Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(42)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabivalceanu spune:

ROXX, saru`mina, saru`mina! Vrusei si io sa pun poze cu Ilinca, deh! Acum am un album! Yupiii!

MISSEXY, imi pare rau, sanatate multa si sa scapi usor si repede!

Pup,
G

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dedicut spune:

Mamici, curs de prim ajutor pentru bebe se fac si la www.motherhood.ro/curs-prim-ajutor.html" target="_blank">motehrhood . Aveam de gand sa merg ca au ajuns si la noi in oras dar nu am mai ajuns. E acolo si tariful.

Misssexy ai grija de tine, daca e nevoie de operatie mult curaj!
Si daca tot vorbesc de operatii si intreba Tunde (sper ca nu gresesc) de operatie de fisura anala, am avut si eu doua operatii de fistula anala, e altceva dar tot pe acolo, si de hemoroizi daca tot umblau prin zona . Sa nu-ti faci griji ca nu e chiar asa rau, e mai neplacut din cauza zonei dar deja dupa a doua operatie a doua zi mergeam la birou opt ore pe scaun...era prima zi la noul job si nu puteam sa aman, in plus nici nu vrioam sa stie lumea ce operatie am suferit eu, nu si-a dat seama nimeni ca sedeam cand pe o parte, cand pe alta.
Mai greu e cu nemancatul cateva zile, dar cu perfuzii nici foame nu iti mai e.

Va pupam

Copilul meu este atat de frumos...Cum strange-n pumni radacini lungi si coapte de-asteptare.
Alexandru Stefan 18.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zumzu spune:

am bagat si eu piticutul la somn in body si cu geamul larg deschis. interbare rapida: noaptea ii lasati sa doarma pe burta? mi-a adormit pe burta si nu stiu ce sa fac dc sa-l intorc sau nu..ca eu nici nu ma prea trezesc noaptea sa- verific, dorm lemn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

ZUMZU, eu noaptea nu am lasat-o sa doarma pe burta...dar mai nou se intoarce ea, o culc pe spate si o gasesc sforaind pe burtica. De acu incolo devin si ei independenti, nu mai alegem noi pt ei

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina
Botezul Catalinei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

A, ZUMZU, am tot vrut sa te intreb: tu faci fotografiile de pe blog? Sunt absolut superbe!

_

Roxana

Botezul Catalinei

Mergi la inceput

si pe mine ma amarasc discutiile astea cu cariera.eu consider ca am reusit sa ating un anumit echilibru. lucrez intr-o multinationala, cu un salariu f bun pentru romania...(mereu e loc de mai bine) se lucreaza in general peste program multicel dar eu zic ca e alegerea fiecaruia , eu una nu am ramas decat f rar si din proprie intitiativa. si nu pot sa zic ca m-am simtit persecutata. Eu din noiembrie nu mai lucrez si in martie au fost evaluarile si cu toate ca eram in concediu mi-am luat si ceva marire. Si compania e constienta ca exista pe undeva un dezechilibru, chiar exista workshopuri despre "balance life work" si lumea are ca si obiective "oficiale" sa-si inbunatateasca acest balance si sa stea mai putin la munca.
Mamica de Darius Alexandru 2.01.2011
http://photosbynicoleta.blogspot.com

Mergi la inceput

in schimb cu al meu sot e alta povesete...:(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mayane spune:

Nu era intentia mea sa instig la chiulangeala.
Am citat integral, ca asa era textul. Prima parte, aia cu femeia trecuta de 30 de ani, care vorbeste romglish si urca "trepte" in zbor, dar acasa n-are decat un partener cu care abia isi mai vorbeste si nici macar un caine (ca dupa ce mi-a murit "mosuletul" am considerat ca n-am timp de altul)... In partea aceea ma recunosc.
Si da, mai recunosc ca acum prefer sa vad asta decat excel-uri sau power-point-uri, dar nu consider ca am fugit de responsabilitate, ci m-am "angajat" pe viata la o responsabilitate mult mai mare decat cele de la job

"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins pentru a-ti rasplati indrazneala"

"Life isn't about waiting the storm to pass, it's about learning to dance in the rain."

Mami ametita de pufletzel Darius Alexandru (05.02.2011)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui roxx26

A, ZUMZU, am tot vrut sa te intreb: tu faci fotografiile de pe blog? Sunt absolut superbe!

_

Roxana

Botezul Catalinei

eu..eu. multumesc
e o pasiunea de a mea pe care visez in secret sa o transform in ceva mai mult de atat..ca tot vorbeam de muncit de acsa

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui roxx26

ZUMZU, eu noaptea nu am lasat-o sa doarma pe burta...dar mai nou se intoarce ea, o culc pe spate si o gasesc sforaind pe burtica. De acu incolo devin si ei independenti, nu mai alegem noi pt ei

_

Roxana

Botezul Catalinei

da, si la mine la fel. l-am pus pe spate de cateva ori dar s-a tot intors. sa ma vedeti pe intuneric cum il pipaiam pe fata sa vad daca are nasul liber si nu e bagat in saltea

Mergi la inceput