Dulceturi si papanasi sept-oct 2007 (424)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

andries eu tin pumnii pt bebe3,nu o sa iti para rau veci,e super super super cand sunt mai multi,sa ii vezi cum se joaca impreuna,Benyamin e tot ochi si urechi cand se joaca fetele mai "zgomotos" pe langa el

mandarinutza si multa sanatate la toti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SabinaY. spune:

Daniela ce bebelici frumoase ai tu acolo.Trei minuni!Sa-ti traiasca si sa aveti parte de mult noroc si fericire!

Moldoveanca felicitari pentru sarcina.

Am citit doar ultima pagina.Mai revin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna mamicile, intru rapis sa ii spun Irinei ca suntem si noi in Moldova de Paste (daca se schimba ceva in program te anunta). Cum ne stii ne plimbam fara nici o problema, ne-ar placea sa ne vedem.

Am vazut poze cu baietii lui Andries, foarte chipesi si dulci chiar daca se mai trag de hainute.

Daniele tare dulci fetele, seamna foarte bine si cred ca si Benjamin seamna cu ele.

Roxana, ma bucur de feelingul bun.

Ema, mai oignora si tu plingerile alea.

SabinaY. Te salut. Minunat articolul despre trecerea de la usagi la panda!

Mandarinuta, ma bucur ca e bine Antonia, anatate lui Filip.

Gabriela, imbratisari.

Cind am trecut in revista atitia fratiori mici m-am emotionat...tare sper la o intilnire cu toate maicile si copilasii!!! vreau sail vad si pe Rares, Filip, pe toti...

Sanatate tuturor bolnaviorilor.

-------------------------------
mamica Dariei si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara  quando ne ho piu bisogno.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui danielle02
pup] si
da Yaia,Melissa e prea micuta sa o primeasca la camin sau gradi:(((
Ebonee face cate o ora din fiecare cand iasa de la camin,nu cred ca e prea solicitata daca mai are chef si de joaca pe afara inca vreo ora doo,mai ales ca acum ziua e mai mare
nu vreau sa o las prea "libertina" fiindca are o minte uuuhhh,invata imediat ce i se cere,stie o gramada de poezii,cantecele,nici nu le mai stiu nr. isi scrie numele si acu munceste sa invete sa il scrie pe al Melissei si al lui Benyamin ii plac grozav de mult numerele si sa "citeasca" adica sa ii citesc eu

da,suntem din sv si e tare pacat ca nu ne putem intalni la un suc tu unde vii in tara?

ajutor am cu,copiii foarte mult,insa acu mi-am revenit binisor dupa operatie si ma ocup eu cat mai mult de ei,fiindca nimeni nu o face ca mine

Dani, tu o cunosti cel mai bine si daca o vei vedea obosita, sunt convinsa ca o sa o lasi sa se odihneasca o perioada. Bravo ei ca e fata isteata si harnica.
Noi ne oprim in zona Onesti - Moinesti - Bacau. Probabil cel ami mult o sa stam la sora-mea la Moinesti, dar sigur merg si acasa, in Onesti. Desi e drumul bun pana la suceava, e departe totusi pentru copii, ca ei obosesc repede. Lasa, cand or fi mai mari si rezista, venim la manastiri in nord si iti dau de stire, daca oti mai fi pe-acolo.

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Erina

Buna mamicile, intru rapis sa ii spun Irinei ca suntem si noi in Moldova de Paste (daca se schimba ceva in program te anunta). Cum ne stii ne plimbam fara nici o problema, ne-ar placea sa ne vedem.

Erina, noi vom fi in tara de pe 22 pe 29, dar fara zilele acelea, ca suntem pe drum. De Paste vom sta probabil in familie si prin vizite la prieteni. Dar sigur mergem o zi in Bacau, la medic, satelit si alte administrative. Nu stiu exact ce si cum, tocmai ce am vorbit cu sorela sa ii faca sotului o programare la un dermatolog si cica in tara nu se fac programari cu o luna inainte. Asa ca planurile mai au de asteptat.
Oricum, eu nu am mai indraznit, ca eu sunt femeia cu furtuna.

Mergi la inceput

Am uitat sa dau raportul de 1 an al Alexiei(am fost azi dimineata):
- 9,5 kg
- 75 cm
- 45,5 cm circumferinta capului

Nu am facut vaccinul de 1 an, il vom face dupa ce terminam tratamentul cu antibiotic, avem programare pe 6 mai deocamdata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Multumesc mult dragele mele,sper si eu sa am o sarcina usoara ca sa ma pot ocupa cum trebuie de Vlad is sa pot merge la scoala.Vad ca apar incet,incet greturile dar macar sa nu fie la fel de crunte ca la Vladut
Off Yaia zau daca stiu cand e DPN.Am ramas undeva intr-o perioada tare ciudata cred ca a fost o dereglare sau asa a vrut Doamne Doamne.Joi merg la control si poate atunci voi afla exact ce si cum.Cred ca am cam 6 saptamani ca asa arata valoarea bthcg.
In rest incerc sa ma odihnesc atunci cand am timp si sper de acum sa fie cald si sa stam cat mai mult in curte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Am intrat sa va salut, sa va spunem ca suntem bine......in alergare continua cu actele.......mai avem pana semnam, intarzie cumparatorii...dar asta este......

Ma bucur sa vad ca au revenit fetele in forta, incerc sa recuperez, nu am citit nimic...

Cecilia si Cristian Matei
(07.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Multumesc, multumesc pentru aprecieri e adevarat ca se mai ciufulesc ei, dar baba frumoasa si copil cuminte cine-a mai vazut? Mie imi place cand ii vad impreuna si cand mai sunt si alti copii prin preajma e super!! Si noi asteptam vacanta de Paste sa ne mai relaxam un pic, iar pentru bb2 si bb3 felicit toate curajoasele si incurajari maxime pentru aspirante (adevarul este ca la noi primul copil a fost atat de cuminte si sanatos tun ca ni s-a parut foarte natural sa il avem si pe Mirciulix, dar cand am avut un an jumatate de nesomn din cauza problemelor de burtica...nu mai zic nimic, Doamne Ajuta ca s-a ameliorat)

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceamica spune:

cred ca iar s-a lipit vreo boala de mine mai vad maine....sunt cam ametita !Sigur am ceva caci n-am forta sa vad Fringe ...

Alexia
Are mama o mini domnisoara ! O imbratisam cu drag si ii uram sa fie sanatoasa si norocoasa ! La multi si fericiti ani inainte !
Yaia , Tudor

Mergi la inceput