Pepenasi de iulie-august 2008 (209)
Raspunsuri - Pagina 16
monalac spune:
LA MULTI ANI THEA!SA FII SANATOASA SI SA AI PARTE DE TOT CE E MAI BUN IN VIATA!sun,sa ti traiasca comoara!
Dia,sarcina usoara!ma bucur mult pt tine!
vias spune:
Multi ani traiasca!! Multi ani traiasca!!! Laaaaaaaaaaa Muuuuuuuuuuulti aaaaaaaaaaaani!!! Cine sa traiascaaaaaaaaa, cine sa traiascaaaaaaaaaaaa..laaaaaaaaa muuuuuuuuuulti aaaaaaaaaaaaaani!! Theeeeeeea sa traiasca, Thea sa triascaaaaaa, Laaaaaaaa muuuuuuuuuuuuuuuuuulti aaaaaaaaaaaaaani!!!!

Mamica de pui scump pe pamant si ingeras in ceruri
.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
vias spune:
Dia scumpa....ma bucur din suflet pt voi... va doresc numai bine in casuta voastra!!! Si micul print sa fie sanatos! 

Mamica de pui scump pe pamant si ingeras in ceruri
.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
ariadnabr spune:
LA MULTI ANI IUBITA THEA!!!!!!! 

Petrecere frumoasa Sun!
La multi ani pentru maine frumoasa Alexandra! 
Dia- felicitari pentru sarcina! O parte din fete scriu acum la grupul de pe Facebook. 

Cat despre "grijile" ca nimeni nu mai are grija de grupul de aici, nu va faceti griji, eu citesc si daca se ajunge la situatia de cap nou, updatari, le voi face. 

O vara frumoasa pentru toata lumea. 
dia_filipas spune:
Unde gasesc grupul de pe facebook? Azi mi-am facut cont special sa va mai citesc si habar nu am sa navighez prin site.
Dia, mami de soferita in devenire
Miruna (15.07.2008) 
16+ cu bb2
poate fratior
ariadnabr spune:
Dia- adauga-ma pe mine pe FB si am sa-ti fac legatura cu Isa care e admin pe grupul de FB sa iti faca invitatie. Iti trimit privat acum :) pup
dia_filipas spune:
Mada mersi!
Te-am adaugat.
Dia, mami de soferita in devenire
Miruna (15.07.2008) 
16+ cu bb2
poate fratior
Gini75 spune:
La multi ani, THEA, sa ai o viata minunata!
La multi ani tuturor pepenasilor!
Dia, felicitari! Sarcina usoara!
estrella80 spune:
Dia te felicit!!
Ella sa va traiasca baietelul! Sa se faca mare si sa aiba parte de oameni buni in jurul lui!
Si nu in ultimul rand La multi ani Thea!!, fetita cu zambetul pe buze!
Sa iti bucuri parintii si sa te bucuri de viata din plin!