Ingineri fosti, viitori...(36)
Raspunsuri - Pagina 7
tuinea spune:
'Neata!
La multi ani la toti copilasiii si noua ca deh daca nu mai ramane copilarie nu mai ramane nimic.
Eu sunt franta dupa ziua de ieri. Inca nu am revenit la sentimente mai bune dar de dragul zilei asteai promit sa nu zic nimic rau.
Pisi tu ca intotdeauna descretesti fruntile. Merci de felicitari si pot sa spun ca am incheiat. Gata cu studiul ... pe diplome.
Va pupic fetelor si fug la treaba ca am o gramada.
glimmer spune:
Va salut si eu la ceas de seara. De noapte, de fapt.
La multi ani si de la mine copilasilor!
Cadouri, ceva? Fiica-mea abia asteapta vacanta. Deja e cu amr-ul.
Pisi, nici un canticel azi? Incepusem sa ma obisnuiesc...
Tuinea, tu tot preocupata imi pari. Iti este greu, probabil, dar sper ca esti deja mai bine.
Numai bine si cer senin va urez!
Pisicuta spune:
LA MULTI ANI TUTUROR COPIILOR!
Mai bine mai tarziu, decat ioc!
Fetele!
Dori, mami de Vladuc (17.10.2003) si Raduc (15.10.2005)!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Povestea unui LICURICI
"Batranii spun ca 'apa trece si spun ca pietrele raman'. Dar lucrul altfel se petrece pe vechiul nostru Glob batran. Ca piatra, orisicat de tare, se macina si trece stand, iar peste trista-i macinare doar apele raman curgand!"
Minunata Venetzie_aug.2010
Disneyland - Paris_2010
Ziua Balantelor_2009
Ziua Pisoiasilor_2008
tuinea spune:
'Neata!
Azi a rasarit soarele, de batut bate vantul si acum ...ma inebuneste testul de la alarma de foc...
Glimmer ai dreptate. Mai imi trebuiesc cateva zile sa-mi ling ranile si la propriu si la figurat.
Pisi super haiosi copilutii. Ai tai ce au facut ieri ca a mea a fost in parc.
La mine azi se anunta munca furtunaoasa asa ca fug la treaba si nu va mai intoxic cu tampeniile mele.
Pupici fetele.
Gabi_K spune:
La multi ani asa cu intarziere copilasilor si copiilor din noi, ca doar si noi tot copiii parintilor nostri am ramas:)
Am fost aseara la intalnire DC, a fost super!
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
Povestea nasterii: Lili si Robert
tuinea spune:
'Neata fetele!
La noi e soare si frums. Eu sunt mai bine. Tot cu multa treaba dar in regula.
Aseara am fost afara cu colegii mei si m-am simtit extraordinar. Deh trebuia sa fac cinste. Ne-ma mai relaxat cu totii.
In rest azi e vineri si este super LOL.
Gabi cum ati facut sa va intalniti? A fost un topic anume sau ceva organizat special de DC?
Pupici fetele!
Gabi_K spune:
la discutii generale e un topic cu intalnirea din Oradea. A fost o neintelegere la inceput ca nu s-a inghesuit lumea, si s-a crezut ca nu vrem sa mergem, dar na, asa suntem noi, daca ni se spune de intalnire, nu facem spume la gura aiurea, luam la cunostinta, si in ziua cutare ne prezentam frumos la locul faptei:) Sunt si poze acolo, de la Marius.
tuinea spune:
Buna dimineata!
Hai, hai inviorarea ca eu am fost deja. Am reusit sa-mi vindec ranile de la picioare in stilul sec. XVIII cu apa calda si sare asa ca de zi iar pe metereze.
La noi a fost un weekend sucit ca si vreme. Sambata am iesit afara, ieri am stat in barlog.
Gabi ce frumos ca v-ati intalnit. Si noi ar trebui sa punem de o intalneala pe undeva.
Va pupic fetele si sa aveti o zi super!
Gabi_K spune:
neatza tuturor!
Eu sunt ca dupa extractia de masea, plus m-au jenat si sandalele, si pantofii de vara, si crocks-ul mi-a facut rana, deci am anulat programul de strand din weekend, spre supararea tuturor. Ah si sunt socata de cazul fetitei care s-a inecat la strand aici in Oradea:(
In rest sunt ok... Copiii asteapta vacanta, s-au cam plictisit de scoala cam atat din vestul tarii
iepumic spune:
Fetelor, eu intarziata ca de obicei .
Cristina, FELICITARI si aici!! Daca n-as sti ce inseamna un doctorat, n-as face atat caz din asta dar zau ca te apreciez foarte mult si ma bucur ca ai reusit sa treci cu brio acest act de eroism intelectual (eu asa privesc).
Otilia, te cred ca iti este greu...dar ia partea buna a lucrurilor....cand o sa fii tu la pensie, o sa ai trei fete care sa aiba grija de tine (desi sper sa nu ai nevoie!).
Pisi, Glimmer, Gabi, sunteti la fel de dragute cum v-am lasat!
Eu m-am intors joi seara din Bulgaria si nici acum nu mi-am revenit din oboseala. Am realizat cat de frumos e Bucuresti-ul si cat de mult il iubesc eu...nu l-as schimba pentru nici un oras din lume ca domiciliu permanent...nicaieri nu-i ca acasa, cu toate "bubele" acestui oras.
Saptamana asta incep evaluarile cu echipa de la Protectia Copilului. Am emotii!