Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (427)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Buna seara

Yaia, multa sanatate si Alexiei si tie , ma bucur ca micuta e mai bine.
Valentina, o calda imbratisare, tin pumnii sa nu fie nimic grav la Andrei. Multa, multa sanatate si pentru tine ! Foarte frumos ce ne-ai povestit despre dansatorii tai, asteptam si poze cand ai ocazia.

Noi... am inceput saptamana cu o noua vizita la dr, cred ca nu mai e nevoie sa scriu cine a fost personajul principal
Ieri dimineata Maria s-a trezit cu ochii lipiti, nu-i putea deschide, a curatat-o tati cu comprese de tifon cu ser fiziologic, si avea ochii extrem de rosii si cam umflati. Facusem planul ca o ducem la film, dar in conditiile acestea nici nu s-a mai pus problema. Si ca sa continuam in aceeasi nota , dupa somnul de dupa-amiaza s-a trezit cu o durere de ureche care n-a cedat decat dupa vreo jumatate de ora sau mai mult. Azi dimineata iar a avut ochii lipiti, bine insa ca nu a mai durut-o urechea.
Dr ne-a zis ca nu pare a fi conjunctivita din moment ce nu are secretii decat dimineata, iar in urechi nu a vazut mare lucru pt ca iar are dopuri de ceara . Insa nu pare a fi inflamat. Ramane sa urmarim evolutia, daca se inrautateste situatia la ochi ne-a prescris niste picaturi, iar daca durerile de urechi mai apar, ne-a dat trimitere la orl.
Si uite asa dam noi dintr-una intr-alta

Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 aug 2007 ) si Irina Alexandra ( 21 sept 2010 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Neata si bine v-am gasit!
mi-am incarcat un pic bateriile in Romanica, am prins toate anotimpurile, la cati km am facut
am vazut si Sibiul...f fain
f multumita de compania cu care am mers
Sonia cat am fost plecata era tare ingandurata

o zi buna si mai revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Buna dimineata!

Multa sanatate tuturor bolnaviorilor!
Yaia, refacere rapida! poti sa iti pui comprese cu otet pe frunte pentru dureri de cap, si a iti pui in nasuc multa apa de mare si ser fiziologic ca sa scapi de sinuzita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Luy, sanatate Mariei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna dimineata!

Luiza, sanatate multa Mariei.

Daria e si ea cu stare subfebrila 37.7 de dimineata. Ii curge si nasul. Naspa ca se suprapune pe vindecare dar o scoatem noi la capat.

Roxali sa iti fie de bine vacanta. Cred ca i-a fost greu Soniei.

-------------------------------
mamica Dariei si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara  quando ne ho piu bisogno.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G
- cum se caramelizeaza zaharul?

Pui zaharul intr-o cratita si o pui pe foc. Si se arde!
Poti pune putina apa sa iasa un caramel frumos, asa cu fac tantile alea pe la Euforia cuisine...

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Pai se arde zaharul sau cratita?

Mergi la inceput

Citat:

Multumim tuturor, Alexia e bine acum, spre vindecare sper eu.
Eu cu sinuzita, pe antibiotic de azi dimineata (am reusit sa ajung la doctor), dar la munca, cica daca nu am avut febra, pot munci linistita, chiar daca am ameteli si dureri de cap. Yuhuuu!

Multa multa sanatate! Tare nasoale crizele de sinuzita, ma alatur si eu cu aceleasi chinuri si simptome. Nu am putut nici sa dorm de dureri de orbite.

Mergi la inceput

Ali, bine ati revenit, sa va fie de bine plimbarea.

Luy, multa sanatate Mariei! Daca nu e conjunctivita, pare sa fie ceva legat de nasul infundat, apar simultan probleme cu urechea si ochisorii dupa stat la pozitie orizontala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:

Citat:

Citat:
- cum se caramelizeaza zaharul?

Pui zaharul intr-o cratita si o pui pe foc. Si se arde!
Poti pune putina apa sa iasa un caramel frumos, asa cu fac tantile alea pe la Euforia cuisine...

Pai se arde zaharul sau cratita?

Daca nu esti atenta, ambele!

Pentru caramel, pui zahar si il pui pe foc, astepti pana se caramelizeaza (se face maro si incepe sa bolboroseasca). Asa e mai bine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Multumim de urari si multa sanatate tuturor celor care au probleme, Maria si Rox in special ca pe ele le-am notat...din pacate!
Sa va refaceti repede!

Si eu pe tratament, nu vad mare imbunatatire... noroc ca am probleme doar pe partea stanga si pot respira cu nara dreapta!

Mergi la inceput