Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(42)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Despre noii arhitecti si topoare-n cap...

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina
Botezul Catalinei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

GABI- ce fete frumoase, toate trei! (patru, si cu nasa!) Ilincuta e atata de simpatica, nu poti sa nu zambesti cand ii vezi mutrita. E tare mirata de ce se intampla in jurul ei, hihihihihi

MAYANE- stim ca nu instigi, normal ca am inteles nu sunt chiar asa de tuta. Articolul e caricaturizat la maxim, ca sa se inteleaga mai bine, normal. Nu e portret chiar fidel, in real life sunt mii de nuante.
Voiam numai sa zic ca de multe ori, si-ati recunoscut si voi singure, in Romania nu ai alta sansa. Ori, ori. Ca sunt si cazuri fericite, ma bucur sa aud. Aici insa de cele mai multe ori gasesti cazuri din astea fericite. Si normal, si la noi se intampla ca in articol. Sefa cea mare, de departament, de la noi, cam asa viata are. E alegerea ei. NU are copii, n-o intereseaza. La top management zic eu ca nu se poate sa ajungi pe nicaieri in lume fara sa sacrifici cate ceva pe ici pe colo. Ma seaca insa ca in Romania, de multe ori, si intr-un job normal, daca vrei cat de cat sa rezisti trebuie sa sacrifici multe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misssexy spune:

Vazut pozici de bebelusi
M-am indragostit pe loc.
Zumzu,tare dragalas si frumusel foc bebelu tau,nu vrei sa ne incuscrim???

Mami fericita de Alessia Timeea (26/01/2011)

https://picasaweb.google.com/ianfeb2011/Misssexy?locked=true#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fragrant8 spune:

salutare la mamici!
Furam la medic si avem diagnostic nou; adica e acelasi, dar varianta upgradata: reflux sever, cauzat de alergii alimentare; acum incercam sa detectam la ce; cel mai probabil ar fi la proteina din lapte de vaca, deci mami elimina orice produs lactat din dieta pt urm sapt, sa vedem daca se schimba ceva;

avem si reteta pt cazul in care refluxul nu da semne de ameliorare si daca mai apare raguseala, dar cel putin o sapt suntem fara medicam;
vedem din nou dr peste 3 sapt...

boon, sa speram ca suntem cu un pas mai aproape de dezlegarea itelor...
atat despre noi;

despre voi:

GABIV - ai niste fete frumusele foc! ioana e finuta tare, are niste gene lungi de zici ca e machiata.

MISSSEXY- multa multa sanatate! operatie usoara, sa fie de leac si recuperare rapida

DANINA - Rebeca e o dulce;nu-ti fa pb cu kg; nepotica mea a fost peste medie pana la 1 an si acum e balerina

ma duc sa mai citesc din urma ca iar am uitat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fragrant8 spune:

zumzu - am vazut si eu pozele de pe blogul tau; f reusite! frumos hobby; e drept ca ai si model pe masura

ca vb de cursuri de prim ajutor; in cartea pe care am pus-o pe contul comun (primul, ianfeb2011), se explica pe larg tehnicile de interventie in car de sufocare cu alimente (pag 594-599) - pt copiii sub 1 an si pt cei mai marisori; sunt si niste poze acolo;
sotul zice ca lor nu li s-a spus mai mult de atat la cursul de prim ajutor pt bebelusi;

Lorich - cum e cu mama acasa? si cum au iesit sarmalele?

a...sa nu uit! fetele cu Boiroanele - daca intre timp v-ati razgandit sau ati achizitionat din alte surse, dati va rog pm; a inceput amr-ul pana decoleaza buni, si ma duc sa cumpar ce mi-ati comandat sapt viitoare;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabivalceanu spune:

DOLORES, FLAGRANT, multumesc de aprecieri! E mindra mama de fetele ei...

FLAGRANT, fir-ar de alergii! E si bine (nu e ceva patologic etc., etc) dar e si rau, ca trebuie s-o dibui... Dar in afara de raguseala, ce face Sophie? Adica, ce simptome are? Stiu ca ai mai povestit tu... Pupam fetitza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturas2010 spune:

neata, am avut 3 zile pline cat am stat la oras, toata lumea vrea sa o vada pe printesa, am avut doua zile de nastere si am mers cu fetita care a fost fresh, numai ochisori la tot ce misca, in rest spalat, calcat pt sot, etc..

pt constipatie am incercat sa ii pun putin ulei in laptic o data pe zi, sa vedem ce si cum..si maine incepem cu legumele...

noi o imbracam pe Clara foarte feminin,avem rochite multe, unele purtate o singura data si deja raman mici, mult roz, rosu, mov, cu palarii si este mereu admirata pe strada...

pt soare am cumparat palariute subtiri..dar cam mari, ea nu are capul mare, e finuta fata de alti copii..chiar am intrebat pediatrul despre asta...cica e proportionala si e ok, am cumparat de la farmacie crema cu factot uv +50 pe care eu o folosesc pe fata si e pt copii, poate o sa ii dau pe manute si ei..dar oricum nu o tin in soare..dar radiatia exista si la umbra..

astazi ne intoarcem la tara.....si am tema sa fac clatite cu ciocolata si inghetata...

va pupic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Neata ??

fragrant nu vreau sa zic ce fel au iesit sarmalele... e imoral, d-acum!!!
Imi pare rau de noul diagnostic, pupam Sophicul!!
Madalina si eu sunt asa, daca sunt cu copilul mai dezbracat si vad copii fff infofoliti, parca ma afecteaza, parca ma ia frigul

Cu cariera eu-s cam lamurita, in afara de cazuri norocoase (zumzu bravo ca ai gasit asa job!), in Romania cariera si familia+mamicia nu se pupa deloc. Eu as vrea acum un nou job, mai bine platit, dar mi-e groaza sa nu ajung sa ajung acas ala 8... ar fi crunt!!! Sa pierd copilarie si tot...exact ca-n articolul lui Mayane sa strang bani pt garsoniera / liceu dar nici nu stii cum ajunge acolo, ca deh..nu ai timp s ate ocupi. Trist, eu una ma simt nascuta sa urmez cariera de mama!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si maslinuta Ana Isabela din 14.01.2011

Cum mi s-au intamplat doua minuni, Robertsi Ana Isabela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Roxx da, asa e cu torturile

Irinuka cu autodiversificarea, eu am studiat ff bine blogul asta. E data acolo autodive pe zile, te poti inspira cu ce alimente se pot introduce, e film, e povestit.
Poate pune roxx linkul cu autodive de aici de pe DC, ca eu l-am pierdut, ca nu se mai scria, oricum acolo sunt ffff multe info, idei d epapa, discutii despre probleme ce apar. Voi deocamdata aveti mar, morcov si dovlecel, nu?
Hai, nu te lasa, ca va fi minunat. Ieri i-am aratat mamei mele filmultele cu ce vreau s afac cu fifi si ma asteptam sa spuna "fomeie, ar you crazy??'" dar nu, mama parea la fel de incantata ca si mine. Sa vezi tu cum pun eu sarmaua in mana la fifiloatza.

La multe lunite TEODOR!!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si maslinuta Ana Isabela din 14.01.2011

Cum mi s-au intamplat doua minuni, Robertsi Ana Isabela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andutza_B spune:

Mneata buna! Chiar ma intrebam cum de nu a dat nimeni cafeaua! Multu, Lori!
Am o durere de cap infioratoare
Nu m-am mai epilat ieri cu ceara rece (ca am spalat baia, na, poftim, ce alegeri fac si eu ), azi sper sa reusesc, ca in we mergem in excursie.
Da, in Romania nu le poti face pe amandoua, si familie si cariera, aproape ca nu poti nici familie+ job de rand.... De asta voi alege sa lucrez pe mai putine ore, e infernal sa stau la lucru 9 ore si sa mai fac inca 2, cel putin, pe drum dus-intors... Din pacate, musiu nu prea are de ales, el e cu grosul venitului in casa, din banii lui platim ratele si traim, asa ca... E IT-ist, munceste si se streseaza foarte mult. Iar eu, neavand o cariera fulminanta, consider ca e de datoria mea sa echilibrez, cumva, balanta...
O zi absolut dementiala va doresc!
Sanatate lui Sophic!
Si sanatate si mamicii Missexy!

Andutza- de pisicuta Miruna-Georgiana (26.01.2011)

Mergi la inceput