Dulceturi si papanasi sept-oct 2007 (424)
Raspunsuri - Pagina 15
luy spune:
La multi ani, Alexia, pisicuta dulce ! 
Sa ai parte de tot ce e mai frumos pe lume alaturi de fratiorul Tudor si parintii ce va iubesc atat de mult !
Felicitari, Yaia, sa te bucuri de sarbatorita si de delfinas ! 
Luy,
mamica de
Maria Teodora
( 25 aug 2007 ) si
Irina Alexandra
( 21 sept 2010 )
luy spune:
Andries, bine ai revenit !
Ma bucur pt vestile bune despre Mirciulix, ati primit pana la urma vreun diagnostic pt problemele cu burtica ? Pfiii, ce-a mai crescut de cand am vazut ultimele poze...
Danielle, ti-am vazut zambilitele si bebelusul
. Parca are tati 4 copii, ca tu esti asa tanara
, pari o pustoaica de liceu in poze ![]()
Eu iar sunt suparata, Maria avea 38,2 de dimineata, cand a trezit-o tati, prin urmare a ramas acasa. Dupa doar o saptamana si 2 zile de mers la gradi
. De joi incepuse cu ceva muci, apoi si tuse... Vreau sa vina vara si sa se termine cu virozele !!!!
Luy,
mamica de
Maria Teodora
( 25 aug 2007 ) si
Irina Alexandra
( 21 sept 2010 )
Erina spune:
La multi ani Alexia!!!
Sa fii sanatoasa si fericita frumusete deosebita!!!
Yaia sa va traiasca fetita mare si sa va aduca numai bucurii!!!
-------------------------------
mamica Dariei
si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara quando ne ho piu bisogno.
Erina spune:
Ema sanatate multa!!!
Luiza, sanatate Mariei!
Yaia super datele frumoasei.
Roxana bine ca au iesit bune analizele Alexandrei.
Cecilia, bafta sa meraga totul pe cit de repede posibil sa va linistiti!
mamica Dariei
si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara quando ne ho piu bisogno.
danielle02 spune:

LA MULTI ANI!!!Alexia!!! sa fii sanatoasa si sa aduci numai bucurii mamei si taticului! Yaia,sa iti traiasca fata!

luy
as fi vrut eu sa fiu iar in liceu![]()
sa aveti parte de o zi minunata mamici
Roxana_G spune:
Alexia
, sa fii sanatoasa, voioasa si norocoasa !
Yaia, sa va traiasca dragalasa sarbatorita, si fratiorul ei scump, sa va bucurati de ei!
Petrecere frumoasa!
Gabriela77 spune:
Azi rasuna Tara lui Mos CRaciun si toata lumea canta
La Multi Ani, Alexia!!!!!!!!!!!!! Sa cresti mare, sanatoasa, sa fii fericita cu familia ta de milioane!!!!
Felicitari mami, tati si Tudor pt pisicuta dulce!
Ema, sanatate si tie, ce-o fi?
Luiza, asa m-am suparat cand am citit de Maria!Of, ca abia ii trecuse
Sanatate printesei!
Roxana, ce bine ca si la voi au iesit bine analizele!
Ana, la voi a a rasarit soarele?
Erina, ce fac copiii? Tu?
Azi a reusit Sofi sa bea apa singura din pahar, nu canita cu cioc, pahar normal, mai micut! Era asa fericita! Incredibil cat de independenta poate fi! Toate vrea sa le faca singura! De multe ori a fost nevoita, eu avand mainile ocupate cu Sara! Cred ca e avantajul celui de-al doilea copil.
Sara la gradinita, imi vorbeste de prietenele ei si mai nou are o alta problema, cand se casatoreste ea nu-si schimba numele
Asta da problema
Altfel, adora sa coloreze si sa completeze toata ziua fise, s-a mai temperat cu moda si s-a pus cu burta pe carte![]()
Eu visez la vacanta, asa dor mi-e de o evadare. Macar in weekend mergem la Deva si clar si la Aqualad-ul proaspat deschis.
Va pup si o zi reusita tuturor!
Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si
Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele
Gabriela77 spune:
O salut si pe Andries si ma bucur din suflet de vestile bune despre Mirciulixul mic!

Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si
Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele
Erina spune:
Buna din nou...
Gabriela suntem bine multumim. Copiii nu au mai racit, nici nu prea intra cu alte persoene in contact. Am sunat la clinica, avem programere la inceputul lunii mai pentru Daria.
David e bine, maninca rezonabil, inca nu vrea sa mearga decit de mainute, se joaca mereu si ii place sa butoneze toate electronicele din casa. I imita mult pe Daria, inceraca sa faca ce face ea si e foarte fericit cind ii reuseste.
Bravo Sofia pentru bautul din pahar. Asa bea David apa din cada
ii daduse Daria o galetusa mica si se amuza cum leorpaia el.
Daria se plictiseste acasa, o sa ii comand si eu carti de pe libraria.net
. Vreau sa sun si la gradinita sa vad care mai este situatia cind se fac inscrierile. E foarte dulce si dragalasa mai tot timpul (cind o supara ceva nu te intelegi cu ea)...are simtul umorului dar ii lipseste echilibrul fizic. I-am luat un scooter sa il imbunatateasca dar la fiecare 10 pasi cade...era sa se ranaesca rau in niste butasi de trandafiri...
Si noi asteptam vara, sa putem face mai multe activitati. Sa va distrai la aqualand!!!

Eu imi bat capul cu alegerea unor finisaje. Desi nu as fi crezut decizia e foarte grea pentru ca vrem sa fie si pret rezonabil plus ca oscilez intre doua stiluri.
Mi-ar placea mult un mozaic (pentru cine a remarcat
in genul celui care il are Silvia dar e vreo 200 euro mp). Sa vedem ce o sa iasa pina la urma...la parchetul triplu stratificat din nou preturi peste 30 euro mp si la suprafata mare se simte bine la buzunar.
Aici vreau sa amenajam un pic gradinita, saptamina viitoare vine cineva sa curate si sa sape. Vreau sa pun o masa de plastic cu picioarele taiate pe care sa le fac copiilor sensation station cu apa, orez colorat, baloane de sapun din astea...
Fug la treburile mele, sa va mearga toate bine tuturor!!!
mamica Dariei
si a lui David