Dulceturi si papanasi sept-oct 2007 (424)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Bravo, Roxana! Si succes!

Yaia, sanatate Alexiei, si eu zic sa-i faci un consult serios la un ORL-ist bun, ca nu e de glumit cu otitele astea repetate. Petrecere frumoasa printesei!

Ema, ma bucur de vestile bune despre minunatul nostru!

Va pup, am terminat curatenia, mancarica pe foc, fetele la bazin cu tati!

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Na, mai scriu o data, ca am pierdut ditamai mesajul :(

Vin si eu cu vesti: Lisa e si ea pe antibiotic - amoxicilia - de vineri. Am dus-o la dr pt ca joi seara a plans ca o doare urechea/gatul si nu am vrut sa o tin asa peste weekend. Desi programare as fi prins doar sapt viitoare, dr a fost draguta si ne-a luat de urgenta si l-a verificat si pe Adam. Lisa, ca si Adam, are infectie respiratorie, inceput de bronsita cu otita. Amandoi sunt deja mai bine, desi tusesc ambii de zor, stranuta, mucesc, etc, mai ales Adam... Eu si sotul am scapt mai ieftin, nu am ajuns la antibiotic, nu am facut febra, gatul s-a vindecat cat de cat, cel putin au plecat aricii si nu mai suntem ragusiti, nu tusim... Insa sotul a avut un mic accident la catarari, a picat in coarda 1.5m si si-a compresat cutia toracica: acum il doare ingrozitor o coasta, ca abia se misca. Probabil vreo fisura, sper sa ajunga la medic zilele astea, iar maine vreau sa ii cumpar o fasa elastica.

Eu am avut azi la gym evaluarea de sanatate si lucrurile au mers bine, nivelul de fitness e bun, am luat 3 din 4 :D De dimineata am avut ultima sesiune de Hypoxi si am facut masuratorile: dupa 12 sedinte de hamstereala, am dat jos in total 18 cm, cel mai semnificativ 8 de pe solduri si 4 de pe stomac, restul 1-2cm pe ici, pe colo ;) Un rezultat destul de bun, zic eu. Dupa evaluarea de la gym, am ramas si am vaslit 2.5km si am dat la eliptica 3km, plus 15 abdomene cu minge de 2kg de aruncat la tinta. Marti stabilim programul firness cu un instructor si apoi am pana la sfarsitul lui aprilie sa imi dau in stamba si sa fac o diferenta! In 6 prilie incep clasele de TRX, sunt la 6am, sper sa reusesc sa ma trezesc si sa ma dau in corzi :D Va tin la curent cu toate, of course :*

Intre timp am facut pace cu genetica mea de "hunter" - grupa O si e musai sa ajustez ca atare nivelul de exercitiu fizic :D Energia pe care o consum alergand dupa copii nu are impact prea mare asupra target-urilor mele, asa ca trebuie sa adaug alti stimuli care sa imi aduca si energie si sa ma si ajute sa imi ating tinta - sa vad daca reusesc sa scap de incapatanatele 5kg in 6 luni...

Intre timp am primit computer nou, dar parca nu e al meu, datele personale sunt inca in tranzit si acum sunt pe laptop, care si asta e cam impersonal :D

In rest, copiii nu prea au avut pofta de mancare saptamana asta, sper sa isi revina curand. Lisa trece printr-o perioada agresiva, cu incapatanare, ignorat total ce zicem (si trebuie sa apelam la amenintat cu pedeapsa si apoi actionat ca atare - asa i-au ajuns cateva rochite in garaj, a pierdut o iesire pe ziua de azi), iar noi suntem cu nervii franjuri, Adam o capata si plange de suparare si nervi, desi daca ea plange se duce si o pupa, iar ea ii arde un picior de il trimite cat colo :( Desi uneori e fff draguta cu el, grijulie, il pupa, il mangaie, ii vorbeste fff dulce, de ne topim cu totul. Dar nu stiu ce se intampla si urasc sa ajung sa strig, sa amenint si sa o fac sa planga, sa ne luptam si sa fie totul doar o haraiala...

No, hai ca m-am lungit cat o zi de post si mai mult m-am plans si am batut campii (macar sper ca am facut-o cu gratie...).

Ma duc acum sa strang de prin casa, bine ca am reusit sa aspir toata casa cu ajutor de la Adam :D cat sotu' si Lisa au fost afara. Apoi soooomn, ca sunt terminata. Aaa, si azi am si votat, rezultatele le avem deja - s-a schimbat guvernul statului, l-au preluat liberalii dupa 16 ani de laburisti. Speram sa fie mai bine...

Va pup cu drag pe toate, multa sanatate bolnaviorilor si scuze ca nu am apucat sa citesc din urma, sper sa remediez zilele astea si sa si apuc sa mai scriu pe tema data :*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Roxana, si in Herastrau vint iar cind intra soarele in nori era rau de tot...Sa va distrati bine!

Gabriela si la mine am pus painea din premix la masina, am spalat doua masini de rufe, legumele sunt in cook ricer, mi-am mincat si eu salata. Cind va dormi David ma odihnesc si eu.

Adimercedes sanatate puilor, sanatate sotului si felicitari pentru cm pierduti. Sper sa va fie mai bine ciu liberalii.

-------------------------------
mamica Dariei si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara  quando ne ho piu bisogno.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Buna gagici!

Ce de-a prograse pe aici, de la mici la mari si invers

YAIA si ADI bravo voua si nu va lasati

Yaia tu ti si o dieta anume ??sa stii ca intre mine si tine sant doar 4 kg
sanatate piticei

ADI sanatate fetei si sa-ti stapanesti sanatoasa computerul(sper ca-l vei folosi mai putin, adik face fundul mare)
si mie mi-ar trebui ceva personal, dar nu apuc sa ajung la numite ore, asa ca doar de doua ori step +greutati mici si haltere, alta ora step coregrafic+ de fiecare data juma ora abdominale ajung cam la 300
tu ai apelat si la un dietolog??

Cristhina mani d'oro ai se vede ca te relaxeasa cusutul ca si pe mami

Verobodova felicitari ptr asa reusite

Rox ma bucur ca e ok la controalele facute , asa stai mai linistita
distractie placuta in China!ce buna e mancarea lor
cateodata e mai bine mama de 4 copilasi ca sant mai organizati...la mine mai mereu am 2 -3(din cauza dif de varsta!) , dar sant multumita cand vad ca stiu sa se distreze

Erina sant nebuna dupa Pausini
sant curioasa sa vad cameretta copiilor

Ceamica da ce se plange atata educatoarea, da chiar nu-si da seama ca tine mut de ea sa-l faca sta stea jos, adik de activ pe care le propune...na ca sant si rea...pai eu picioarele nici acu nu sunt potolite la masa, in liceu imi terorizam colega de banca

Eu voi avea saptamana si mai incarcata din cauza meciurilor juniroului ...sper sa ajung macar la sala

Mergi la inceput

LUY poate merge sa lipesti bucatele de mat plastic pe deasupra sau o alta husa nu din mat plastic

Danielle felicitari mamica x 3

Annisia ce mai invarte ca acusica trebuie sa dea de baut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Ei bine nu doar am spravietuit, dar chiar au fost cuminti si dragalasi. Am stat si in casa si am iesit si afara, in ciuda vantului, si am servit masa in 6 pe terasa. F haios.

Erina, a fost groaznic vantul, dar i-am lasat afara. Deja vad niste muci, dar asta e. Acum s-a oprit vajaiala si i-am trimis afara. Pe ai nostri, ca prietenii lor au plecat acasa.

Roxali, multumesc, sper sa fie ok calatoria ca eu tot stresata cu radiatiile alea. Mancarea buna, sigur, dar nu cred ca mananc mai nimic pe acolo fara sa pun un Geiger inainte.

Adimercedes, multa sanatate copiilor! Bravo tie pentru bilantul de fitness, nici nu imi imaginam ca procesul este asa stiintific. Bine ca nu ma evalueaza nimeni asa ca as fi jalnica (m-am autoevaluat we trecut la munte cand am gafait mai sa imi dau duhul dupa numai 10-15 min de urcat). Buna si treaba cu hipoxi, as baga si eu o smecherie d-asta daca ar fi pe aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

iiiooooiii ce surpriza mi-ati facut
multumesc frumos de urari mamici
am crezut ca m-ati uitat,nu am mai intrat de un car de ani pe aici,de cand am ajuns acasa nu mai am timp de nimic,fetele imi ocupa aproape tot timpul,acu si bebelinul :)))

ce sa va zic,printesele mele jucause sunt foarte incantate de noul venit,Ebonee e ca o mamica mai mica:D,
Melissa e ca o zvapaiata,ori cu el ori fara,tot una e :D
daddy,e comic rau,mereu imi repeta ca parca era mai usor cu fetele Benyamin face pisu in toate directiile si nu il poate schimba repede ca sa nu fie stropit:)) e tare comic.

cel mai tare e ca alaptez,yyuuhhhuuu:))) recunosc ca e straniu,cand vine timpul de pus la tzatza mi se pare tare jenant,nu stiu de ce

Benyamin e cuminte foc,papa si somn,uraste la baita,la schimbat de hainute sau pampers,nu ii place sa fie deranjat intr-un cuvant,numai papa si somn daca se poate:D

Ebonee e la gradinita de dimineata pana seara,e super incantata,ia ore de engleza,franceza si germana,de inot,sport si cam atat deocamdata ca nu mai are timp nici sa doarma,oricum e super fericita,

Melissa e ca o maimutica,dupa mine mereu sau taicasu`,nimeni altcineva:D

eu sunt super si ma minunez cateodata ca am 3 pui mici mici si ca pot iubi atata,nu credeam vreodata ca exista atata iubire in inima unei mame
daddy pe langa noi mereu,ne tine ocupate,:D ma ajuta mereu cu cei mici,le gateste,doarme cu ele,etc

cam atat de la noi
sa nu uit....

la multi ani tuturor sarbatoritilor! sa aveti o primavara frumoasa!!!

multa multa sanatate bolnaviorilor,atat mari cat si mici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Salutare fete dragi va citesc pe sarite din lipsa de timp sper sa nu pierd nimic important.
Danielle felicitari sa va traiasca flacaul o sa va obisnuiti si cu d-ale baietoilor
Multa sanatate bolnaviorilor uff tare urate sunt otitele astea.
Petrecere frumoasa Yaia sa inteleg ca veniti in tara de curand?
Despre noi ce sa va spun?Vladut e un scump ma minunez pe zi ce trece ce copil bun si ascultator e,si educatoarea ma intreaba tot timpul cum am reusit sa-l cresc asa,dar nu e meritul meu .Asa e el,constiincios si cuminte
Tati in continuare plecat il asteptam la sf saptamanii viitoare.Soacra e tot aici si imi scoate muuult par alb.Era sa uit ce e mai importantSunt insarcinata .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Felicitari Moldoveanca! Sa faci o printesa la fel de dulce si buna ca Vladut!!!

Danielle, mi-a placut, mult cum ai scris si ai descris viata in 5. Bravo lui tati ca e atit de implicat!

Roxana, asa e mai pe seara acum s-a linistit! Sa aveti o zi frumoasa si maine!!!

Roxali, ce am in plan e pentru camera de la alta casa. Nu stiu daca o sa am timp sa fac ce mi-am propus dar daca fac va arat sigur!

-------------------------------
mamica Dariei si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara  quando ne ho piu bisogno.

Mergi la inceput

Buna!
Ce bucurie Danielle ca ne-ai dedicat din putinul tau timp liber...ma bucur ca tati ajuta si se implica cu adevarat

Moldoveanca felicitari si sarcina usoara!...sa fie asa cum vreti voi

Gagici sa nu pierdeti targul Romexpo de turism vor veni cu ceva oferte babane

Rox ai mai ca nu ajung in China radiatiile si chiar daca ar ajunge noi vom fi anuntati mereu dupa
si prin IT au trecut nori radioactivi, dar ce puteam face sa-mi inchid copiloi in casa sau sa le pun masti..

Erina am ramas in urma cu subiectul, deci ti-ai luat casa deja sau la PN

A ramas masca juniorul cand a aflat ca nu se poate inscrie la cursurile calarie obstacole, ca e prea gras ...eu sperand ca va zice ca trece la regim, dar nik , cica daca tot vine vara ma baga la cursuri sub

incercam sa mai aprofitam de ceva soare si sa ne plimbarim

Numai bine tuturor bolnaviorilor!

Mergi la inceput