Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(42)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andutza_B spune:

A, Shines, mama, ne-ai parasit? Nu bei cafeluta cu noi?
Gabiv, eu de ce nu iti gasesc pozele?
Zumzu, super pozele!

Andutza- de pisicuta Miruna-Georgiana (26.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabivalceanu spune:

LORICH, ma omori cu sarmalele halea!

ANDUTA, pozele sunt in primul cont: Gabi, Ioana, Ilinca

pup,
G

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andutza_B spune:

Vaaai, Gabi, super frumoase fetele (cu tine in frunte, desigur)

Andutza- de pisicuta Miruna-Georgiana (26.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Neata!

Nu v-am parasit,dar am renuntat la cafea deocamdata
va citesc .

sapt asta am stat mai mult pe afara.
dimineata pana la 10-11 fac ordine prin casa,pregatesc masa lui Edi,ii dau papa,il imbrac si ies afara sa isi faca somnul.
e galagie aici cu constructia noului bloc,e groaznic
vecinii renoveaza la greu.
saracul copil adoarme 10 min si se trezeste..nu isi face somnul si e foarte agitat si marait toata ziua.
asa ca las restul si ies cate 3-4 ore afara sa doarma linistit.
venim acasa pe la 3,fac papa pentru noi,mai intind niste rufe mai bag un aspirator si se face 4.30 cand plecam dupa tati.
venim la 6-7..pregatire de masa,baie si restul..si iaca ziua.

vreau sa plec de aici,urasc zona si tot ce se intampla.
daca viit imi iau ap la ultimul etaj sa nu mai aud nimic...sau visez la o casuta,care oricum am vazut ca e la acelas pret ca si un ap.
acum ma interesez daca banca mi-ar accepta la dosar indemnizatia in loc de salariu..si facem planuri de plecat.

Gabiv

sa aveti o zi buna

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mayane spune:

Neatza si de la mine

Eu inca sunt in cautarea marelui hobby. N-am putut sa ma opresc inca la ceva. Am rabdare la migaleala de orice fel, cu conditia sa fac doua lucruri de o data. Daca ma plictisesc de unul, iau o pauza si lucrez la celalalt. Altfel o iau razna pe campii.
Acum oscilez intre a ma apuca de facut costumas de botez pentru Darius si a jupui un perete de var... Dileme, dileme... Ma duc sa mai beao o gura de cafea, poate revin la ganduri mai bune

"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins pentru a-ti rasplati indrazneala"

"Life isn't about waiting the storm to pass, it's about learning to dance in the rain."

Mami ametita de pufletzel Darius Alexandru (05.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielaromt spune:

Buna dimineata,

Mama ce somn am, dar nu mai vreau sa ma bag langa copchil... mai stau si eu pe ici putin. Poate dorm cu el mai dupa amiaza. deci sar'mana de cafea ca trebe!

Noi am fost acum de dimineata la vaccin. I l-a facut o asistenta tanara, care cred ca era incepatoare, ca tot se codea ca dadea asta mic din piciioruse. Si i-a bagat acul si au trecut cateva secunde pana sa inceapa sa bage si solutia. Nu stiu ce astepta. Imi venea sa o dau cu capu de pereti, mai ales ca piticutu plangea. Si m-a creierit doctorita asta cu toate suplimentele ei (diverse vitamine + vreo 3 remedii homeopate).

Oficial, suntem "pufosul" forumului. Are 9 kg si 69 cm.

Acum legat de cariera, eu sincer de cand am ramas insarcinata am pus stop la orice bataie de cap legata de munca. Din fericire am niste sefi care nu sunt chiar asa de afurisiti, si sunt cea mai fericita ca eu nu lucrez in acelasi loc cu sefii. Conduc o agentie bancara si am avut o echipa super. Ne intelegeam din priviri cum zicea o colega. Tot timpu am pus pe primul loc nevoile lor ca persoane. Dar nici ei nu ma lasau balta cand aveam de facut cate un target. Din nefericire, ne-au apropiat problemele de sanatate. in ultimul an, doi din cei 4 colegi au descoperit ca sufera de boli grave. O colega a avut tumora pe creier, iar un alt coleg, proaspat tatic a descoperit ca are leucemie, in urma analizelor anuale care se fac la job. Acum dupa ce am plecat eu s-a cam destramat echipa, sa vad ce o fi cand ma intorc la munca. E a treia echipa pe care am condus-o. Prima a fost groaznica, mi-a mancat zilele. Eram si tanara rau, aveam 25 de ani si nu aveam experienta, dar din fericire, urmatoarele doua au fost din ce in ce mai bine.

Acum nu tanjesc dupa munca, imi place meseria de mamica. Si intentionez sa o fac foarte bine pe asta.

pup fetili...

Gabriela
Mami fericita de Tudor (21.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzzza spune:

Neatza fetelor!

Nu am mai scris de ceva vreme si nici gand de recuperat..
O sa incerc sa intru mai des..sa facem schimb de opinii.
In rest, bebe Stefan a crescut, are 4 luni si o sapt..e maricel..7,500 kg si 68 cm. De saptamana viitoare incepem diversificarea..cu mar blenduit. Sper sa ii placa si sa fie ok.

Va pup!
O zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dedicut spune:

fragrant8, ai PM.

Cu cariera o las si eu mai moale, nu aspir sa devin eu mare sefa, daca reusesc sa fiu o mama buna consider ca sunt implinita. In Romania depinde de compania in care lucrezi. Sotul lucreaza la o multinationala si e foarte multumit, se pune mare accent pe familie, la toate evenimentele sunt invitate familiile, de ex. petrecerea de Craciun. Cand a fost plecat in delegatie un an in Germania m-am dus la el de cateva ori, nu era nici o problma sa locuim in apartamentul inchiriat de firma sau sa mananc si eu la cantina firmei. Pentru luna de miere compania lui ne-a oferit un apartament la Viena, o saptamana, nu am platit nimic! Si suplimentare se fac destul de rar, cand se preda un proiect.
Eu am lucrat in mai multe multinationale, ultima si-a luat talpasita si s-a mutat peste granita. Aici insa situatia era putin diferita, nu se punea accent pe familie atat de mult, nu era invitata familia niciodata sa participe la evenimente dar totusi niciodata nu se organizau in weekend teambuildinguri sau traininguri, weekendul era liber totdeauna. Apoi cu criza asta m-am angajat la o firma locata, ei au pretentia sa lucrezi si sambata, pana la ora 13! Nu prea am mers eu sambata ca am ramas insarcinata repede si acolo nu vreau sa ma mai intorc! Cred ca depinde mult de companie, sunt si firme in Romania care respecta timpul liber al angajatilor.

Copilul meu este atat de frumos...Cum strange-n pumni radacini lungi si coapte de-asteptare.
Alexandru Stefan 18.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabivalceanu spune:

ANDUTA,

SHINES, cind erai insarcinata pe la inceput, plingeai mai mereu... Stiu ca ma gindeam cum sa te ajut (virtual, asa) sa nu ajungi la depresie... Acum... iar imi pari tristuta... Ce enumeri tu acolo ca te supara sunt detalii!
Eu cred ca trebuie sa socializezi live mai des (eu te invat, care nu ies din casa cu lunile... dar eu ma simt bine asa, arici). Si, sus fruntea, Doamna Duracel!

MAYANE, eu zic sa alegi varianta costumas!

G

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielaromt spune:

Simo, se poate lua in calcul indemnizatia la credit.

Gabriela
Mami fericita de Tudor (21.01.2011)

Mergi la inceput