Dulceturi si papanasi sept-oct 2007 (424)
Raspunsuri - Pagina 13
ceamica spune:
dupa ce m-am chinuit toata dupa amiaza sa intru pe forum si nu se incarca pagina

, va scriu doar de Sebastian pentru ca nu mai stiu ce si cui vroiam sa scriu 

Astazi iar plangeri ..... cred ca le permit cam mult![]()
Sebastian s-a dezbracat la baie sa se aseze pe olita si s-a dezbracat de tot . apoi nu i-au mai trebuit hainele si a alergat dezbracat pe acolo

De fiecare data zic ca nu ma mai surprinde si vad ca de fiecare data ma insel
miercuri am si eu prima sedinta cu parintii , de data aceasta de partea cealalta a baricadei
Roxana_G spune:
Neata si o zi buna!
Multa multa sanatate bolnaviorilor!
Ceamica,
nazdravanul.
Luy, am uitat acasa lista detaliata cu ce avem si ce nu. Cat despre pijama party deja avem invitiatia, doar ca mama baietilor este in spital in asteptarea lui BB3, asa ca daca va fi cazul cred ca tot la noi va fi intalnirea urmatoare.
Azi am finalizat investigatiile pentru Alex, totul e ok. Se pare ca dupa 5 ani durerile de burta in 80% din cazuri sunt psihogene, adica din nevoie de atentie, din crize de gelozii, in scopul evitarii problemelor sau situatiilor neplacute, etc. Aici se incadreaza si ea, Andrei este doar imitator. Mai am oftalmologia luna viitoare si gata umblatul pe la doctori.
Eu mi-am cunoscut ieri sefa, dar e practic imposibil sa am o opinie dupa jumatate de ora de prezentare. Dar nu am feeling negativ oricum.
danielle02 spune:
felicitari moldoveanca pt burtica,sa ai bebe sanatos si sarcina super usoara

luy,nu mai suntem in uk din noiembrie,tati a venit si el acasa de dinainte sa nasc,deocamdata e bine si frumos si acasa,daca "trebile" nu merg cum am vrea,plecam inapoi.
Ebonee ia multe ore fiindca nu vreau sa isi piarda din obicei,vreau sa ii ocup tot timpul atat cat se poate fiindca daca o las de capul ei se gandeste numai la prostioare
in curand o sa mearga si la un psiholog fiindca e tare zvapaiata si plina de energie,poate reuseste psihologul sa o calmeze![]()
si cand intra in vacanta de Paste,o sa inceapa si cateva ore pe saptamana de masaj pt coloana,v-am mai zis ca am nascut-o cu o problemuta mititica care trebe reparata prin masaj.
cu Melissa e mai greu ca nu o pot duce nicaieri,decat prin curte afara la joaca si sunt tare suparata:((
o sa pun si poze imediat cum am timp
fetele tale cochete
gabriela,yaia,roxana si toate fetele
si multa sanatate
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui luy Ar trebui sa va viziteze postasul saptamana aceasta, sa fii vigilenta ! |
Luy, esti minunata! Ieri am gasit surpriza in cutia postala, nu am apucat sa le-o arat copiilor ca am avut musafiri aseara. Dar esti MI-NU-NA-TA! Multumim din suflet!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
Yaia spune:
| citat din mesajul lui Andries Sa va dau un scurt raport despre Mirciulix: se bate in parte cu fratele lui mai mare, se imbraca singur, mananca singur, doarme cu noi de preferat http://community.webshots.com/user/Andriesh?vhost=community |
Super vestile si pozele! Ai doi nazdravani acolo, asa se vede din poze.
danielle02 spune:
am pus cateva pozici care le aveam pe tel,sper sa va placa![]()
http://family.webshots.com/photo/2076492250101671646QlsiyB?vhost=family&vhost=family
Yaia spune:
| citat din mesajul lui danielle02 luy,nu mai suntem in uk din noiembrie,tati a venit si el acasa de dinainte sa nasc,deocamdata e bine si frumos si acasa,daca "trebile" nu merg cum am vrea,plecam inapoi. Ebonee ia multe ore fiindca nu vreau sa isi piarda din obicei,vreau sa ii ocup tot timpul atat cat se poate fiindca daca o las de capul ei se gandeste numai la prostioare in curand o sa mearga si la un psiholog fiindca e tare zvapaiata si plina de energie,poate reuseste psihologul sa o calmeze si cand intra in vacanta de Paste,o sa inceapa si cateva ore pe saptamana de masaj pt coloana,v-am mai zis ca am nascut-o cu o problemuta mititica care trebe reparata prin masaj. cu Melissa e mai greu ca nu o pot duce nicaieri,decat prin curte afara la joaca si sunt tare suparata:(( o sa pun si poze imediat cum am timp ![]() |
Dani, voi in tara stateati parca in Moldova, mai in nord, nu? Suceava, Botosani? Nu-mi mai amintesc bine. Dar oricum, cred ca e prea departe pentru noi acum, asa ca poate ne vedem alta data la un suc.
Sa ai numai grija la Ebonee sa nu o suprasoliciti. Copii din ziua de azi au niste programe atat de incarcate si nici nu pot spune cand sunt obositi de ore, lectii...Si gandeste-te ca e copil si e normal sa fie zvapaiata. Eu ma bucur ca Tudor e activ si nu sta o secunda locului, inseamna ca nici nu se plictiseste si se distreaza bine.
Sa inteleg ca pe Melissa nu o poti da la gradinita inca din cauza ca e prea mica?
Tin pumnii sa se corecteze problema la coloana repede si usor, sa nu doara.
Asteptam poze cu puiutii tai, mi-e dor de zambilitele tale! Acum ai si un zambilit!
Yaia spune:
He, he, am vazut zambilitele, seamana ca 2 picaturi de apa. Si am vazut si Bebe mic si delicat...Bravo Dani, esti curajoasa, presupun ca acum ai si ajutor cu copii...
mandarinutza spune:
Buna si de la noi!
Nu am mai scris de mult, Antonia e bine, de 2 saptamani nu a mai tusit si nu a mai avut raluri la plamani, am fost cu ea la control si saptamana trecuta, i-am mai fcaut un test recomandat de dr care a urmarit-o, si e bine. De ieri a inceput gradi, o perioada o sao duc la program scurt, ca sa o mai feresc nitel de boli.S-a acomodat bine, toti copiii au venit la ea ieri cand a intrat pe usa, si a fost tare incantata.
Filip are o usoara bronsolita, a luat o viroza de la soacra mea, dar e spre vindecare.
Moldoveanca, felicitari pentru sarcina!
Ebonee, felicitari pentru Benyamin, e dulce de tot ca si surioarele lui.
Andries, ma bucur sa vad poze cu baieteii tai, bravo lui Micrciulix pentru progrese, sunt 2 baieti chipesi amandoi.
danielle02 spune:
| citat din mesajul lui Yaia He, he, am vazut zambilitele, seamana ca 2 picaturi de apa. Si am vazut si Bebe mic si delicat...Bravo Dani, esti curajoasa, presupun ca acum ai si ajutor cu copii... =============================================== Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010) |
si
da Yaia,Melissa e prea micuta sa o primeasca la camin sau gradi:(((
Ebonee face cate o ora din fiecare cand iasa de la camin,nu cred ca e prea solicitata daca mai are chef si de joaca pe afara inca vreo ora doo,mai ales ca acum ziua e mai mare
nu vreau sa o las prea "libertina" fiindca are o minte uuuhhh,invata imediat ce i se cere,stie o gramada de poezii,cantecele,nici nu le mai stiu nr. isi scrie numele si acu munceste sa invete sa il scrie pe al Melissei si al lui Benyamin
da,suntem din sv si e tare pacat ca nu ne putem intalni la un suc
tu unde vii in tara?ajutor am cu,copiii foarte mult,insa acu mi-am revenit binisor dupa operatie si ma ocup eu cat mai mult de ei,fiindca nimeni nu o face ca mine