Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (427)
Raspunsuri - Pagina 16
valentina_22 spune:
Multumim tuturor pentru gandurile bune!
Erina, deosebite imaginile!
Rox, la multi ani voiosi si sanatosi taticului!
Acum trei saptamani mi-am luat inima-n dinti si i-am inscris la cursuri de dans. Pentru Alexandra nu-mi faceam probleme, stiam ca are aptitudini, este atenta, dornica sa invete , mai ales ca in trecut a mai facut dansuri. Ma temeam insa de reactia lui Andrei. Cum socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ, ei bine, fetelor, puica mea cea mica m-a uimit de-a dreptul. Nu numai ca soarbe din priviri fiecare miscare a instructorului, dar este atent, nu vorbeste cu colegii de grupa ,ce mai este elevul model. Incalzirea e de coma, mor de dragul lui cand il vad cu se chinuie sa faca fandarile, spagatul sau sfoara. Am ramas socata cand am vazut cata mobilitate au copii mei. Nu i-as fi crezut in stare. Instructorul este tanar si stie cum sa intre pe sun pielea copiilor. Andrei s-a lipit de el din prima clipa si la fiecare sfarsit de antrenament au cate o discutie in privat in fata acvariilor cu pesti.
Sunt multumita de alegeara facuta, mai ales ca vine vacanta de vara, ma bucur sa-i stiu ocupati. Fac cursuri de doua ori pe saptamana. Scoala este buna, se poate face performanta, la ultimul concurs de profil au luat locul trei si cel mai important, este aproape de casa.
_
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de
ALEXANDRA si
ANDREIcum creste Alexuta
cat de mare este Andu
ALATURI DE BIBI
BAZAR DC
Roxana_G spune:
Erina, foarte tare carticica. 
Vale, multumesc de urari. Tocmai ce am hapai ditamai felia de tort - dieta de maine.
Bravo lui Andrei pentru pasiunea pentru dans, inseamna ca ii place. La noi nu a prins deloc, de fapt al meu prefera chestiile mai statice.
Apropos de ocupatiuni, eu i le schimb permanent ca tot incerc sa ii gasesc ceva ce ii place. Ieri am fost in Voluntari si am gasit o locatie super pentru cursuri de inot. E curat, elegant, apa incalzita si instructori buni. Iar preturile sunt foarte bune, spre deosebire de cluburile jecmanitoare din Pipera care depasesc orice limita la preturi. Initial am vrut instructor personal pentru Andrei, dar apoi am negociat si facem grupa separata cu ei 2 la pret de curs de grup. Vor merge de 2-3 ori pe saptamana si ei sunt deja foarte incantati. La Alex ma astept sa scapam si de ultima aripioara, la Andrei macar sa se acomodeze cu apa, pentru ca el era tare fricos anul trecut.
Mada28 spune:
Buna seara fetelor! M-am alaturat grupului si pe F B dar din pacate in ultimele zile nu am avut timp de nimic. Ne alaturam si noi listei de bolnaviori. Saptamana trecuta Luca a facut febra 3 zile. Am ajuns la pediatru care a zis ca a recidivat otita de la Paste si e si un usor rosu in gat. A zis ca nu-mi da antibiotic si sa merg la Orl . Nu era dr la care m-a trimis asa ca am ajuns la Spital la urgenta. Pe sectia Orl dr a zis ca e o otita urata si ne-adat cefort. Noroc ca in urgenta l-am testat s-adovedit alergic. Asaca ne- au recomandat sa ramane
in spital sa identificam un antibiotic bun. Asa ca am petrecut o noapte in spital unde nu au nici de unele, nu iti ia nimeni nici macar o temperatura si pana la urma nu ne-au facut nici un tes ne-au dat ampicilina pe branula. Nu va spun ca asta dupa interventii si dat dreptul. Sunteti fericiti ca in Buc sunt spitale de copii private la noi in Cta nu exista. E plin de nespalati ( sa nu-i numesc altfel ca ziceti ca sunt rasista) iar personalul ne trateaza pe toto la fel adica rau. Vineri am cerut sa plec pt ca trat asta il pot face acasa. De sambata febra a disparut iar duminica dimineata surpriza : pete pe burtica si spate. Nici nu stiu ce sa mai cred poate fi roseola sau alergie? Copjlu e ok maine mergem sa ne lamurim. Antibioticul l-am oprit. Pe langa asta si David tuseste si e in plina eruptie dentara iar mie si sotului ne-ar trebui o sapt de odihna dupa zilele astea. Dar ne revenim noi copii sa fie sanatosi. Si sa stiti ca avem Prevenaul facut. Adi si Sabina condoleante. Imi pare rau. Yaia integ perfect problemele cu otita Alesiei. Erina sanatate Dariei bine ca ati trecut peste si noi cred ca il operam pe Luca dar venim in Buc . Poate mai spui o data unde a-ti facut intrventia. Va dorim si ne dorim o saptamana buna cu sanatate. Mada mami de Luca si David
Erina spune:
Buna seara!
Multumiri tuturor pentru urarile pentru Daria si pentru mama mea

. Carticica am desenat-o eu...sunt multumita ca a iesit asa de inspiratie vintage(desi mai era loc de ceva sfumature) dar mai ales ca i-a placut Dariei. Chiar a gasit ca seamna fetita din imagini cu ea.
Valentina, minunat ca merge Andrei la dans. Sa ne pui poze cu el te rog.
Roxana, La multi ani sanatosi tatalui tau sa joace la nuntile nepotilor!!!
Trebuie sa impratasesti locatia cu inotul. M intereseaza pentru Daria.
Sa iti fie de bine tortul,m-a enervat M aseara si am intrat tare in niste ciocolata
. De maine iar proteine.
Yaia sanatate multa!
Gabriela multumim pentru sustinere
. Cum iti scriam nu imi imagineam cit de mult se poate imbunatati respiratia Dariei dupa scoaterea polipilor.
Noi am fost la teatru si in parc simbata. Azi a fost Daria la un loc de joaca, ma gindeam sa o duc la film dar era din nou 3D.
Sa aveti o saptamina frumoasa!!!
Va las: www.youtube.com/watch?v=GRBmIENGdK4" target="_blank">Elvis Crespo-Suavemente
-------------------------------
mamica Dariei
si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara quando ne ho piu bisogno.
Erina spune:
Nu plec inainte de a spune Bravo Sebastian ca le-ai dat ceata la gradi!!!

Roxana, imi pare rau ca a fost vreme rea la spectacol.
Carpatina, Valentina, Irina, Sabina, SabinaY, Roxana, Ema, Madalina
Madalina, noi am operat-o cu prof Gheorghe la clinica Apolo. Pina va hotariti poate incepe sa opereze la noul spital Sanador care e mai cetral si excelent dotat. Pretul e acelasi. Dr. face la Budimex si la Sanador Victoriei, pentru condult noi am fost progra,mati cam la o luna jumatate, doua.
Sanatate multa baietilor.
mamica Dariei
si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara quando ne ho piu bisogno.
Roxana_G spune:
Neata. Offf, iar munca. Desi am avut recent concediu ma simt absolut terminata, abia astept alt concediu. Pentru copii azi e prima zi la gradi cu ochelari si am mari emotii pentru Andrei. Am innebunit deja educatoarele cu instructiuni. ![]()
Pentru inot am aranjat deja, de maine incep. Le trebuie doar costume, halate si casti. Abia asteapta amandoi, sper sa fie bine. Alex inoata foarte bine singurica si cu o singura aripioara. Insa Andrei anul trecut facea mare tam tam si nu voia deloc sa nu simta fundul piscinei. Acum zice ca el inoata si ca abia asteapta, sper sa il tina entuziasmul si maine. Avem instructor pentru ei 2, sunt grupa separata, si platesc tarif de grup si nu de instructor personal, ceea ce e super.
Erina, locatia este destul de departe, in Voluntari. Fac cam 20-30 min pe centura. Se numeste Omnix Club, poti cauta pe net. Detalii mai povestim noi la telefon.
Mada, multa sanatate puilor!
Hai ca ma duc la munca. Revin dupa pranz.
Roxana_G spune:
Aoleu, uitasem, 2 intrebari:
- in afara de Oftapro si Lahovari, aveti idee cumva unde pot face exercitii pentru ochi? Stiti cumva de posibilitatea sa iei aparatul acasa?
- cum se caramelizeaza zaharul? ![]()
Multumesc.
Si o scurta povestire sa vedeti ce mama rea sunt. Aseara se juca Andrei cu plushurile diverse roluri. Il scoate pe Chitz din camera spunandu i ca l-a suparat tare si sa stea putin afara. Apoi il cheama inapoi si ii spune ca l-a suparat rau, ca el munceste degeaba si Chitz face atata mizerie, sa treaca sa stranga imediat tot.
Evident m-am recunoscut si m-am facut mica mica. 
O saptamana usoara si frumoasa!
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Roxana_G - cum se caramelizeaza zaharul? |
Pui zaharul intr-o cratita si o pui pe foc. Si se arde!
Poti pune putina apa sa iasa un caramel frumos, asa cu fac tantile alea pe la Euforia cuisine...
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
Yaia spune:
Multumim tuturor, Alexia e bine acum, spre vindecare sper eu.
Eu cu sinuzita, pe antibiotic de azi dimineata (am reusit sa ajung la doctor), dar la munca, cica daca nu am avut febra, pot munci linistita, chiar daca am ameteli si dureri de cap. Yuhuuu!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
Erina spune:
Roxana, am retinut Omnix. Multumesc mult!
Yaia, sanatate multa.
mamica Dariei
si a lui David