Ingineri fosti, viitori...(36)
Raspunsuri - Pagina 10
glimmer spune:
Salut, salut!
Care mai e viata voastra, fetelor? La mine lucrurile sunt pe fagasul stiut: sunt bine, pana la proba contrarie, care sper sa nu apara. Atata doar, ca imi e sooooomn. Am lasat suspendate problemele existentiale si ma las asa, purtata de timp, care nu e prieten cu nimeni.
Sper ca totul e bine la voi. Va las un .
iepumic spune:
Hey, Glimmer...ia sa iti demontez eu scuzele, asa, ca sa-ti fac un bine cu forta:
- vertebrele mele lombare: si eu am probleme cu ele dar, ghici ce? de cand fac mai multa miscare nu m-am mai blocat din mijloc. Sigur ca ma mai dor salele dar trece repede. Mi-a explicat un ortoped ca intreaga coloana vertebrala este sustinuta de muschii abdominali si de muschii longitudinali ai spatelui...daca acestia nu sunt antrenati, atunci coloana se forteaza sa duca singurica greutatea corpului si miscarile diverse pe care le facem. Deci..asta sigur nu este o scuza. Totul e sa stii ce exercitii sa faci ca sa nu iti fortezi vertebrele...pe mine m-a invatat la kinetoterapie ce sa fac si ce sa nu fac si mi-a facut si un program de exercitii. Eu eram rau, vreo 2 luni pe an nu ma puteam misca. In nici un caz sa nu ridici greutati aplecandu-te din mijloc, fie ca e vorba de sacose de cumparaturi sau haltere.
- gleznele, gambele - nu trebuie decat sa gasesti un tip de antrenament care sa nu le solicite...si ai de unde alege!
- nu am timp - ba ai!!! Nu trebuie neaparat sa pierzi 2 ore de 3 ore pe saptamana la sala, ca pe astea putini dintre noi le avem. Dar poti de fiecare data cand te duci la toaleta la birou sa stai 3 minute in plus si sa faci niste intinderi, niste genuflexiuni usoare....iar in rest sa te plimbi in parc, sa mergi la inot din cand in cand, sa faci 10 minute de stretching sau abdomene seara..in fiecare seara altceva....Sau "Bebeluselor, DANS!"...ceva rock'n;roll sau latino si faci un scurt party cu fiica ta care sunt sigura ca va fi incantata. Sportul nu trebuie sa fie o corvoada, ci un prilej de relaxare si o placere....altfel clar nu te poti tine de el.
Sper ca te-am convins.
Ce fac celelalte inginere??? Au venit predarile peste voi sau ati fugit deja in vacante?
Eu sunt un pic ingrijorata, pentru ca ne facusem planul sa plecam peste 1 luna in concediu in Grecia si ma tem ca situatia de acolo ar putea sa ne cam strice concediul. Incep sa ma gandesc ca poate trebuie sa schimbam planul.
Maine plec la mare pentru weekend,la Neptun. Am gasit o cazare la pret decent si am zis sa dam o fuga.
Pisi, ai aflat preturile de la Mercedes Benz Museum?
Va pup!!!!
Pisicuta spune:
Salutare, fete dragi!
Vaaai, Ancuta, ce ne-ai facut! Tocmai cand vroiam sa ma raliez si eu opiniei lui Glimmer, ca sunt atatea scuze ca sa nu faci sport, incat ne simtim bine si in siguranta in spatele lor, cand colo vii si ne spulberi din temelii toata teoria construita cu atata stradanie! ... Deci, da, ai dreptate: nema vointa-i la noi!
Eu, recunosc, am lipsit de la condicuta pentru ca am fost focusata pe planurile de concediu si punerea la punct a trebusoarelor de la lucru, pentru a putea evada in vacanta mult asteptata si dorita! Azi are si Vladi serbarea de sfarsit de an scolar si de an intai la Facultatea de litere mici!
Sa stii Ancuta, ca si al meu era tot cu Grecia in topul preferintelor pentru destinatii de vacanta, numai ca mie-mi cam displaceau semnalele care veneau dinspre tara elena, basca preturile nu tocmai atractive (cam prea mult pentru prea putin) asa ca i-am propus Turcia. Cum aceasta destinatie nu l-a incantat, pentru ca trebuia sa mergem cu avionul, am ajuns la un compromis si ne-am indreptat atentia spre litoralul italian. Asa ca anul asta ne vom bronza la Rimini. Sper sa fi facut alegerea potrivita.
Nu m-am interesat de preturile de la Mercedes Benz Museum, pentru ca nu intra-n fisa postului meu.De aceasta problema se ocupa sotul din dotare.
Cristina, stateam aseara si ma gandeam, cat timp a trecut de cand ai plecat in Anglia? A trecut anul, oare?
Elena, ti-am admirat printesa pe FB si m-am minunat pe ea cat este de prezenta si curioasa, cat de bine urmareste cu privirea tot ceea ce o intereseaza! Este o scumpa si-o frumoasa! Sa va traiasca, sa fie sanatoasa si voi pe langa ea! ... Ce zice Razvanel? Ii place statutul de fratior mai mare?
Otilia, tu ce faci cu fetele cat timp esti la lucru? Cine te ajuta? Cum te descurci, totusi?
... Am zis ca intru rapid sa pun o melodie si iarasi m-am intins cat ziulica de post!
Asa ca va pupic dulce si va las in compania unui zambaret ... desi-n videoclip nu pare!
Dori, mami de Vladuc (17.10.2003) si Raduc (15.10.2005)!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Povestea unui LICURICI
"Batranii spun ca 'apa trece si spun ca pietrele raman'. Dar lucrul altfel se petrece pe vechiul nostru Glob batran. Ca piatra, orisicat de tare, se macina si trece stand, iar peste trista-i macinare doar apele raman curgand!"
Minunata Venetzie_aug.2010
Disneyland - Paris_2010
Ziua Balantelor_2009
Ziua Pisoiasilor_2008
glimmer spune:
Buna dimineata!
Iepumic, chiar ca esti o dulce! Dar sa nu-mi lasi tu nicio portita cat de mica? Adica putintica solidaritate inginereasca acolo... Eh, oricum, sa stii ca a avut ceva efect ceea ce mi-ai spus. Simt asa cum imi da ghes un mic impuls. Sper sa ma tina. Asa, exercitii "furate" pe la birou mai fac, in special cu muschii abdominali si cu picioarele, chiar in timp ce lucrez. Din pacate majoritatea le fac stand pe scaun si mie mi se par "apa de ploaie" pentru conditia fizica.
Iti urez distractie placuta la mare. Eu sunt indragostita de mare, dar nu stiu daca ajung anul asta, imi e din ce in ce mai teama de soare si eu daca nu stau pe malul marii, degeaba mai merg pana acolo. Eu am avut/am probleme cu nevii de pe piele si ma tem si pentru fetita mea. Eu oricum stateam pe plaja numai intre orele 8 si 10 dimineata si dupa ora 17, pana pe la 19, dar cand i-am spus asta medicului s-a ingrozit ca, adunate, stau 4 ore pe plaja. Cica un om normal ar trebui sa stea pe plaja maxim 30 min pe zi, dupa care trebuie plecat de pe plaja si stat undeva la umbra, dar nu pe nisip. Pffff, adica unde sa ma bag? Ma reorientez, incet-incet, spre munte... Eu care, pe timpul verii, m-as fi mutat la mare, daca se putea. Si, pe principiul imbinarii utilului cu placutul, pe care l-am aplicat in ultimii ani, voi face in asa fel incat sa-mi tratez si oasele, ca, daca ma port frumos cu ele, poate vom prelungi contractul si ma vor sustine in continuare.
Ca de obicei, sper ca toata lumea e bine. Ne mai auzim!
Edit: ia uite, in timp ce scriam, a aparut Pisi! Bine ai revenit. Apropo de Rimini, am fost eu in concediu in vara lui 2008. Pentru cine vrea mare/soare e bine. E si un aquapark super pentru copii, e in zona acvariu si se poate ajunge si la un fel de muzeu in aer liber, "Italia in miniatura" se cheama. Daca vrei pun poze undeva
tuinea spune:
Hai fetelor ca am scrisun mesaj care s-a sters...Cred c ese viruul meu din calculator cu care ma lupt de 2 zile printre alte btai de cap.
Ancutaeram in mesaj de acord cu ce ai spus tu. si eu zic la fel ca daca vrei poti si durrile trebuiesc ignorate.
Pisi m intrebai de uk. Sunt aici de 4 ani si 4 luni iar la Bradford de 9 luni. Si fiica-mea a avut graduation. Au fost tare simpatici. Am poze pe FB. daca ma aaugi tu poti sa le vezi ca eu nu tiu um sa te caut.
Glimer esti o simpatica. Am trei exercitii pentru tine care ai tot timpul sa le faci: strasul din sezut (foarte bun pentru muschii posteiori), incordatul abdomenului tip de 20-30 de secunde si arcuitul depisica pentru muschii spatelui.
Vorbeati de mare de soare: noi mergem la Nessebar dar in augus. Acum cnd merg pentru graduaion vo avea 5 zile pe coasta de vest a Irlandei.
Pupici!
tuinea spune:
Buna dimineata!
M-am intors dar azi plec la Belfast.
Glimmer la mine tasteaza Tuinea si cand vezi una cu nume lung si cu o poza zurlie aia sunt eu. Daca nu ma gasestei iti dau pe PM adresa exacta.
In rest ce sa va zi. Eu am fost ieri la Huddersfield. Mi-a placut. Micut, dragut orasul cred ca am sa ma duc pentru un shopping mic next week.
Azi plec la o nunta la Belfast. Abia astept.
In concluzie va doresc weekend placut.
Pupici!
xerxe2005 spune:
http://www.facebook.com/profile.php?id=1117203067
Aici sunt eu...
Multumesc Dorina pentru aprecieri...asa e, are o privire foarte atenta si serioasa, tata-su e foarte intrigat de cat de serios priveste ea in jur.
Are colici si seara de pe la 20.00 pana pe la 22.30 suferim...o ajuta un pic Bonnisan. Dparme tot in reprize noaptea de 2-3 ore...incerc pe cat posibil sa dorm cu ea la pranz, ca sa recuperez.
Azi am sarit peste somn si am facut niste amandine si prajitura insiropata, ca maine vin nasii ei sa o vada.
Razvan e incantat de ea, dar vrea si el atentie si incerc sa nu fiu repezita cand vorbesc cu el..ca ma doare sufletul cand il vad ca sufera daca nu percutez rapid la doribtele lui...dar trebuie totusi sa ii stabilesc si lui niste limite. Sotul meu a reusit de 3 zile sa il faca sa doarma cu el, ca barbatii.
Va pup
iepumic spune:
Salutare, fetelor!
Wow, ce mult ati scris! Eu am fost in weekend la mare, la Neptun, asa cum va spuneam. A fost foarte frumos pentru ca vremea a fost exceptionala, plaja si apa foarte curate si am reusit sa fac si baie, desi apa era destul de rece dupa gustul meu. Hotelul a fost ok si el, l-as recomanda oricui doreste ceva frumos, curat, accesibil ca pret si fara fitze prea mari...Se numeste Hotel Sara, il gasiti in Google. In schimb m-am cam intristat sa vad ce ciudat arata statiunea....este in proportie de 60% degradata iar restul...sunt cladiri noi (hoteluri, terase, pensiuni) dar totusi predomina impresia de abandonat, cel putin acum in luna iunie. M-a cam socat fiindca nu mai fusesem de 10 ani, de pe vremea cand Neptunul era cea mai tare statiune.
In rest...nimic nou sub soare....nu stiu ce sa facem cu vacanta in Grecia...eu m-as reorienta dar sotul meu nu prea vrea si il inteleg, pentru ca ne setasem pe un anumit tip de vacanta si un anumit buget....noi mergem intr-o insula mai pustie, intr-o vacanta mai rustica si costurile nu sunt foarte mari. Chiar ne dorim ceva lipsit de pretentii, n-am nici un chef sa car dupa mine toaletele elegante, tocurile si fardurile, asa cum as face intr-o statiune mai cu staif. Vreau sa ma imbrac cu ce-mi cade in mana, sa ma plimb nemachiata si sa iau o pauza de la tot ce fac in fiecare zi. Eram super incantata de idee si abia asteptam dar vad ca in Grecia lucrurile merg tot mai rau si ne e teama sa nu ne stricam concediul. Vom vedea, macar stau linistita ca nu am platit nimic pana acum.
tuinea spune:
Buna dimineata!
M-am intors din calatorii.
Elena te-am adaugat iubita. Nu am intrat pe net de vineri ca am fost in weekend la Belfast si ieri la Sheffield. Am sa ma uit si eu la pozicile tale cat de curand.
Ancuta eu nu mi-as face probleme. Cred ca zonele turistice nu vor fi afectate in special daca mergeti pe una din insule. Mergi in Corfu? Acolo este mai rustic. Eu zic sa va duceti.
De mine ce sa va zic: nunta a faost super. Bine fiecare cu gustul lui. Spre exemplu alegerea de rochie a prietenei mele nu mi s-a parut cea mai potrivita dar asta este. In rest nunta a fost super, super. Ieri la Sheffield: munca dar la un moment dat in timpul unui talk mi-am rupt gatul de somn pentru ca era asa de plicticos.
Fug la treaba fetele.
Pupici!