Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (191)
Raspunsuri - Pagina 10
aldaesme spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui YLARI In alta ordine de idei, am fost la doctor si am vazut mazarica mica, are 5 sapt si 6 zile +/- 4 zile, dupa masuratori, iar dupa numaratori am 6 sapt si 2 zile, deci pe acolo. I-am auzit si inimioara scumpa, sunt fericita!!! Am un listoi de analize de facut...... si am uitat sa o intreb cand trebuie sa merg sapt viitoare ![]() |
Scumpa ma bucur tare pentru tine!!! Sa fii sanatoasa si sa ai grija de tine!!!
Esme
Lorich spune:
Ylari bravo, ma bucur pt tine, e minunat!!!
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si maslinuta Ana Isabela din 14.01.2011
Adriana_78 spune:
LA MULTI ANI, blonduta Lorelei!
LA MULTI ANI, Gabriel!
sa aveti parte de tot ce e mai frumos pe lume!
Ylari, felicitari si sarcina usoara! Cred ca esti tare fericita, de cand va doreati
Pupici si micii crestine Sofia (MsBb)Adriana
Lorich spune:
Fecian vorbesti serios????? E tot surpriza????? Minunat, parca e minunat si asa sa afli cand nasti.
MsBB felicitari pt crestinare de Sofifi. Poze???
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si maslinuta Ana Isabela din 14.01.2011
Alysh spune:
Eeeeeeeeeiiiiiiiiiii, ce atmosfera de sarbatoare aici la noi, emana asa un optimism. Frumos, frumos!
La multi ani Lorelei, printesa scumpa, frumoasa cu ochi de vis! Sa cresti mare si fericita!
La multi ani, scumpel Gabriel, sa cresti mare, sanatos si norocos!
Astept cu nerabdare pozele de la petreceri/
Ylari, bravooooo pt mazarica! Ma bucur enorm pt tine, sa fie intr-un ceas bun!
Laurita
, m-ai sunat azi....apoi te-am sunat si eu dar nu te-am mai prins. Ce era? De iesit afara nu aveam cum, am avut de facut mancaruri si de mers la piata dupa legumioare. Maine cred ca merg sa-mi caut rochita pt motul lui Luca. Poate ne vdm de miercuri incolo.
fecian spune:
| citat din mesajul lui Lorich Fecian vorbesti serios????? E tot surpriza????? Minunat, parca e minunat si asa sa afli cand nasti. MsBB felicitari pt crestinare de Sofifi. Poze??? Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si maslinuta Ana Isabela din 14.01.2011 |
Pai si asa nu mai are rost sa fac eco special numai pentru a sti ce e. Daca nu am reusit sa ma duc la un eco atunci cand am fost in tzara am decis ca sa lasam lucrurile asa cum sunt. Si plue, e mai fain cand ii vezi pe toti cum isi dau cu parerea...ce e
Si cand ii vezi si superconvinsi de ce spun... eh, e chiar distractie
Felicia,
de pui (Gabriel) si
30+ cu bulina
(Mihai sau Anamaria???)
AMR 10s!!!!
_
Simply happy!
aelita spune:
lA MULTI ANI,SA CRESTETI MARI !!
Lorelei
Gabriel
FELICITARI PT BOTEZ,SOFIA !!!!MSBB!!
YLARI bravo!!! acum stii sigur :) ce stiam noi toate hihi:)
Sa ai o sarcina super!! ma bucur tare pt tine!!
FECIAN tot surpriza e??:))
Victoria_mami spune:
MsBB, sa fie intr-un ceas bun botezul!
LA MULTI ANI LORELEI!
LA MULTI ANI GABRIEL!
Ylaro, te-ai linistit acum? 
_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella
22.05.2008
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
fecian spune:
| citat din mesajul lui aelita FECIAN tot surpriza e??:)) Sofia(2ian2007) , Andres(22mai2008), Miguel(16aug2010) |
Yeap!!!
Felicia,
de pui (Gabriel) si
30+ cu bulina
(Mihai sau Anamaria???)
AMR 10s!!!!
_
Simply happy!
Lilly79 spune:
La multi ani!!! pt M&M care si-au sarbatorit zilele astea ziua de nastere Patricia Maya, Tudor-Andrei, Adam, Andres,Stefana Eduarda, Victoria Isabella, Delia, Kevin, Lorelei, Gabriel, Vlad

Sa cresteti mari, sa fiti sanatosi si fericiti!!!
ylari ce ma bucur ca totul e bine.Sarcina usoara in continuare.
fecian si nu simti ce e? Eu am simtit in ambele sarcini ce e bebe inainte sa-mi spune d-ra la eco.
msBb sa va fie botezul intr-un ceas bun.Asteptam poze.
esme asteptam poze de la petrecere ![]()
Si sa ma laud si eu cu ceva.Azi noapte a fost prima noapte fara scutec.Julia nu mai vroia deloc sa-i dau scutec, ca vrea cu chiloti, i-am explicat ca daca o scapa sa ne trezeasca ca mergem la olita ca altfel isi uda patul, s-a trezit o data, a fost la olita si-apoi s-a culcat la loc.Si dimineata era tare mandra ca e fetita mare si a dormit cu chilotei
Probabil ca ar fi reusit mai demult performanta asta, dar eu am tot insistat sa-i dau scutec noaptea, ca ziua de mult nu-i mai dadeam.Sunt convinsa ca vor fi accidente, dar vad ca poate sa se trezeasca cand are nevoie, deci bye-bye scutece pt copilul mare, facem loc pt scutecele celui mic ![]()
Lilly
37+
, mami de
Julia (30.05.2008)

Gabriel
Victoria invinge cancerul!!!
Miguel(16aug2010)