Dulceturi si papanasi sept-oct 2007 (424)
Raspunsuri - Pagina 11
danuta36 spune:
Hello!
Yaia petrecere frumoasa si sa-ti traiasca mandra!
Adimercedes multa sanatate copiilor si sotului,tie felicitari pentru cm pierduti..te-ai ambitionat,nu gluma 
Danielle,felicitari pentru bebe Benyamin,sa va traiasca!
Moldoveanca felicitari si sarcina usoara in continuare!
Greyeras ai tuns-o pe Adelina? Astept poze cu frumoasa 
Cecilia a-ti reusit sa va mutati?
Noi sambata am facut curatenie generala si Miru,gasindu-mi papucii de casa mi-a zis: mama,ti-ai lasat papucii in calea mea si ma-nerveaza
..am ras cu lacrimi,si inca ce le mai spune,dar n-am timp sa le scriu pe toate..![]()
Eu deja nu mai stiu sa tin copii mici in brate,il luasem pe bebele de 3 luni al unei prietene si parca nu mai stiam ce sa fac cu el..
O dupa masa faina in continuare!
luy spune:
Buna seara, sper ca ati avut un weekend frumos 
Azi am avut sedinta foto profesionista
, a venit prietenul nostru pasionat de fotografie si le-a pozat pe fete, de cand s-a nascut Irina ne tot 'ameninta'. De-abia astept sa vad ce a iesit
.
ceamica, multumesc mult pt oferta
. Am sa merg saptamana viitoare la un atelier de croitorie si o sa intreb daca imi poate repara husa aceea sau imi poate face alta. E pacat de scaun, ca e f.solid si parca nu ma indur sa-l arunc.
Gabriela
, Roxali
, multumesc de sugestii
. Ar trebui sa nu fie foarte complicat.
Luy,
mamica de
Maria Teodora
( 25 aug 2007 ) si
Irina Alexandra
( 21 sept 2010 )
Gabriela77 spune:
Adi, multa sanatate!Si felicitari pt perseverenta si reusite! Nu oi eram cu amigdalele, Sara a fost opearata deodata si de polipi si micsorare de amigdale. Slava Domnului a fost totul super, iar beneficiile sunt remarcabile. De revenit si-a revenit a doua zi deja.
Luiza, abia astept pozele cu frumoasele!
Moldoveanca, felicitari pt sarcina!
Dani, m-am bucurat sa citesc despre voi! Si ce bine ca alaptezi! Felicitari!
Danuta, ce haiosi sunt copilasii la varsta asta. Si Sara are nioste replici...
Roxana, deci ai trecut testul, poti sa treci la No 3![]()

Va pup, somn usor! O saptamana frumoasa!
Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si
Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele
adimercedes spune:
Intru fff scurt - pt Erina: www.news.com.au/national/engineer-shortage-in-queensland-hampers-flood-recovery/story-e6frfkvr-1226029102657" target="_blank">Engineer shortage in Queensland hampers flood recovery. Nu stiu ce inseamna asta pt voi, ce potentiale oportunitati ar fi, dar merita sa incercati sa vedeti daca nu puteti rezolva printr-o firma, care sa plateasca tot de la mutare cu catel, cu purcel, asigurari medicale, pana la 1 luna de casa, masina etc. Am inteles ca emigrarile s-au suspendat pt ceva motiv, nu stiu daca total sau doar anumite meserii...
alinkav spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui moldoveanca Era sa uit ce e mai important .mami fericita de Vladut Dominic Sebi are nevoie de voi!!!![]() |

Felicitari!!!!!!!!

Yaia spune:
| citat din mesajul lui Roxali YAIA si ADI bravo voua si nu va lasati Yaia tu ti si o dieta anume ??sa stii ca intre mine si tine sant doar 4 kg sanatate piticei |
Mersi, nu ma las, am cale lunga pana la a ajunge in forma de dinainte de sarcinile cu copii. Acum am 78,7, deci mai putin de 4 kg acum intre noi
Spor la slabit si tie, vad ca deja mergi la sala de muuulte ori si sper sa iti atungi si tu obiectivul.
Auzi, cand ajunge juniorul celebru si bogat, jucator la Juventus sau Inter sau Milan, sa stii ca o sa ma laud ca te cunosc.
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
Erina spune:
Am scris mai devreme dar s-a dus...
Draga Adimercedes, multumesc ca ti-ai luat din timp sa pui linkul. L-am forwardat lui M desi el e civil engineer si nu cred ca ajuta mult...sunt multe de spus cum ar fi ca ne plac lucrurile chibzuite bine, informare la fata locului, prezenta copiilor in viata noastra dicteaza aceasta prudenta...oricum nu am renuntat la idee...iti sciu mesaj pe FB.
La fel Roxali, ai mesaj pe FB.
Yaia cred ca acea diaeta ar merge si la bine, bafta pe mai departe. Cum a fost petrecerea Alexiei.
Danuta, super Miruna...
Sa aveti o zi frumoasa!
-------------------------------
mamica Dariei
si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara quando ne ho piu bisogno.
Erina spune:
| citat din mesajul lui luy Buna seara, sper ca ati avut un weekend frumos ![]() Azi am avut sedinta foto profesionista . Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 aug 2007 ) si Irina Alexandra ( 21 sept 2010 ) |
Abia astept sa vad pozele!!!

-------------------------------
mamica Dariei
si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara quando ne ho piu bisogno.
Roxana_G spune:
Salutari fugitive, ca a venit sefa noua si ma pregatesc de sedinta! Ma rog, dupa ce duc si fata la gastroenterolog mai intai. Sunt cam obosita, ieri am botezat pe finul nostru cel mai mic (da, am 6 finuti, toti baieti
). De bine ce slabisem saptamana trecuta vreo 2 kile, le-am pus in we cu tot cu bonus.
Andrei e acasica din pacate, or de la vantul de sambata, or din pricina vreunei alergii, am patit o sambata noapte cu sufocare si horcaiala de nu am inchis ochii vreo 4 ore cat l-am tinut ridicat in brate. Acum nu are nici pe naiba,dar am zis sa il tinem acasica preventiv.
Gata va pupacesc.
PS Luy, nu am uitat cartoanele, dar te rog da mi un PM cu ce va lipseste ca noi avem enorm de multe dubluri.
Yaia spune:
| citat din mesajul lui moldoveanca Petrecere frumoasa Yaia sa inteleg ca veniti in tara de curand? Era sa uit ce e mai important . |
Mersi mult, am avut o petrecere frumoasa. Venim in tara de Paste pentru o saptamana si in iunie la o nunta pt. alta saptamana. Asta daca nu imi strica seful planurile. De Paste venim sigur, e aprobat concediul. Sanatosi sa fim numai. In vara nu stiu sigur daca vin, desi biletele sunt cumparate.
Uau, FELICITARI! Mi-a placut cum ai anuntat. Chiar ma intrebam cine se mai inscrie pe listuta ca era cam goala. Cand e termenul?
Sa ai o sarcina usoara si un bebe la fel de cuminte si bun ca Vladut!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Sebi are nevoie de voi!!!