Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (192)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Lavinia vorbeam de capsuni. Oricum, explica-mi, sa inteleg, daca le congelez (pe mure afine &co) nespalate, cand vor fi spalate? La decongelare? ca eu serios as fi vrut sa congelez afine, ca aduce o babuta aici culese de ea nu stiu de pe unde.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si maslinuta Ana Isabela din 14.01.2011

Cum mi s-au intamplat doua minuni, Robertsi Ana Isabela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

LORICH - eu cred ca prin congelare mai degraba ucizi bacteriile decat prin spalare. In general, nu cresc in pamant sa fie pline de pamant deci eu zic ca ar putea fi mancate direct de la congelator si nespalate. Nu stiu, parerea mea. Eu ii dau lui P zmeura nespalata ca numai asa o mananca si cum e singura fructa pe care o mananca , si aia cu cantec, fac orice.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magnetism79 spune:

lORI, IUBITA MEA eu am pus de cativa ani asa si nu-ti fie teama nu e pericol, chiar nu e deloc ca nu cresc in pamant, iar prin congelare, daca il setezi congelatorul la -15 grade nu-i bai is ok crede-ma pe cuvant, tu pune asa si o sa ma pomenesti, in plus iese o tarta cu afine ceva de speriat , nu mai amintescca ca ingrasa gandul , te pup si sanatate la bolnaviori sa se faca repede bine, mai ales Robertzel ca el le trage saracul.
Ceaiul de capa se face asa: se ia o ceapa se zdrobeste in 4 si cand da asa in clocot se pune la fiert circa 1- 2 minute, apoi se acopera cu o farfurioara olicica in care a fiert, se indulceste cu miere si se serveste , insa te previn e super scarbos la gust, dar s-ar putea sa-i placa cine stie? Eu is megascarbita de el ca toata copilaria mea am bagat de asta si fortzat.Se mai poate incerca ceai de coji de nuci, se fierbe la fel, doar ca trebuie sa fiarba mai mult, si el e f. bun pt gat!! Sanatate maxima!

Mergi la inceput

mersi, Lavi, ma sunase si draga de Alina anto i-am facut, e pe aragaz, acum ma risc sa i-l dau, poate imi face ibricul palarie!!!

Cu afinele..ok, am inteles.. nu stiu ce sa zic, eu-s cam scarboasa, nu mi-e de locul unde au crescut, ci de mainile care le culeg, pe unde au umblat ele....daaar cum nu le papa nimeni crude la noi, in tarta ar merge si asa.

Mergi la inceput

imprevizibil cupil am - l-a ras pe ceaiul de ceapa, citez e buun, e delicios, e distractiv, e al meu!! , el care nu bea nici un fel de ceai. javascript:insertsmilie('')

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Lori, pai dupa atatea discutii despre ceaiul de ceapa (numai eu cate am postat despre minunile lui) -- inca nu l-ai notat si testat??
Ma bucur ca i s-a parut lui Robert delicios -- si Lara zice la el, ca e f. bun la gust, desi el e oribil -- noi il amestecam cu ceai de plante, ca sa mai atenueze gustul, iar ceapa nu o sparg in 4 ci o pun intreaga, cu frunze, insa spalate totusi de mizerie.
Si sucul de ridiche neagra face minuni - insa nu se mai gaseste ridiche acum

Si eu stiam ca fructele nespalate se pastreaza mai mult
Ma gandeam insa ca dupa decongelare ar trebui spalate -- insa daca Magnetism zice ca bacteriile "decedeaza" la - grade, at. o fi in regula si asa

Cleo, ma bucur ca v-a adaptati rapid.
Si eu zic ca pana la per. scolara. copii se adapteaza rapid -- daca parintii multumiti sunt alaturi de ei, lumea lor e perfecta oriunde

Adriana

Mergi la inceput

da, mai Adriana, stiu ca cel de ridiche l-am testat (fara efect) , iar asta nu m-am obosit sa-l notez, ca cupilu meu nu accepta nici cel mai bun ceai, de ala buun cu hibiscus, fructe d epadure, orice..uite ca pe asta l-a vrut.
Si eu am pus ceapa intreaga, curata cu frunze cu tot.

aaaaaaa..cum la fost la COCOR????/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

La Cocor la aniv DC nu mi s-a parut cine stie ce. Locul de joaca era ocupat cu o petrecere privata (nu aveam voie sa intram) -oricum am vazut ca e ff mic, nu s-ar fi putut organiza ceva acolo
Invitatii au stat pe gol - erau scaune aduse, dar nu suficiente pt. toti copiii, care oricum mereu se ridicau si se inghesuiau cat mai in fata. Abia puteai sa te strecori din primele randuri afara (la WC), era totul blocat de parinti, copii, scaune
"Magicianul" mi-a placut -- a avut trucuri interesante
S-au impartit si cateva cadouase (tricouri, umbrele, genti de plaja)
Ce mi-a placut a fost ca s-au dat si pungi cu o carte pt. copii, un ursulet plus, pix de la Nestle (+alte chestii pt mami:ceas, detergent Ariel). Aveai apoi reduceri de la 25-50% la mag. de copii (noi cautam sandale - Larei insa nu i s-a potrivit nimic, asa ca ...

Eu le-am luat fetelor o inghetata de la o cafenea de acolo si au fost super fericite ... nu le-a mai trebuit nici magician, nici nimic

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Va pup fetele!
azi am la 14 programare la dr. doamne ajuta sa fie bine!

Alina 7+ si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

Andrei,Rebecca La multi ani pui mici, sa aveti o viatza frumoasa si senina!!!

alina_anto bafta multa la doctor!

Lilly ceva noutati?

Felicia,de pui (Gabriel) si 31+ cu bulina (Mihai sau Anamaria???) AMR 9 s!!!!

Povestea lui Gabriel
Victoria invinge cancerul!!!

_

Simply happy!

Mergi la inceput