Ingineri fosti, viitori...(36)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

Buna, fetele! Wow, ce activitate intensa pe aici!

A trecut si prima intalnire cu DPC...a fost ok, am putut comunica cu echipa de la ei si mergem mai departe. Vor mai fi cateva intalniri. Recunosc ca m-a obosit aceasta intalnire, ma simteam epuizata la sfarsit. Vom vedea ce va fi cu copilul nostru...cum arata el, pe unde ne asteapta. N-avem de unde sti dar il asteptam cu drag.

Aseara m-am intalnit cu Ioana, ne-am intins la vorba si tare bine m-am simtit...E destul de ok ea dar cu siguranta nu ii este usor. Dar e tanara, frumoasa, desteapta si va trece cu bine peste toate.

In rest...ma bucur sa vad ca sunteti bine toate, si copiii la fel.
Va pup in grup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuinea spune:

Ancuta special am intrat sa vad ce faci. Doamne ajuta ca a iesit bine. O sa vezi ca a venit si soarele pe strada ta.

Mergi la inceput

Buna dimineata!

Haha v-am prins cu tema nefacuta. Nu stiti voi zicala ca cine se scoala de dimi-dimi departe ajunge? Poate ati avut treaba...

Well sa zic si eu ca la noi e soare dar cand apare cand dispare, azi mi-ampus sandale noi - asta in cinstea batailor si a ranilor de pe picoare pe care le am. Am analizat situatia indeaproape si buba peste alta bubita nu imi poate face. Asa ca hai la sandale!!!!

In rest tot cum stiti: sala, acus servici si ii spuneam soatei ca nu stiu de unde sa incep ca finisuleste mereu un mister.

Va pupic si sa aveti o zi super!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns glimmer spune:

Seara buna!

Despre mine nu am noutati, sunt tot bine, cum ma stiti. O stare cam aiurea tot am eu, a trebuit sa-mi fac niste analize, dar au iesit majoritatea in parametri, iar problemele nu sunt de nedepasit. Deci, ma mentin, cum am zis, pe linia lui "bine" si nu ma dau dusa de acolo.

Iepumic, ma bucur pentru tine, pentru ca ai trecut cu bine de inca un pas care te va duce spre visul tau.

Am incarcat niste poze pentru voi, aici si aici.

Va urez o noapte buna, urmata de o zi buna.

Mergi la inceput

Morning!

Glimmer vai ce frumoase sunteti mama amandoua. Mi-a facut cea mica pofta de zmeura mmmm maine ma duc sa caut la supermarchet bine inteles din aia fara gust dar macar creierul sa fie fericit daca nu papila gustativa.

In rest si eu ca si tine tot pe linai de plutire. Se mai hatana barca dar ma tin bine de vasle.

Fetele une ati disparut mei iarasi. De Nico nu mai zic ca ne-a parasit definitiv. Cred ca nu ne mai vrea...

Va pupic si sa aveti un weekend super!

Mergi la inceput

Salutari, salutari!

Am intrat sa va salut. Sper ca toata lumea e bine de tot.

Tuinea, multumesc pentru aprecieri. Dar cred ca iti dai seama ca am ales pozele in care am impresia ca am iesit mai bine.

Ca sa va mai alin dorul de Pisi, va las o melodioara care imi place mie

Sper sa aveti un sfarsit de saptamana cat mai bun, chiar daca vremea pe aici promite sa ne strice cheful. Saptamana va incepe bine, clar, ca luni e liber.

Mergi la inceput

Buna dimineata!

Pai nimic, nici o veste despre cum ati petrecut, ce ati facut in weekend? Eu ce sa va zic: sambata am fost la cumparaturi la un magazin mai departe si of course am decis ca merg pe jos. A fost in regula dar daca ear dealul la intors cu toate cumparaturile in troler cred ca o luam in freza LOL.

Yeri pana cand m-amibracat eu a inceput sa ploua si asa este si acum...Tocmai se vaitau astia aici la TV ca este seceta.

Azi am meetinguri peste meetinguri si se anunta o saptamana grea...in orice caz de vineri seara sunt la Belfast pentru ca ma duc la nunta unei prietene.

Cam atat pe azi fug la treaba.

Pupici!

Mergi la inceput

'Neata!

Iar v-ati lenevit....Mai si ce active eram.

In fine la mine e SOAREEEEE asa ca asta este tot ce conteaza.

In rest tot cum stiti.

Pupici si sa aveti o zi super!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

Salutare!
Pai, Cristina, nu prea a fost nimeni activ, pentru ca ieri a fost zi libera in Romania.
Eu am avut a doua intalnire cu DPC vineri si apoi am plecat la munte unde am stat pana ieri seara.
S-a intors lumea cu susul in jos, in Romania ploua de 4 zile si la voi e seceta. E un fel de "uite vara, nu e vara".
Glimmer, ce silueta de invidiat ai!!! WOW.

In rest...azi ma resimt dupa weekendul prelungit si sunt cam prost dispusa.
Va pup!

Mergi la inceput

Bonjour de zi!

Of, of, mai, mai s-a dus si minivacanta asta. Tare bine a fost! A fost vreme buna, au cazut doar cativa stropi care nu au deranjat deloc. Ar trebui sa dorm toata saptamana asta ca sa-mi revin. Duminica am avut zi de socializare si tare bine a fost. Atata am ras ca nu mai puteam sa respir. Ieri am gradinarit un pic, asa, la "relanti", pentru mine asta fiind o relaxare. Si am avut timp sa ma uit un pic in sufletul meu. Intalnirile astea cu mine insami ma bulverseaza.

Tuinea, noroc cu tine ca nu se duce subiectul asta la coada. Am zis eu ca esti om de baza!

Iepumic, multa bafta in continuare. Esti tare draguta, iti multumesc pentru "WOW", dar nu te lasa inselata de poze. Plus ca ti-am vazut pozele de la semnatura, esti asa o subtirica si o tinerica si o draguta... Eu la conditie fizica sunt zero. Pe tine, pe Tuinea va mai aud ca va mai miscati, chiar va invidiez, eu imi gasesc atat de multe scuze ca sa nu ajung sa ma urnesc si eu un pic, iar daca ma apuc, ma las repede (scuzele sunt, in ordinea numerelor de pe tricou : vertebrele mele lombare, gleznele, gambele si, cea mai valabila, nu am timp). Acum, ca vine vacanta, va trebui sa merg totusi cu fiica-mea cu rolele in parc, ca i-am promis si vrand-nevrand o sa-mi mai dezmortesc balamalele. Acum ma gandesc ca i-am promis cam multe... printre care si bowling.

Din nou va las un canticel care imi place mie

Va urez numai bine!

Mergi la inceput