Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(42)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabrielaromt spune:

Mayan, ai masina de cusut? si stii sa faci sabloane sau sa croiesti? Cand eram fata acasa la mama imi mai faceam si eu hainute dupa sabloane din revista Burda. imi placea :)

Gabriela
Mami fericita de Tudor (21.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mayane spune:

Albinuzzza, bine ai revenit. Daca vrei sa te trecem pe listuta, sa ne spui datele lui bebe Stefan. Daca nu, poti sa ramai si "anonima", cum vrei tu

Gabi, am masina de cusut, d'aia cu pedale, nu electrica. Sunt as la stricat materiale. Unele imi si ies, dar am fost prea ocupata in ultimul timp. N-am folosit-o decat sa-i fac lui Darius asternuturi de pat.

"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins pentru a-ti rasplati indrazneala"

"Life isn't about waiting the storm to pass, it's about learning to dance in the rain."

Mami ametita de pufletzel Darius Alexandru (05.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Gabriela..ms e super daca imi ia in calcul.
ne interesam sa ne bagam la prima casa. doar ca acum am inteles ca e oprit programul din lipsa de fonduri.

Gabiv..da,sunt detalii.
mi se intampla sa mai cad..si cad.
dar imi revin.
Apropo de socializare,zilele astea am iesit cu Loutzy si Mitzu in parc..a fost tare bine,am vb mult..(am baut cafea,una doar).
daca mai sunt fete prin zona..sa imi spuneti.

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzzza spune:

Bine v-am regasit!
Mayane, datele sunt:
18.01.2011 Stefan - 4000 g, 56 cm, apgar 9, natural fara epidurala, 40 s, Spitalul Filantropia, Dr. Haiduc...sa nu ramanem anonimi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

capitol nou

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

...

Mergi la inceput