Pepenasi de iulie-august 2008 (209)
Raspunsuri - Pagina 15
danangie spune:
NATI frumos ati petrecut. Si la noi a fost " cu statul" la rand . :) ca i-am facut cadou un tobogan. Diferenta e ca noi am fost putini. ![]()
Alessio Michele (3 ani) , Mattia Gabriel (1 an si 7 luni) plus un ghiocel de primavara Marco Andrei (4 luni) !
.Pozici cu noi
monalac spune:
LA MULTI ANI
Alexandru Ionut pepenas de ella81it
Stefan Cristian pepenas de syyylviuta!
dia_filipas spune:
Salutare!
Vad ca s-a cam golit pepenimea...pacat!
Eu am lipsit ca me-am mutat !!!!finally!!!!!
si inca sunt muuuulte de pus la punct pe la casa, nu e totul gata. Da' macar suntem in sfarsit "acasa".
Mirunichi e bine, fetita mare, e in al
de fericire la gradina, la aer, la pisici si catei, si flori si etc... Inca vorbeste tot stalcit, zice cam toate cuvintele, dar nu corect, nu zice inca "z, tz, r, v", pe "l" numai cateodata... Ma cam ingrijoreaza treaba asta, ca are imediat 3 ani... Inca are pampers la somn, si ma dispera la propriu ca nu faca kk decat in chiloti sau pampers
. Nu vrea nici la wc, nici la olita, nici macar la flori (unde mai face pishu cand nu ajungem pana in casa).
In rest ii merge mintea, ma tot uimeste ca nu mai e bebe, ca povesteste, ca trage concluzii (haioase uneori, bineinteles), zice deja perlute, recita poezii de la cresa, canta mult (ca si eu ii cant tot felul de cantece), mai face crizutze, ca fara ele ar fi viata prea seaca, dar in general e cuminte si intelegatoare.
Acum il asteptam la sfarsitul lui noiebrie pe fratior (sper eu!)/surioara. Eu abia acum mi-am revenit din socul surprizei (a fost bb surpriza, ca sa zic asa) si incep sa gandesc "de bine" despre asta, parca nu eram pregatita inca. Sper sa-mi dispara indoielile pana la final si sa fie bine.
Miruna e ok cu asta, deocamdata zice ca il vrea si ca il asteapta, cand s-o vedea in fata lui/ei om vedea cum va fi, mai este cale lunga...
FELICITARI NOILOR BURTICI SI NOILOR MAMICI!
( Chiar am vazut ca sunt cateva burtici "de-o varsta" cu a mea).
Va pup!
Dia, mami de soferita in devenire
Miruna (15.07.2008) 
dia_filipas spune:
Oare am schimbat si semnatura? Proba... (scuze)
Iooi, am uitat sa va zic cum se prezinta Miruna. Dca o intrebi cum o cheama zice: Fi'ipas Shmoo Titza
. (asta pt. ca eu o alint shmoo, iar ea isi zice titza, asa se refera la ea)
Miruna (15.07.2008) 
16+ cu bb2
poate fratior
dia_filipas spune:
Fiindca nu stiu cand mai intru, as vrea sa urez din urma si avans tuturor pepenasilor sarbatoriti luna asta:
LA MULTI ANI FERICITI!
SA FITI SANATOSI, SA CRESTETI MARI SI SA AVETI PARTE DE CE-I MAI BUN IN VIATA!
Miruna (15.07.2008) 
16+ cu bb2
poate fratior
bujo spune:
Wow, nu-mi vine sa cred ca au inceput sa mai scrie fetele veterane. Ma bucur mult sa mai aflu de voi.
Danangie ti-ai umplut casa de baieti, o sa fii soacra cu 3 nurori![]()
Dia super felicitari pentru bebe2. Stiu ca nu erai pregatita si ca nu te gandeai la asta dar o sa vezi ca o sa fie bine.
Va pup si urez tuturor pepenasilor La multi ani.
bujo mami de Filip si
27+ cu 
Marina_1609 spune:
dia, felicitari! sarcina usoara!
--------------------------------------------
Marina &
ANA SOFIA (05.08.08) &
CLARA TATIANA (23.05.11)
--------------------------------------------
Copil crescut din suc de morcovi--------------------------------------------Mami Marina's blog
dia_filipas spune:
Multumesc fetelor pentru urari! 

Miruna (15.07.2008) 
16+ cu bb2
poate fratior
maitreyi spune:
la multi ani sanatosi si frumosi pepenasilor sarbatoriti deja. sa cresteti mari si zambitori 
la multi ani Thea! sa ai copilarie si o viata frumoasa!
felicitari Dia! o sa fie frumos, ai sa vezi 
-----
O poveste cu Minuni - o
roza si un fluturas dragalas

Slava Tie, Doamne!
The colder the winter the warmer the spring