Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (427)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Iata o reconfirmare a faptului ca bucataria nu e de mine!

Mergi la inceput

Pana una alta am luat un Flamexin si sunt alt om, parca pot sa gandesc si sa imi misc capul fara sa imi crape.

De la inot vestile sunt bune, Andrei s-a adaptat si in ciuda a cateva mici proteste pare sa se imprieteneasca cu apa. Pentru Alex in schimb nu e mare progres, ca sta dupa cei mici. O sa vorbesc cu instructorul sa o lase fara nimic, singurica in apa, nu are cum sa se innece.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Daria, Rox, Yaia, multa sanatate !

Maria e un pic mai bine, sa zic, nu a mai avut dureri de ureche, dar de dimineata s-a trezit tot cu ochii lipiti.
Evident ca o tin acasa iar

Am trimis pe mailul comun link la albumul in care am incarcat cateva poze de la sedinta foto

Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 aug 2007 ) si Irina Alexandra ( 21 sept 2010 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crishtina spune:

Multa sanatate tuturor!

Luy, superbe foto! Ce par bogat are Maria! F frumoase si expresive amandoua!

Crishtina cu Robert , Nicole &

Mergi la inceput

Luy, superbe pozele si mai ales protagonistele! Ma bucur ca Maria e mai bine, o sa treaca ei si ochisorii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Of, of, zau daca mai rezist si eu...

Si Sara tuseste din nou...nu mult, dar ma astept...iar imi trec prin cap scenarii cu astm si din astea Oare chiar nu se mai termina cu virusii astia? Chiar putin a mers la gradiAbia am adus=o ep Sofi acasa. V-am zis ca a tuns-o buni? e asa dulce, ca un baietel? Are ochii jumatate din fata...Incredibil de dulce si receptiva.

Sanatate fetele, Roxana, Yaia! Of!

Luiza, ce sa mai zic? Ma si mir cum mai rezisti...

Erina, sanatate Dariei, sa nu fie nimic serios si sa treaca repede, da?

Fug si eu azi cu ele sa le fac pasapoartele. Ieri m-a scos C in oras la restaurant, asa bine a fost,apoi am vazut un film. Excelent!

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gabriela77
Ieri m-a scos C in oras la restaurant, asa bine a fost,apoi am vazut un film. Excelent!

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele

Foarte frumos!La cat mai multe iesiri in doi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Ca sa fim si noi in "ton cu moda", Olivia si ea este bolnavioara/racita. Febra si tuse.Sta acasa cu buni.
Iar Alex tuseste.
Dar ne facem noi bine!

Alex ieri la baraj a luat 9 din 10 pct. Miss a lui era foarte dezamagita de el, greseala a fost lipsa de atentie, in loc sa fie atent la subiecte, era atent la geam. Asta este, data viitoare, care va fi abia la anu'.

Rox, bravo copiilor!Inotul e chiar super. Si Alex al meu se duce cu tati in fiecare vineri la inot. Inoata singura deja. I-am promis si Oliviei ca o ducem, dar cred ca se amana deja.

Vale, bravo nazdravanelor tai ca i-ai dus la dans. Dupa mine, dans sportiv e cel mai frumos sport, dar si foarte costisitor, si foarte nedrept, cel putin competitiile, au o politica naspa rau, ca in politica adevarata.Bafta!

Yaia, sanatate!

Sabina, tu cum mai esti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Luiza minunate fetitele. Are Irina niste portrete absolut superbe!!! Maria cu ochii ei mari si genele lungi...sa va traisca sa va bucure toata viata.

...si Daria si David au avut ochii lipiti. E de la secretiile din nas. Le trece cu picaturi. Multumim pentru urarile de sanatate.

Gabriela din pacate febra Dariei a continuat. Dimineata am vazut ce inseamna spital de stat Budimex. Oricum sunt fericita ca a vazut-o profesorul, avem antibiotic. Cred ca de pe vreun cos de cumparaturi sau de la copiii cu care a interactionat pe la mall...
Gitul arata foarte bine, in nasuc are citeva vase mari de singe pe care daca le loveste singereaza, are si secretii viscoase dar mai ales starea subfebrila continua m-a speriat.

Sanatate Sara, Maria, Olivia, Yaia, Roxana,

Gabriela ce frumos, sa va fie de bine iesirea in doi. Vrem sa o vedem pe Sofia tunsulici.

-------------------------------
mamica Dariei si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara  quando ne ho piu bisogno.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Lu cea mica, te-am vazut, mi-ai placut...Esti o zambilicioasa dulce, sa traiesti fericita!

Surorile A. Gene-Lungi, Doamne, sunteti frumoase de picati! Aveti niste ochi...Are Irinuca o freza absolut bestiala. Maria are un par frumos! Trebuie sa ma apuc de munca cu baiatul, macar bogat sa-l fac, sa aiba o sansa la asa fete frumoase!

Multumim de urarile de sanatate, eu sunt mai bine, inca cu secretii si dureri de gat, dar o sa-mi revin eu. Alexia a terminat tratamentul ieri dimineata, inca are tuse si muci, bag apa de mare, aspiram si noaptea pun vaporizator cu uleiuri de la Vicks. sper sa stea fara infectii, otite, febre si antibiotice macar pana in toamna...Vineri am avea de facut si vaccinul restant de la 1 an...

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput