Ingineri fosti, viitori...(36)
Raspunsuri - Pagina 8
Gabi_K spune:
Iepu tinem pumnii sa aveti cat mai repede un Iepuras mic si dulce!!!!
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
Povestea nasterii: Lili si Robert
tuinea spune:
Buna dimineata!
Ce active suntem!
Ancuta ma rog la DD sa iasa totul bine cu cei de la Protectia copilului. Eu zic ca nu are ce iesi rau. Daca nici tu nu ai conditii pentru un copil, ca de asta vin, atunci cine.
Cat despre doctoratul de acasa...iti spun sincer ca l-am sustinut mai mult ca o datorie morala fata de proful de la Bucuresti. Eu tin foarte mult la el si este un om deosebit care mi-a dat aripi si nu mi le-a taiat. Nu am sa pun vreodata in CV-ul meu pe ambele ca ar arata ultra super ciudat plus te crede lumea nebun. Nu ca n-as fii...LOL
Gabi imi pare rau ca ai avut asa un weekend cu bubici. Deci putem sa ne luam de mana. Eu sunt inca la picoare de parca m-au mancat carii. Ti-am zis: apa calda cu sare pentru ce ai la picoare. Imediat se usuca. Cat despre copil...uh doamne. Si eu am avut acum cateva luni o chestie din asta cu cineva apropiat: le-a murit baietelul inecat...Doamne fereste.
Acum fug la treaba.
Va doresc o zi super.
Pupici!
xerxe2005 spune:
Ma mai primiti?
Suntem bine, azi face fata 2 luni si are 4030 g, fata de 2550 g cu cat s-a nascut si 2450g cat avea la externare.
Papa bine doar san, doarme reprize scurte de somn noaptea si sunt cam nauca de cap, dar ce sa zic...si Razvan a dormit doar reprize de 2 ore legate pana la 1 an si doua luni...deci am experienta.
Am botezat-o, am avut si cumatria, sambata acum am avut praznicul de un an al socrului, ne pregatim de praznicul de 3 luni a soacrei...si tot asa...
Daria are nasucul infundat de cateva zile, si a supt mai greu, asa ca am intrebat medicul de familie ce sa facem si ne-a recomandat sa ne luam aparat de aerosoli si ne-am executat rapid. Duminica seara i-am facut prima serie de aerosoli cu ser 20 ml si 0.5 ml ACC. Nu i-a trecut inca fornaiala, dar suge mai bine, insa regurgiteaza destul de mult lapte si asta ma supara...sper sa scapam odata de asta.
Razvan se poarta frumos cu fata, dar tanjeste dupa afectiune, dar si sotul meu a inteles asta foarte bine si incearca sa se ocupe de el mai mult....bine, tot cu mine doarme Razvan, dar incercam sa il convingem sa mearga sa doarma cu tati sa il pazeasca de lupul mare si rau. A zis intr-o seara ca nu poate sa mearga cu tati, ca pe mami cine o pazeste de lup?
Ancuta, mi se pare minunat ca te-ai hotarat sa adopti. Dumnezeu iti va rasplati gestul inmiit, o sa vezi.Sa va ajute Dumnezeu!
Va pup pe toate
iepumic spune:
Gabi, sa stii ca m-am socat si eu de cazul fetitei din Oradea si sincer am stat cu inima stransa, ca stiam ca si voi mergeti la strand....Este absolut incredibil si ingrozitor ce s-a intamplat. Sa ne fereasca Dumnezeu pe toate de asa ceva. Brrr...
Cristina, fratele meu are doctorat in co-tutela (Ro- Franta) si cu 2 sustineri, ca si tine. Nu e nimic de rusine - DIN CONTRA - si nici sa nu te gandesti sa nu spui ca ai sustinut doua doctorate. Serios vorbesc. Esti prea modesta, serios asa.
Elena, ma bucur ca e bine fata! Sigur ca e o perioada de adaptare pentru intreaga familie, mai ales ca ati avut un an foarte greu, cu atatea necazuri. Dar uite ca usor-usor iese soarele si la voi.
Eu ma pregatesc pentru maine. Multumesc mult pentru urari, sper sa va auda cine trebuie. Dupa-amiaza ma vad cu Ioana noastra la cafea si, intre timp, ma indoi de durere de spate. Nu stiu ce am patit, ori am exagerat cu fitness-ul, ori am ridicat greutati sau am dormit aiurea si m-a tras curentul. Cert este ca nu mai pot, m-am trezit din somn de durere azi dimineata.
Va pup, am mult de lucru si computerul meu merge ca o rasnita.
glimmer spune:
Salutari se de la mine!
Mie mi-e somn in continuu, sunt de groaza. Mereu imi propun sa adorm mai devreme, dar nu reusesc. M-am dezechilibrat rau la finele saptamanii trecute si nu-mi mai revin. Si nici urmatorul sfarsit de saptamana nu se anunta mai odihnitor, mai ales ca mi-am propus sa bucataresc niste chestii buuuuuune. Lucru rar, d-aia ma laud. Am zis ca daca imi ies, le imortalizez, ca nu se stie cand s-o mai intampla. Bine ca macar mai avem o zi libera in plus. La noi asta am vazut ca se cheama "minivacanta".
Tuinea, ma bucur ca ti-ai mai revenit din "ranile" tale de toate felurile. Felicitari inca o data pentru ceea ce ai realizat. Simpatica treaba cu CV-ul.
Iepumic, multa bafta. Sincer, nici eu nu vad de ce ai putea intampina probleme. Stau acum si ma gandesc ca si cei care devin parinti pe cale "naturala" ar trebui cumva evaluati inainte. Mare pacat ca nu exista posibilitatea practica sa se faca asta, ar fi mult mai putini copii nenorociti pe lume.
Cat despre ce spui despre "acasa", e bine ca ai un loc in care te simti intr-adevar bine, intr-adevar acasa. Eu nu prea simt ca am. Am acest loc unde m-am nascut, unde sunt oamenii pe care ii iubesc si unde traiesc, dar nu pot fi "indragostita" de el. Nu sunt nici pe departe genul caruia "ii pute", cum se zice in popor, si ma atasez si eu de locuri, de oameni, dar pentru mine patria e mult mai mult decat atat. Am avut ocazia sa constat, din fericire pentru mine, nu pe pielea mea, sau macar nu in mod tragic pe mine insami, ca noi aici suntem multi oameni fara patrie, intr-un fel sau altul.
Gabi, bine te-am regasit!
Otilia, ai trei fetite superbe! Sa-ti traiasca si sa fiti sanatosi cu totii!
Pisi ?
Numai bine, tuturor!
Edit: de cand am inceput eu mesajul, si pana l-am terminat, au mai aparut inca doua mesaje
Xerxe, multa sanatate si putere!
Daca ai cum sa ajungi la un homeopat bun, eu ti-as recomanda. La copiii mici e de mare efect tratamentul homeopat.
Iepumic, se mentine urarea cu bafta!
In plus, ai grija cu oscioarele, ca ai mare nevoie de ele!
Otiliav spune:
Ancuta tinem si de aici pumnii. Chiar nu are cum sa nu fie bine pe partea de hartogaraie. Pumnii ii tinem sa gasiti copilasul de care sa va indragostiti la prima vedere reciproc.
Si cu ocazia aceasta trebuie sa marturisec din nou ca eu la nici o nastere n-am simtit o mare euforie cand mi-am vazut copilul. Ana mi s-a parut chiar ciudatica asa cu smoacele ei de par, nici cheala nici cu par uniform. Elisa a fost entuziasmul nasterii normale si nu pot sa uit cum ma tintuia cu privirea insa trebuie sa recunosc ca mi s-a parut mai uratica decat Ana . Iar pe Iulia simteam ca o cunosc deja pentru ca primisem acea poza de la ecograf in care i se vedea perfect mutrisoara.
Asa ca la mine dragostea a venit in timp, am acum inca trei inimioare dragi mie.
Am zambit putin citind de pensie. Nu stiu daca sa sper ca voi ajunge acolo la cum se tot inainteaza varstele de pensionare. Pe aici la 67 de ani. Si apai cred ca mi s-ar parea asa ciudat sa stau pe margine. Macar pot spera la nepoti si activitati cu ei . Nah ca fac ce fac si tot la copii revin oricum as da-o.
Gata, va pup. Scriu de la servici si ma grabesc la masa ca dupa aceea trebuie sa fug la scoala sa o iau pe Ana. Lucrez diminetile si sper sa mai pot intra.
Elena, ma bucur ca v-ati gasit ritmul. Te simt foarte calma si relaxata si ma bucur ca totul merge atat de bine la voi
Glimmer, le-ai vazut pe undeva. Ca eu tot zic ca pun un link cu ele la botezul Iuliei. Copiez dintr-un mesaj mai vechi.
N-am reusit sa incarc eu pozele de la botez ca nu mai am spatiu pe contul meu. Insa am o prietena draga de pe forum si din acelasi oras cu mine care a venit la botez si a pus ea astazi o parte din poze in contul ei.
Le puteti vedea aici. A facut si comentarii haioase draga de ea.
Am facut botezul intr-o biserica veche de la tara. Acolo sunt inmormantati toti bunicii mei printre care si bunica din partea mamei care a fost nascuta in aceeasi zi ca si Iulia. Cand ne-au propus nasii sa facem acolo am fost tare incantata de coincidenta.
Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)
glimmer spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Otiliav Glimmer, le-ai vazut pe undeva. Ca eu tot zic ca pun un link cu ele la botezul Iuliei. Copiez dintr-un mesaj mai vechi. |
Da Otilia, am vazut poze intr-un mesaj din capitolele trecute. Seamana perfect a norvegience fetitele. Si frumusele foc.
Cand m-oi invrednici sa-mi fac si eu un cont pe undeva, o sa pun si eu niste poze.
tuinea spune:
Buna dimineata!
Doamne sa nu fim dedeochi!
Ancuta bafta azi si anunta-ne si pe noi ce au zis cu toate ca eu stiu 100% ca va fi bine.
Elena sa iti traiasca printesa la aniversarea de 2 lunisoare. Ma bucur ca sunteti bine.
Otilia am vazut si eu poziciele. Fetele tale sunt superbe. Cea mica era asa de simpatica in cristelnita ca se uita la preot. Sa iti traiasaca.
Glimmer asteptam pozele. Eu am pus pe facebook cateva de ieri de la graduation-ul lui Roxy de la gradi. Au fost superbi.
In rest eu tot cu ce stiti: sala, servici deci nimic nou sub soare.
Va pupic si sa aveti o zi super.
Otiliav spune:
Cristina chiar vroiam sa te intreb de ce n-ai mai pus poze cu Roxy sau cu tine. Eu n-am cont pe FB asa ca din pacate nu va pot vedea
Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)
Gabi_K spune:
Elena, bravo domnisoarei, frumos se dezvolta! Folosesti batista bebelusului? Eu o mai am si acum si folosim cu spor cand e cazul. Chiar daca plange bebelina, sa stii ca nu doare imi spun si copiii ca e ok, si trage mai bine mucii decat pompita sau orice altceva.
Anca, noi nu mergem la acel strand, la piscina la care mergeam pana acum, are sistem non-stop de filtrarea si schimbarea apei, deci bazinul se goleste de tot doar odata pe an.
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
Povestea nasterii: Lili si Robert