Dulceturi si papanasi sept-oct 2007 (424)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui danuta36
Yaia petrecere frumoasa si sa-ti traiasca mandra!

Multumesc!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Vero, felicitari pt premiile Biancai,nu am mai auzit pana acum de copii asa mici care sa participe la asemenea concursuri . Va avea un portofoliu ( parca asa se numeste acum, sau gresesc ? ) foarte bogat . Am vazut pozele, e tare dulce cu bretonul tuns scurt si cu ochisorii aceia frumosi de zici ca-s rimelati . Mi-a placut mult ultima poza !

Moldoveanca, felicitari pt sarcina !!! Sa ai un bebelus sanatos pe care Vladut sa-l iubeasca si sa va bucurati de ei ! Sarcina usoara ! Hehehe, ramasese cam goala lista de gravidute de pe prima pagina . Asteptam urmatoarele amatoare

ceamica, m-am bucurat sa citesc despre progresele rapide si remarcabile ale lui Sebastian . Veeeezi, veeezi ca nu aveai de ce sa-ti faci atatea probleme ?

Yaia, imi pare rau ca nu-i dati de capat otitei . Offff... Nu stiu in ce masura v-ar ajuta analize facute in Ro, dar cred ca merita incercat. Multa, multa sanatate !
Cum a fost petrecerea ? Asteptam poze

Rox, in primul rand mult succes cu noua sefa, sa aveti o colaborare buna ! Felicitari pt felul minunat in care te-ai descurcat in weekend cu copiii . Mi se pare o idee f.frumoasa aceste vizite ale prietenilor... Curand o sa incepeti cu pijama's party .
Multa sanatate lui Andrei, f.ciudat episodul de azi noapte . O sa-ti trimit PM

Adi, multa sanatate copiilor si voua ! Vad ca nici sotul tau nu se lasa, daca face catarari , tu faci totul asa documentat, nu e de mirare ca ai obtinut rezultate f.bune
Sa stapanesti sanatoasa noul computer !

Gabriela, se descurca tati cu 2 fete la bazin ? Bravo ! Merg la ceva program cu antrenor ? Pupam tare frumoasele

Roxali, vad ca si tu esti perseverenta si faci miscare. Jos palaria in fata voastra, cum reusiti voi sa le faceti pe toate

Danielle, ce frumos ai scris acolo... Felicitari inca o data, bravo pt alaptat . Inteleg ca sinteti tot in UK, daca spui ca Ebonee are asemenea program - nu stiu de ce ramasesem cu impresia ca vrei sa veniti aici. Ma bucur ca tati te ajuta mult, asa si trebuie . Asteptam un link catre poze cu bebelusul si cu motatele

Danuta, ce dulce e Miruna , la varsta asta tot scot perle
Ma bucur sa citesc despre voi , te asteptam mai des

Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 aug 2007 ) si Irina Alexandra ( 21 sept 2010 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Luiza, am profitat ca au fost si niste prieteni fara copii cu ei, altfel nu il lasam pe C cu amandoua, e mult prea complicat! De obicei, fiecare cu cate un copil

Si Sara a venit saptamana trecuta cu premiul 1, barem maxim la concursul Europrescolarul, ce mandra am fost!

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Erina
Yaia cred ca acea diaeta ar merge si la bine, bafta pe mai departe. Cum a fost petrecerea Alexiei.

Mersi.
Zic eu ca a iesit frumoasa. Dar eu sunt franta dupa ziua de sambata. Ieri, desi am dormit cu copii la pranz vreo ora si jumatate cel putin, m-am simtit obosita toata ziua. La fel si astazi....si am si mult de lucru la birou...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui luy
Yaia, imi pare rau ca nu-i dati de capat otitei . Offff... Nu stiu in ce masura v-ar ajuta analize facute in Ro, dar cred ca merita incercat. Multa, multa sanatate !
Cum a fost petrecerea ? Asteptam poze

Luy, analizele sunt mai mult pentru linistea piticilor mei.
Multumim!
Petrecerea a fost animata, copiimari s-au distrat bine, din cate mi-am dat eu seama, cel putin Tudor a fost fericit. Alexia plangea de cate ori dadea cu ochii de pantofiorii cei noi , asta pana sotul s-a suparat si i-a scos de tot. Poze poate in weekend, cine stie cand oi apucat sa pun...Incerc!

Mergi la inceput

Sanatate multa cangurilor mici si mari! Adam si Lisa, repede sa scapati de boala!

Felicitari Biancai si Sarei, fete destepte si frumoase! Bravo pentru premii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veroboroda spune:

Buna fetelor!
Cum va resimtiti dupa schimbarea orei? Eu una sunt chiauna... m-a chinuit si Bia azi noapte, cred ca a racit, i se infundase nasucul rau de tot si se ridica mereu in fundulet ca nu mai putea sa respire. Am vrut sa-i pun ser in nasuc, dar nu m-a lasat si ne-am chinuit asa toata noaptea. Sper sa fi fost bine azi la gradi. Am sunat pe la 12,00 si mi-au spus ca e vioaie, n-are febra.Tocmai m-a sunat tati, a luat-o pe Bia si zice ca e bine.
Luy,multumim pentru felicitari! Adevarul e ca si mie mi se par mici pentru astfel de concursuri, dar cica le dezvolta simtul competitiei.Ceea ce m-a socat pe mine cel mai tare e faptul ca deja fac adunari si scaderi si invata sa scrie cifrele pana la 5. Mi se pare un pic cam mult pentru grupa mica, dar spun doamnele ca sunt copii deosebiti si au potential.Ti-am admirat si eu gazele , sunt superbe, sunt atat de diferite si totusi seamna amandoua. Cred ca esti o mamica tare mandra cu asa frumuseti langa tine.Ce sa mai spun de tati....
Am vazut inca o mamica graviduta, parca Moldovenca..felicitari pentru sarcina , sa fie intr-un ceas bun!
La mine bebe 2, vad ca se lasa la fel de mult astept ca si Bia. Tot sper de un an sa se intample minunea, dar.....
Aoleu, se termina porgramul, trebuie sa inchid calculatorul, va pupicesc o zi buna va doresc...
Mami de Bia Elena

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Yaia
Alexia plangea de cate ori dadea cu ochii de pantofiorii cei noi , asta pana sotul s-a suparat si i-a scos de tot.

Pai daca nu ati intrebat-o si pe ea daca-i plac, atunci cand i-ati luat ?

Ar trebui sa va viziteze postasul saptamana aceasta, sa fii vigilenta !

Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 aug 2007 ) si Irina Alexandra ( 21 sept 2010 )

Mergi la inceput

Gabriela, am inteles. Ma si miram ce curajos si priceput e tati - Superman ! Nu ca m-as indoi de calitatile lui, dar sa mergi singur cu 2 copii asa mici la bazin mi se pare foarte foarte complicat ( de fapt... misiune imposibila ).
Felicitari pt reusita Sarei ! Hehehe, peste 3 ani te vad cum plangi cand primeste coronita ( sau acum nu se mai obisnuieste la clasa I ? )
Ce ma distreaza pe mine moda de acum cu denumirile concursurilor cu prefixul 'euro'

Vero, multumesc pt complimente . Iti doresc sa iti implinesti visul cat mai curand si sa iti apara numele pe listuta de .

Si eu am fost azi bulversata de schimbarea orei, am luat-o de dimineata de Iri langa mine si am dormit amandoua pana la ora 10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Buna dragelor,

Dupa o pauza de DC am revenit pe forum, aveam oricum o datorie de care abia saptamana trecuta m-am achitat si acum ma simt linistita. Am vazut si eu pozele de le intalnirea din 4 martie, mai fetelor ma faceti sa fiu invidioasa cat de aranjate si cochete sunteti... eu... mai am mult de recuperat.

Sa va dau un scurt raport despre Mirciulix: se bate in parte cu fratele lui mai mare, se imbraca singur, mananca singur, doarme cu noi de preferat (spre marea noastra disperare ), nu se mai balbaie nici macar atunci cand e emotionat (urraaa), stie ce are voie sa manance ca sa nu il doara burtica... e o scumpete, mai ca as mai face si bb3!!

http://community.webshots.com/user/Andriesh?vhost=community

in rest... munca, munca si iar munca.

Andries

Mergi la inceput