Pepenasi de iulie-august 2008 (209)
Raspunsuri - Pagina 14
danangie spune:
...ieri Alessio al meu a facut 3 ani. Stau si derulez in mintea mea ceea ce s-a intamplat acum 3 ani. Atat de frumos si emotionant.Totodata mi s-a dus mintea si la voi.La grupul pepenasilor, la faptul ca nu am mai scris aici din ziua cand "ma suparasem". Si mi-a venit dorul sa scriu, sa aflu lucruri despre "colegii" pepenasi. Sa vreau sa scriu despre Alessio ca de acum pare un barbat in miniatura. Atat de mult s-a dezvoltat ca uneori uit ca are doar 3 ani.
A fost si este un copil energic. Dar totodata este ascultator si iubitor. De dimi pana seara cred ca-mi zice de vreo 15 ori ca ma iubeste. Nu mai poarta pampers de la aproape 2 ani. Face pipi si kk la WC. Stie sa si sa spele pe maini. Face multe lucruri singurel. Mananca singurel.Se dezbraca singurel.Seara isi strange jucariile singurel. Nu totdeauna dar face acest lucru destul de des.
Intre timp ...hihi...i-am "daruit" 2 fratiori. Mattia si Marco. Mattia are 1 an si 7 luni......Marco are aproape 4 luni. Ii iubeste pe amandoi chiar daca cu Mattia "se ciondaneste" mai toata ziua.
Vorbeste romana neincetat. Vorbeste si italiana dar nu stiu cat.....
Merge la cresa de cand avea 2 ani si 5 luni si acum din toamna va merge la gradinita. Are deja 1 m si 4 cm si 17 kile. V-am spus e un super omulet.
Nu stiu cat drept am sa mai intru aici.......dar vroiam sa va zic ca piciul meu a facut 3 ani si m-au navalit multe amintiri.Cele frumoase bineinteles din acest grup de pepenasi.
Profit sa urez si din partea noastra, tuturor pepenasi care vor face 3 ani La multi ani. Numai bine va doresc...
Alessio Michele (3 ani) , Mattia Gabriel (1 an si 7 luni) plus un ghiocel de primavara Marco Andrei (3 luni) !
.Pozici cu noi
dr_anca spune:
Neata si de la Iasi!
Felicitari Danangie pentru cei 3 muschetari!
Sa-ti traiasca baietii 
Eu nu am mai scris ca m-a suparat adminul forumului ca face diferente intre membrii, se pare ca nu suntem toti egali unii sunt mai cu mot asa ca m-am retras.
Pacat ca s-a "stins" clubul dar asta e si copilasi nostrii au crescut, timpul e scurt pentru toata lumea.
Mi se pare ciudat totusi ca pana si "creatoarele" clubului au disparut in ceata
scuze adica FB.
Sanatate la toti puiutii si la multi ani ca toata vara clubul sarbatoreste!
Nasterea unui zambet
Mamica de
cuminte
iulie 2008
Nati spune:
danangie,La Multi Ani fericiti lui Alessio!, baiat mare ai deja, acusi isi face bagajul sa plece la facultate si te lasa plangand in usa
.
Ti-l trimit pe Matei poate il instruiesti sa faca la wc, ca asta tot cu toaleta portabila e dupa el(pampersul)
.
dr_anca, nu mai fi suparata, se mai intampla sa se mai faca diferente, dar viata merge inainte.
Eu de cand sunt pe site-ul asta am vazut unele preferinte printre membrii, multe au ales sa plece, altele doar citesc,... pacat era asa de fain pe la inceputuri.
Sanatate multa!
monalac spune:
dana,ce frumos!sa ti traiasca baietii,esti o mamica tare implinita!
LA MULTI ANI ALESSIO!
danangie spune:
Buna ziua fetelor,
Multumesc tuturor ptr urarile facute. La fel si ptr juniorii/junioarele vostri/voastre.
NATI noi cu WC-ul a fost lunga treaba. Alin, sotul a fost mereu cu "batutul" la cap. Cand Alessio a acceptat sa nu mai faca kk in pampers a fost poate si o coincidenta. Adica, facuse otita. A trebuit sa-i dau antibiotic.si cum el de la antibiotic face diaree, ii venise o diaree saracu' de se iritase enorm la fund.Si plangea foarte mult de durere. Si i-am zis ca daca ar face la olita, nu l-ar mai ustura. Si a avut curaj sa faca o data la olita si asa a descoperit ca nu l-a mai durut si asa am scapat de pampers. Treaba cu WC-ul, de mult ii ziceam ca e maricel si tre' sa faca la WC, ca tre' sa-i dam la WC sa pape kk,etc.etc...dar nu am reusit sa-l convingem.Pana cand intr-o zi asa din senin mi-a zis ca el face kk la WC, caci olita e ptr copiii mici.si uite asa de atunci face la WC. Deci, nu l-am fortat. Cum ati sarbatorit ziua lui Matei?
Alessio Michele (3 ani) , Mattia Gabriel (1 an si 7 luni) plus un ghiocel de primavara Marco Andrei (4 luni) !
.Pozici cu noi
Nati spune:
danangie, e super ca face la wc, ati scapat de o grija.
Matei ne arata cu degetul la olita, ca acolo se face pipi,kk, dar atat, a ramas doar cu aratatu-l cu degetul.
Poate la vara trecem serios la operatiunea olita, ca trebui sa-l dam la gradinita si nimeni acolo nu sta sa-i schimbe pampersul.
Vedem ce o sa fie!
De ziua lui am dat petrecere, am invitat copii multi, o harmalaie de nedescris, mai ales ca i-am luat cadou o trambulina mare, si iti poti imagina ce fericire pe copii,tipete, stat la rand sa sara pe trambulina.
La anul nu mai dam petrecere ca e prea mult deranj, multa pregatire din partea noastra, cheltuiala mare, mai ales ca aici se obisnuieste sa faci un cadou micut la fiecare copil invitat, drept multumire ca a venit la petrecere, plus cheltuiala cadoului pt sarbatorit.
Intr-un cuvant a fost frumos!
Poate la aniversarea de 5 ani mai trantim o petrecere,dar cu mai putini invitati
.
Sper ca si voi ati petrecut placut de ziua lui Alessio!
Sanatate multa, si pupici la baieti!
mona, mersi de urari.