Iepurasi de mar-apr 2010 la prima aniversare (108)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui babyangel
[b]Noi avem deja 4 maselute si 3 canini

Uau...dar ati fost ocupati, nu gluma!
Bravo Codrin! Lasa, abia scapati mai repede!
dintosul!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui selina-d
Am tras si noi la greu cu viroze, bineinteles amandoi copiii deodata si eu la fel, cu burtica la Stefan...

si Alexia - incredibil ce a crescut si ce frumusica e. Ca sa nu mai zic ce cuminte, de a primit atatea cadouri faine. O familie super!

Offf...si voi, Brutusilor? Mai, dar se pare ca putini au scapat iarna/primavara asta. Tare grea si lunga a fost si la noi, ca sa nu mai spun ca ningea de dimineata! Asta e, cum zicei si tu, sanatosi sa fim, ca tare rau e cand nu suntem.

Cadourile au fost multe ca au fost si multi invitati si chiar e o fetita cuminte si le merita din plin. Multumim mult de complimente!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annya9 spune:

Va multumesc mult pentru urari! Am sarbatorit ieri ziua, pentru ca azi lumea deja e in campul mucii. A iesit o petrecere grozava, cu o gramada de cadouri frumoase, iar Raducu a fost incantator, mai putin la partea cu motul, cand a protestat cu cateva lacrimi! :))) A ales telefonul mobil, cheile de la masina si o seringa. A ales si banii, itr-un final, insa imediat i-a aruncat pe jos! :))) Va pup si va doresc asemenea si voua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

YAIA si aici a nins ieri si bate crivatul de vineri , parca se intoarce iarna...

SELINA imi pare rau ca ati fost bolnavi, sper sa fiti bine de acum

Eu am inceput sa-i dau lui Albert, zilnic, putin usturoi crud, in legumele de la pranz, pentru imunitate...nu stiu cat efect o avea, dar rau nu cred ca-i face (aviz consumatorilor de usturoi, aveti grija la usturoi, sa-i scoateti firicelul ala din interior, inima usturoiului, e otravitoare, contine arsenic)

SENSIBILA imi pare rau de bunica ta, stiu ca sunteti alaturi de ea si asta e cel mai important!

Diana si inimioara mea Albert-Krisztian (2.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greenfrog spune:

Buna fetelor,
ne chinuie si pe noi dintisorii, avem 8 momentan si gingiile umflate in dreptul caninilor, baloseste mult si are zile cand e tare marait, dar nu ma pot plange de alte probleme, mananca bine, doarme suficient. De vreo cateva zile bombane mult in bebeluseasca lui, testeaza vocale, consoane. Vocabularul lui de baza e compus din mama, tata, papa, nana, neee lung si hotarat cand nu e dispus sa faca ce vrei tu si baba. Mentinem in continuare regim fara sare si monitorizam periodic prin ecografii si analize de urina situatia cu rinichiul lui. Vremea buna ne joaca feste, primvara se lasa asteptata asa ca trebuie sa inventez tot felul de jocuri in casa. nu suporta sa stau in fata calc asa ca fur si eu momente cand doarme si atunci nu stiu ce sa citesc mai intai.

va doresc o primavara cat mai frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rmkristine spune:

Sensibila, Diana, Irina, Rebiana, Stanucel, Irene va multumim din suflet pentru urari! Aceleasi urari le intorc si eu spre voi si copilasii vostri!
Cristian nu a fost deloc bolnav de cand s-a nascut, dar de ziua lui a facut febra 39 si am amanat taierea motului.
Vladimirescu - mie imi era rusine cu fi-mea ca a baut lapte din biberon pana la 5 ani. Si acum bea, dar dintr-o canuta cu cioc , ceea ce nu schimba prea mult lucrurile! Dar asta e, am zis ca mai bine bea asa, decat deloc.
Ioana sanatate, nu stiu ce sfat sa-ti dau!
trimit ca urla!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmickey spune:

Yaia foarte frumoase pozele, cadourile dragute, copilasi minunati, sunteti o familie reusita...felicitari

mi-a placut mult de tot mobila de bucat.a alexiei, si caruciorul...daca mi-au placut mie, imi inchipui cat de incantata este ea...
imi place poza in care sta ea cu o mana la ghiuveta, iar cu cealanta manuta pe carut,leagana papusa si ii spune ca este gata mancarica imediat, ce sa mai spun este o scumpaaaaa, superbaaaa
sa fiti sanatosi si fericiti

merge in picioruse singurica? am vazut ca ai incaltat-o in pantofiori, se descurca la mers?

sensibila multa sanatate bunici, si sa sti ca totul va fi bine, doamne ajuta sa treaca cu bine aceasta interventie

fetelor, noi sambata face un anisor... wow, cand a trecut?? eu nu stiu
ne pregatim de petrecere, si rupem si turta, sunt deja tare emotionata, parca as fi la primul copil...

va urez o saptamana reusita si sa ne auzim cu bine...

Poze Adelina

adelina paul

mamica carmen de Adelina Ioana si adolescent Paul Florian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanzi spune:

Buna!
Nu-mi vine sa cred ca a trecut asa mult timp de cand am scris ultima oara...
Am avut niste probleme cu calculatorul, azi l-am reparat si abia asteptam sa adoarma Mara, sa vad ce mai e nou.
LA MULTI ANI iepurasilor care si-au sarbatorit primul anisor in ultimele 2 saptamani! Imi pare rau ca nu am reusit sa mai urez la timp. Sa fie sanatosi si sa aiba parte de tot ce e mai bun!

Am vazut poze cu prntesele dulci: Madalina, Alexia si Maya. Sunt niste scumpe, elegante si frumoase!

Bluekidoo, sunt impresionata de sefa ta, nu credeam ca exista asa ceva! Felicitari pentru job si multi pupici Tanyei tale mancacioase!
Ioana, sanatate multa si tie si copiilor si multa putere, sa treci peste perioada asta grea!
Sensibila, ma rog pentru bunica ta, Doamne-ajuta sa treaca cu bine peste operatie si sa fie sanatoasa! In urma cu doua luni, bunicul meu, de 75 de ani, a fost operat la inima, a fost greu si riscant, cu bypass si tot tacamul, dar, din fericire, a trecut cu bine. A fost o perioada grea pentru mine, am fost foarte ingrijorata, asa ca te inteleg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanzi spune:

Sa va spun doua vorbe si despre Mara, cat reusesc sa mai tin ochii deschisi.
A inceput sa mearga singurica, e asa de comica, atunci cand nu se simte sigura, se tine de bluza sau de pantaloni, mor de ras cand o vad.
Ii place mult afara. Din pacate noi avem un parc infect, plin de caini, mucuri de tigara, mizerie de tot felul...Oricum, nu am ce sa ii fac, o las sa puna mana peste tot, o las in nisip, iar cand ajung acasa o schimb si o spal. Ma enerveaza de mor orasul asta.
De mancat, ii dau ce mancam noi si mai completez cu fructe de la borcanel. Suge de vreo trei ori ziua, nu pot sa o dezvat, imi ridica bluza si se serveste singura, iar noaptea fara numar. Vorbareata nu e deloc, zice rar cate ceva, doar e peste, dar intelege foarte bine. Daca o intreb eu: cum vorbeste fetita? Raspunde ba-ba-ba, pa-pa-pa si cam atat. Tipa cat o tin plamanii cand nu ii convine ceva si strange din pumni cat poate de tare, cand se enerveaza.

Gata, m-am intins destul, va pup , sper sa reusesc sa intru mai des.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

Salutari fetelor si iepurasilor!

Am intrat acum repede si vroiam sa va multumesc pt raspunsuri.

Acum sunt tare pe fugaaaa,ca e tarziu, da sper ca zilele viitoare sa am timp sa scriu mai multe.

Noapte buna!

_
printisorului Alessandro

Mergi la inceput