Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (191)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

Buna dimineata!

Avem o crestina ! Ieri a fost zi mare pt noi - am increstinat-o pe Sof dupa ce vineri am sarbatorit-o pe Andra ... de fapt si sambata ... Am ametit

Botezul a fost minunat - mai ales datorita nashilor - am avut niste emotii IMENSE! nici acum nu mi-am revenit si nu-mi vine sa cred ca a trecut!

In primul rand va si va multumesc pt urarile la adresa mAndrei , sunteti extraordinare si va .

Apoi urez si eu un LA MULTI ANI special Victoriei - cea mai deosebita mladita - sa ai parte de cel mai cel Tea-party , sa ai o viata lumininoasa si plina de bucurii, multaaaa sanatate si viata implinita alaturi de cei dragi tie!

Urari de sanatate , noroc, bucurii si pt restul sarbatoritilor : MARIA ELIANA ANA MARIA ROXANA DELIA ELIANA BEATRICE DANIEL CHRISTIAN PATRICIA MAYA TUDOR-ANDREI ADAM ANDRES STEFANA EDUARDA DELIA KEVIN LORELEI GABRIEL VLAD - va doresc la toti in parte numai bine ,ce-mi doresc si eu pt fetele mele

Deasemenea LA MULTI ANI si sarbatoritilor de SF. CONSTANTIN SI ELENA : MIHBUT , Sara ELENA , ELENA Crisitiana , ELENA Ruxandra ,Eliza ELENA ,Ariana ELENA , Elenuca si Elena_g , vecina noastra - multa sanatate si bucurii in viata va doresc!

Dupa cate vad niste urari i se cuvin si lui Cleo - sa fie intr-un ceas bun mutarea si sa aveti parte numai de noroc si de spor acolo si oriunde veti fi ! Ma bucur mult pt voi si sunt convinsa ca este un pas mare si important pt voi ! Acomodare usoara!

De urat as mai ura dar mi s-a uscat gura .
Va , scot Sof-ul la plimbare , sa fie aerisita la baita de mir de dupa-amiaza. Asteptam cu mare nerabdare inotul la liber cu nashii

Semneaza subsemnata , indragostita lulea de cele 2 , mAndra zgubiloasa si martisorul Sofifi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

La multi ani frumoasa blonda LORELEI !!!
La multi ani dragutului pufarin GABRIEL !!!

Sa creasca puii mari si frumosi, sa va bucurati de ei si de familie, sa aiba noroc si sa-i vedeti cu visele implinite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

Citat:
citat din mesajul lui MsBB

Buna dimineata!

Avem o crestina ! Ieri a fost zi mare pt noi - am increstinat-o pe Sof dupa ce vineri am sarbatorit-o pe Andra ... de fapt si sambata ... Am ametit

Botezul a fost minunat - mai ales datorita nashilor - am avut niste emotii IMENSE! nici acum nu mi-am revenit si nu-mi vine sa cred ca a trecut!

In primul rand va si va multumesc pt urarile la adresa mAndrei , sunteti extraordinare si va .

Apoi urez si eu un LA MULTI ANI special Victoriei - cea mai deosebita mladita - sa ai parte de cel mai cel Tea-party , sa ai o viata lumininoasa si plina de bucurii, multaaaa sanatate si viata implinita alaturi de cei dragi tie!

Urari de sanatate , noroc, bucurii si pt restul sarbatoritilor : MARIA ELIANA ANA MARIA ROXANA DELIA ELIANA BEATRICE DANIEL CHRISTIAN PATRICIA MAYA TUDOR-ANDREI ADAM ANDRES STEFANA EDUARDA DELIA KEVIN LORELEI GABRIEL VLAD - va doresc la toti in parte numai bine ,ce-mi doresc si eu pt fetele mele

Deasemenea LA MULTI ANI si sarbatoritilor de SF. CONSTANTIN SI ELENA : MIHBUT , Sara ELENA , ELENA Crisitiana , ELENA Ruxandra ,Eliza ELENA ,Ariana ELENA , Elenuca si Elena_g , vecina noastra - multa sanatate si bucurii in viata va doresc!

Dupa cate vad niste urari i se cuvin si lui Cleo - sa fie intr-un ceas bun mutarea si sa aveti parte numai de noroc si de spor acolo si oriunde veti fi ! Ma bucur mult pt voi si sunt convinsa ca este un pas mare si important pt voi ! Acomodare usoara!

De urat as mai ura dar mi s-a uscat gura .
Va , scot Sof-ul la plimbare , sa fie aerisita la baita de mir de dupa-amiaza. Asteptam cu mare nerabdare inotul la liber cu nashii

Semneaza subsemnata , indragostita lulea de cele 2 , mAndra zgubiloasa si martisorul Sofifi

MsBB, sa fie intr-un ceas bun botezul! Felicitari pentru noua crestina! Ceva poze avem si noi? Sa ne convingem cat de minunat a fost

Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

N-am mai intrat de ceva timp pe aici!

In primul rand vreau sa spun cu intarziere tuturor bombonelelor M&M!!! Au trecut 3 ani ca gandul, ca vantul, si avem deja niste calaveri si domnisoare in plina ascensiune. Cand ma uit pe ascuns la al meu bombonel, vad tot entuziasmul tipic varstei, o neobosita curiozitate, curaj infinit si o dulceatzaaa ce te cucereste imediat. Sunt dulci, sunt simpatici, comici si plini de imaginatie, timizi si curajosi in acelasi timp, puternici si fragili, inocenti pana la Dumnezeu...e o perioada ce n-as vrea sa plece niciodata, caci vor creste si multe din lucrurile astea le vor pierde.

Acum ma bucur de fiecare perlutza, de fiecare cuvintel sau fapta (buna sau rea). Ma bucur enorm ca ii avem, caci daca nu i-am avea sincer am fi mai saraci.

Noah, acum las mesajele lacrimogene, si va pup pe fiecare in parte si pe bombonica ei si va urez la toti ceea ce imi doresc si mie si familiei mele: Sanatate, iubire, intelegere si fericire!!
Nu numesc nici o bombonica M&M, caci toti sunt azi (toata luna mai/iunie) in sarbatoare !!!

La multi ani dragi pitici!!!

Felicia,de pui (Gabriel) si 30+ cu bulina (Mihai sau Anamaria???) AMR 10s!!!!

Povestea lui Gabriel
Victoria invinge cancerul!!!

_

Simply happy!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada79 spune:

PATRICIA MAYA, TUDOR-ANDREI, ADAM, ANDRES, STEFANA EDUARDA, VICTORIA ISABELLA, DELIA, KEVIN, LORELEI, GABRIEL, VLAD

La multi ani!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pupam si noi toti puii mici care s-au serbat in week-end si astazi. Sa cresteti mari, sanatosi si sa aveti parte de tot binele din lume!!!!

Msbb sa va fie de bine crestinarea si astept pozeeee!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Nu prea am net zilele astea. La multi ani si de la noi, cu intarziere pentru

printesa Victoria, frumoasa Lorelei, scufundacul Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aldaesme spune:

Nu stiu unde au zburat 3 ani dar sigur au fost ei undeva ca altfel de unde atatea amintiri frumoase si sufletul ata de plin de bucurie. Stiti voi, bucuria aceea care nu se poate pune in cuvinte oricat de mult ai incerca. Pentru asta iubita mea LORELEI am sa iti multumesc mereu. Esti un copil atat de frumos, energic, plin de viata si de zambete cum nu mi-am imaginat nici in cele mai frumoase vise ca vei fi si iti doresc sa ramai mereu asa! Esti primul nostru gand si primul nostru zambet in fiecare dimineata si ultimul nostru gand si ultimul nostru zambet in fiecare seara inainte sa ajungem in lumea viselor in care tot tu esti subiectul principal. Te iubim cum n-am stiut ca vom iubii vredoata! LA MULTI ANI minunea vietii noastre, sa ne traiesti sanatoasa si fericita! Te iubim!

Dragelor noi am comis-o in stil caracteristic sambata, astept linistirea apelor si poze de la fotograful sef, Simonixul si de la ceilalti care au mai facut. Eu timp de poze nu am prea avut si imi pare rau ca nu am avut inspiratia sa pun camera in mana unuia care nu era ocupat cu copii proprii sau ai altora, ca au fost si din aia pe acolo.

Multumesc fetelor care au fost, pentru prezenta, pentru buna dispozitie si pentru cadouri care sunt toate superbe!!!

Lorelei a facut ieri parada modei si a decis ca vrea sa doarma cu rochita de la Dana si cu cea de la Roxana, am dus ceva munca de lamurire ca nu dormim in rochite insa i-am promis ca ne imbracam cu ele, azi la scoala, ca tot o sarbatoresc ei acolo e cu rochita olandeza iar la nunta in Romania i-am promis ca va fi cu rochita de la Roxana. Ca sa va dau o idee a primit 27 de bucati de haine, rochite, tricouri, plovarase, bluzite si pantaloni si toate sunt una si una. Diseara urmeaza sa umflam castelul sa il scoatem afara (ieri ne-am relaxata la bbq la altii asa ca nu a fost vreme) iar legoruile exact cum ma asteptam au avut un succes grozav, au fost montate si demontate de nenumarate ori. Problema sade in felul urmator, azi fiind ziua ei ea vrea si azi sa vina copii citez: "Mami dupa scoala feestje ( petrecere) vine printul Robert, printul Cristian, printul Eric, printul Adam si fetele" . Remarcati inclinatia clara spre printisori. Anunt grupul ca la anul petrecerea se intampla pe 20 mai in aceeasi locatie si formatie (poate usor largita ).

Va pup pe toate cu drag si le doresc puilor vostri tot ce ii doresc si puiului meu, sa fie fericiti, sanatosi si norocosi!!!

Esme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Buna fetelor, repede si de la noi LA MULTI AAAANI LORELEI, GABRIEL SI VLAD, multe bucurii si voie buna, sa va petreceti frumos, sa va indulciti si sa fiti foarte-foarte iubiti!
Multi de la noi!!!!
Fecian, ce bucurie sa te citesc!
MsBB sa va fie de bine crestinarea si multi pupici Sofiei!
Esme ce frumos ai scrisss... sunt mai sensibiloasa zilele astea...

In alta ordine de idei, am fost la doctor si am vazut mazarica mica, are 5 sapt si 6 zile +/- 4 zile, dupa masuratori, iar dupa numaratori am 6 sapt si 2 zile, deci pe acolo. I-am auzit si inimioara scumpa, sunt fericita!!! Am un listoi de analize de facut...... si am uitat sa o intreb cand trebuie sa merg sapt viitoare
Va imbratisez tare-tare pe toate!!! Si pe M&M-i, vorba Feliciei ca toti sunt speciali!

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

Citat:
citat din mesajul lui YLARI

Buna fetelor, repede si de la noi LA MULTI AAAANI LORELEI, GABRIEL SI VLAD, multe bucurii si voie buna, sa va petreceti frumos, sa va indulciti si sa fiti foarte-foarte iubiti!
Multi de la noi!!!!
Fecian, ce bucurie sa te citesc!
MsBB sa va fie de bine crestinarea si multi pupici Sofiei!
Esme ce frumos ai scrisss... sunt mai sensibiloasa zilele astea...

In alta ordine de idei, am fost la doctor si am vazut mazarica mica, are 5 sapt si 6 zile +/- 4 zile, dupa masuratori, iar dupa numaratori am 6 sapt si 2 zile, deci pe acolo. I-am auzit si inimioara scumpa, sunt fericita!!! Am un listoi de analize de facut...... si am uitat sa o intreb cand trebuie sa merg sapt viitoare
Va imbratisez tare-tare pe toate!!! Si pe M&M-i, vorba Feliciei ca toti sunt speciali!

POZE

Ylari, ma bucur pentru tine, acum te-ai linistit. Sa ai sarcina usora, sa creasca mare si sanatos samburelul in burtica si sa stea cat mai mult la caldurica

Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

Citat:
citat din mesajul lui YLARI

POZE

Sa fie intr-un ceas bun, sarcina usoara si la termen cu bebic sanatos!!!

Felicia,de pui (Gabriel) si 30+ cu bulina (Mihai sau Anamaria???) AMR 10s!!!!
Povestea lui Gabriel
Victoria invinge cancerul!!!

_

Simply happy!

Mergi la inceput