Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (189)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Simonixu', identic as fi reactionat si eu. Vlad are amigdale enorme asa ca asta de va astepta si pe noi intr-un viitor mai mult sau mai putin apropita. Stef, dl dr , mereu ma ameninta sa mai mergem la un control, dar aman cat pot momentul.

Ma bucur ca sunteti bine si veti fi si mai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ca_eric spune:

multumesc ff frumos desiree, belleane, laura, alysh va pup fete dragi.

ma bucur enorm pt robertelul de simonix ca a trecut cu bine...si la dea dzeu sa se refaca bine si repede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Simonix s-au adunat toate rugile si gandurile noastre si a fost bine!! Plus factorul Belgia!!! Sincer, as putea sa fiu un pic ca tine (ca esti super super tare) daca n-as fi aici- poti crede ca aici, inca s emai face fara anestezie, doar cu un kk-maka local care nu are mare efect, plus teroarea piciului s avada foarfec in gura, plus legat d emaini...mi-a povestit Cristi ca el a facut operatia mare, al 30 de ani. In Bucuresti vad ca se face cu anestzie...totusi, e Romanica si nu mai zic nimic.
Bine ca a fost ok, recuperare rapida si un mare BRAVOS ROBERTEL CURAJOS!!!!!!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si maslinuta Ana Isabela din 14.01.2011

Cum mi s-au intamplat doua minuni, Robertsi Ana Isabela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada79 spune:

Simonix ma bucur ca sunteti bine. Uffff prin ce griji ai trecut...dar cel mai important este ca Robert respira bine si e totul ok. Va pupam muuuult de tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

SIMONIX- ma bucur ca ati trecut cu bine peste operatie! Intr-adevar, experientele legate de spitale, operatii, boli la copii sunt cumplite, si eu ma gandesc mereu la DESIREE si uite asa imi vine sa fac mereu pentru puterea si curajul lor! Intr-adevar, Nadia, nu alegi, dar sunt multi care nu ar face fata asa cum faci tu, eu am vorbit cu tine si la telefon si stiu cat esti de puternica, un exemplu pentru mine!

Am luat si eu aminte de la voi si mi-am pregatit copilul pentru luat sange din degetel, pentru anemie, a fost tare curajos, a intins degetelul imediat si nu a varsat nici o lacrima, ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic. La cat se loveste el zilnic cred ca intepatura a fost floare la ureche. L-am tinut acasa in ziua aceea, ca nu avea rost sa-l trimit la gradi pentru cateva ore si mi-a scos o tona de fire albe! Mai, pozna dupa pozna : mi-a intins praful de copt pe toata gresia in buctaraie ca din visinie a devenit roza, s-a machiat din cap pana-n picioare cu fardurile mele, mai avea putin si manca rujul, a facut pipi intentionat pe jos de vreo 2 ori, in semn de protest ca nu l-am lasat sa alerge cu foarfeca deschisa si ca l-am certat ca ii baga lui Kevin degetele in ochi, s-a bagat dupa un fotoliu si nu mai putea iesi, folosea masinuta drept skateboard (se da cu ea in picioare) si a cazut cu capul de calorifer si tot asa... La noi terrible two incep la 3 ani vad.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex@Sara spune:

HOP si eu,sa urez mladitelor si mugurasilor care deja au sarit de 3 anisori,sa fie sanatosi,cumintei si veseli mereu.
Eu nu am mai citit zilele astea mai nimic,ca abia ieri au mers teroristii mari la gradinita si cu ei aacsa,mai greu sa citesc/scriu ceva.
Noi am petrecut pastele si acasa si la Tzarania,unde copchiii au cautat cadourile prin iarba ,apoi luni acasa,si tati de marti a luat-o de la capat cu munca.Si asa a trecut si asta,si maine/poimaine vine Craciunul
Vroiam sa intreb mamicutele care au alaptat mai mult,daca copii s-au trezit des pana la intzarcat?Daria are 1 an si 9 luni si ma omoara,efectiv e mufata 20 din 24 de ore.Sunt varza totatla,si nu mi-e de asta,dar nu prea mananca mancare .Am zis ca astept sa scapam de operatiile la ochisori si gata,inzarcatul scrie pe ea,ca ajung epava
Va pupic si mai intru eu

Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009
Relax&Tone....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Luminita da, pana la 1 an si 10 luni treziri cat cupride, parca mai dese dupa 1 an, si din ora in ora!! Si da, mancare solida spre deloc. Bine, n-a mancat mare lucru nici dupa, dar macar doarme.

Doloress mie azi Robert mi-a adus toata ceapa din balcon si mi-a curatat-o in sufragerie. Are o pasiune sa curete de cand cu Pastele, cand a descoperit ca-i place sa curete ouale. si bravo Patrick curajos!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si maslinuta Ana Isabela din 14.01.2011

Cum mi s-au intamplat doua minuni, Robertsi Ana Isabela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex@Sara spune:

stiu Lori,ca si voi ati avut nospti nasoale din cauza de tzitzi,dar macar Robertelul tau era dolofanel,noi suntem super musculite .Ma omoara la cat de disperata e dupa tzitzi,si daca nu-i dau cand vrea ea,ma baaatee si plange de se inneaca .Degeaba zic ca nui dau sa manance mai bine...aiurea,nici nu mananca si se mai si enerveaza.Uoff.o sa o intarc dupa ce scapam de ochisori,ca zau,numai pot

Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009
Relax&Tone....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

Va anunt ca sunt o duamna , stau chicior pisti chicior , invitata la nunta regala!
M-am gatit sa ies din casa, tot ca o duamna , sa ma duc dupa un marar, un patrunjel , o treaba acolo si taman cand m-am terminat de motzat mi-a adormit Sofifi . Buna treaba , sarbatoare fiind admir linistea din casa in emotii de nunta.
Apropo de nunta , vine omu' dimineata la mine , cu o mina serioasa si ma intreaba " auzi, dar banii pt nunta? ce facem? cat dam? " Normal ca-n maxima forfota neuronala am facut rpd un rezumat al evenimentelor la care ar trebui sa participam si mi-a dat cu minus .
Minunatul meu sos ma lua la misto cu nunta regala da' di oboseala cine sa mai gandeasca pana acolo?

Pana nu face oki Sof urez si io rapid LA MULTI ANI m&m sarbatoriti in ultimele zile , un si o si pt Ca-eric - multa sanatate, fericire si spor in toate!

Un mare pt Robertix si Simonix - ma bucur din inima ca ati trecut cu bine peste operatie. Astept cu nerabdare vesti despre recuperarea rapida

Alex@Sara la noi a fost jale pana la intarcare! Asta a fost si motivul pt care la un an am spus GATA . Ajunsese sa se trezeasca si din 15 in 15 min ... si urla dupa titi , rau rau! Va tin pumni pt nopti mai usoare! si multa sanatate!!!!!

Io, mai nou, stau noptile treaza si fac strategii . Seara pic lata de oboseala si dupa prima trezire a Sof-ului incep sa rumeg cum sa fac sa dreg sa o conving pe Andra ca exista metode mai soft auditive de a te face inteles/auzit.
Daca la inceput ne-a auzit pe noi vb cu Sof, intuind de ce plange " ce ai patit, mami? te doare burtica? " ei acum pe Andra o doare non-stop burtica . Lucru anuntat cu surle si trambite de ne stiu toti vecini si tot satu' .
La noi sarbatorile au fost nitzel cam stresante din punctul asta de vedere. S-au lasat cu zilnice crize... ce au variat intre cel putin 5 min pana la o ora jumate - de mai multe ori pe zi .

Ah, as mai lauda-o pe Andra nitzel dar s-a trezit Sof.
Va , iesim afara, la shopping de buruieni si un parc mic.

Semneaza subsemnata , indragostita lulea de cele 2 , mAndra zgubiloasa si martisorul Sofifi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada79 spune:

La multi ani Patrick!!!!!!!!!!!!!!!
Sa cresti mare si sanatos pui frumos si sa le aduci numai bucurii parintilor tai!!!! Dolloress cum petreceti???? Tort, ceva???? Cadouri???? Te pupammmmm!

Mergi la inceput