si bucurie pe care ne-o afiseaza de fiecare data. Il iubiiiiiiiiiiiiim tare mult!
A fost mare bucurie in familie la aflarea vestii!! De fapt cumnata mea anuntase cu doua luni inainte venirea in familie a unui nou bebe , si, cum imi doream cu disperare si eu unul, parca a fost asa, ca un imbold, pentru a trece la o actiune mai complexa. A fost pentru prima data cand i-am ascuns lui Stef ca iau iar tratament (si asta doar pentru a nu-l mai stresa) si am ramas insarcinata neasteptat de repede, mai ales ca avusesem o interventie chirurgicala mai dificila si ma gandeam va voi astepta muuuuuuuuuult pana sa-l avem pe bebe 2.
Dupa aflarea vestii, ne-am imaginat cum vom avea paturi suprapuse si vom citi povesti inainte de culcare, cum vom avea casa plina de rasete si plansete, ceea ce nu e deloc departe de adevar. Mai putin paturile suprapuse pe care le vom achizitiona in curand si pe care varsta lui Luc ne-a impiedicat sa le avem.
Cezariana a fost programata, dar nelipsita de emotii pozitive din partea tuturor, mai ales pt mine pentru ca urma o operatie in real life, cu anestezie peridurala, dar am fost foarte fericita sa-l vad pe Lucky imediat ce a iesit din buritca si mi s-a parut atat de frumoooooooooooooos. Dar nu a fost doar o impresie pentru ca asistentele de la Giulesti mi-au spus ca seara se mai uita la copilasi si ii admira , iar pe Luca l-au remarcat incat a devenit Mister nou nascuti!! :)
Luckis (cum ii mai spunem noi) a fost un bebelus plangacios deoarece nestiind inca sa se exprime si avand o personalitatea puternica se simtea putin frustrat. Acum, cu doua luni inainte de implinirea primului anisor lucrurile s-au mai schimbat, interactioam altfel. E o perioada ... frumoasa , plina de bucurii, satisfactii, zambete, perle, primii pasi, eveniment care pentru noi se repeta dar care starneste exact, EXACT aceleasi emotii.
Cat despre relatia dintre fratiori, e una tumultoasa, sau, mai precis as descrie-o ca pe o dragoste cu nabadai, in sensul ca Vad il smotoceste de cate ori are ocazia dar il si pupa si imbratiseaza, iar Luca tresare de bucurie la aparitia fratiorului si afiseaza un zambet cat casa dar nu ezita sa riposteze atunci cand ii ia jucaria din mana, iar plamanasii lui se dovedesc foarte puternici : AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
N-am apucat sa printez articolul asa ca mai adaug: suntem cu cateva zile inainte de implinirea unui anisor. Luc a devenit adorabil. Are un zambet de neegalat, gesturi superbe, si, chiar daca nu stie inca sa exprime in cuvinte, ne transmite prin gesturi si onomatopee tot ceea ce isi doreste.
Sunt atat de fericita sa ii am.............desi lumea ma critica pentru faptul ca ma plang cam des de cat de greu e. E greu dar E SUBLIM!! Si merita din plin!!! ........sa incercam si o fetita? :D....mai vorbim peste niste ani!"
PS Am gasit greseli de ortograf, le-am corectat. Ma referisem la o singura asistenta si ulterior am corectat cu mai multe. Si au ramas verbele ne-acordate la plural
Luminel spune:
pe Cristi a muscat-o ceva de pleoapa, un tantar cred si i s-a umflat. Cu ce pot sa-i dau?
Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj