Iepurasi de mar-apr 2010 la prima aniversare (108)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lara spune:

Buna fetelor!

De mult incerc sa intru sa scriu si eu ceva, insa nici sa citesc nu am reusit. Si acum ca am intrat, ma simt asa straina si parca nu imi gasesc locul :))

Imi pare rau ca nu am reusit sa-mi gasesc timp sa urez La Multi Ani iepurasilor dragi! O fac acum, cu intarziere mare de tot pentru cei ce au implit deja si in avans la cei ce vor urma

Doar ultimele pagini am reusit sa le parcurg si fir-ar, iar am dat de discutii de genul asta, norocul meu :)) Eu v-am zis de mult ca ma facebookuiesc cand am timp, nu fac farming ca are Jo grja cand are chef de asta, insa acolo sunt la curent cu cei dragi de acasa si cei dragi care nici nu-i cunosc personal, insa e ca si cum i-as cunoaste. Nu-mi mananca mult timp si e toata lumea fericita.
Am cules si eu pe care am recunoscut de pe-aici, mai greu sa fiu eu gasita, de asta am zis si mai demult cine are cont si ma vrea :D sa-mi spuna, ca m-ar bucura sa "keep in touch", dar nu s-a prea ingramadit lumea :))

Va pup, mi-era dor de voi.. Sper ca e toata lumea bine si ca micutii acum mari sunt toti sanatosi si fericiti.
Sara e o minune mica, un zambet si o ghidusenie de fetita :)
Am lasat cateva poze. Din cauza lor am tot amanat sa intru sa va salut, mi-am zis macar asta sa fac.. si tot nu reuseam.
V-am vazut si eu puiutii mari si noii sarbatoriti.. Cativa din ei, cel putin. Sunt minunati! Tare mult ma bucur sa-i revad, cu aceleasi trasaturi care le aveau cand erau doar niste bebelusi, insa.. acum sunt mult mai conturate.. Doamne cat de repede trece timpul! Prea repede! Sper sa ii vad pe toti, mi-ar placea tare mult!

Va las si va imbratisez cu drag. O sa incerc sa mai intru, mai greu pana am spart gheata :) Sunt niste fete care mi-s mie tare dragi aici si imi pare rau ca nu am tinut legatura.

Las o cafea pentru maine dimineata:)

Lara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

'neata mamici de iepurasi voiosi!!

Cafeluta este calda si va astept sa-mi tineti de urat

Iepurasi aniversati in Aprilie, sa fiti iubiti de toata lumea, sa cresteti mari si sanatosi!!

Toata stima Sensibila pt timpul acordat fiecarui iepuras. Ai luat cu succes locul Oanei, ca ea era cea mai constiincioasa in aceasta privinta si sanatate bunicii tale! Si noi avem ceva problemute cu bunicul meu care a facut al 4-lea atac cerebral si a supravietuit..are 85 de ani si se lupta efectiv cu boala. E de admirat dorinta unora de a trai, chiar daca el a ramas cu o semipareza!Sa-i tina dumnezei in viata atat cat isi doresc !

Anca

Vine, vine primavara !

mami de Codrin (20.03.2010) si
de Lucas (21.09.2000)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

La multi ani iepurasului mare :

Jeremy Noah de miri_mik

sa fii sanatos, iubit, avut si respectat !

de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (IAD1 nereusita, IAD2 avort menstrual)
Povestea Giei - nasterea stelutei noastre norocoase
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
www.pethelp.ro/" target="_blank"> Carucioare pentru animalute
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"

Mergi la inceput

La multi ani uta_ciun !
Sa fii sanatoasa si fericita alaturi
de iepurasul si familia ta !

Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"

Mergi la inceput

Multumesc pentru apreciere fetele, eu o fac din suflet. imi pare rau ca Oana nu mai poate intra asa des.
Eu am "norocul" ca intru de la servici, ca altfel acasa nu cred ca as putea.

Multumesc pentru sustinere fetele !

Din pacvate situatia e foarte complicata.

Are pe langa noduli respectivi, cancerosi evident, si diabet foarte avansat.

Si acum la analize i-au mai descoperit, ceea ce noi stiam, ca acum 2 ani a avut un infarct foarte mare. L-au descoperit la investigatii si m-au sunat sa intrebe.

Ceea ce cred ca ingreuneaza mai rau situatia si in plus este foarte slabi si nu stiu daca v-a rezista operatiei.

Offfffffff complicat

Atat sunt de mare !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

LA MULTI ANI Jeremy Noah de miri_mik!
Sa-ti fie viata plina de sanatate si voiosie, sa fii mereu inconjurat de iubire si sa obtii totul pentru a ajunge un om mare!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dayanara
a pus acuarelele unei colege in cap, alteia nu stiu ce i.a mai facut,

Se pare ca are doua 'dragute'!
Bravo, Ivan!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selina-d spune:

Va multumesc pentru gandurile bune sunteti niste dragute

Sensibila un gand bun pentru bunica ta Si a mea are diabet avansat si din cauza asta multe probleme. Nu mai vede aproape deloc Ofof ce greu e. Va tin pumnii sa reziste cu bine la operatie

Ce draguta e Sara parca e o papusica de portelan asa finuta si cu ochi parca sunt desenati Lara ai o fetita (adica doua bineinteles) de poveste.

Am pus si eu niste poze. Sper sa va placa. Nu le las mult acolo ca apar si ceva copilasi de la petrecere care nu is ai mei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui CoriMami
Yaya, suuper faine pozele, frumoasa petrecere! Si cum adica...tortul ala magnific poate fi "tort facut de mami" ??? wooow

Multumim mult!
Da, tortul e mesterit de mine, dar poza cu Minnie e cumparata si aplicata (e o napolitana pictata, de fapt), nu sunt chiar atat de priceputa. Sotul a fost dragut si mi-a zis ca torul meu a fost mai bun...de, sotul!

Ce dulce e Petala, face toate nazdravaniile de toddler!

Mergi la inceput

Sensibila, Doamne-ajuta sa fie bine! Sanatate multa bunicii si tinem pumnii sa fie bine la operatie!

Mergi la inceput