Dulceturi si papanasi sept-oct 2007 (424)
Raspunsuri - Pagina 16
Erina spune:
Si va las si: www.youtube.com/watch?v=CQU33nq_W5Q&feature=related" target="_blank">Ellie White-Nu te mai caut

-------------------------------
mamica Dariei
si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara quando ne ho piu bisogno.
alinkav spune:
Erina, planurile tale sunt super!!!!!!!
Nu te voi lasa in curand, cand vom incepe cu amenajerile casei!![]()
Nu mai am timp de pc, deh in sfarsit a venit perioada mult visata la munca!

![]()
Uram si noi sanatate copilasilor mai mari si mai mici!
Si Oli sta acum acasa, ca a prins-o si pe ea o viroza, cred ca dupa ce a "zburat" prin vant cu noua sa trotineta!
Am fost si noi cu Alex la dentist, a avut o carie urata cu puroi, a rezistat bine, faza e ca el a insistat sa-l ducem la dentist, a zis ca il doare maseua.i-am mai facut si o radiografie, ca are 2 dinti cazuti de acum 1.5 ani si cei noi inca nu au aparut, dar bine merci stau inauntru gata sa iasa in curand.
alinkav spune:
Danielle, foarte frumos povesteti de copii tai!
Cred ca e minunat cu 3 copii, candva visam si eu la 3!![]()
mihailescu teodora spune:

frumoasa brunetica,Alexia!!!!!
Sa cresti mare,sanatoasa si norocoasa!!!

Felicitari Yaia pentru asa realizari:un delfin si o
!!!
![]()
mihailescu teodora spune:
Luy
,ce rau imi pare pentru Maria!
Parca ma apuca jalea cand aud de termometru!
Alina
,ce te retine de la al 3-lea???
Huh????
Btw,curajos Alex!!!
Andries spune:
La Multi ani! Alexia!! Sa fii sanatoasa, sa ai un car de noroc!! 
Pentru Mirciulix nu am un diagnostic. Stiu ca este stupid, dar nu am. Ar trebui sa ii fac biopsie dar sotul meu nu e de acord cu colonoscopia la copii atat de mici. Suspectam o colita nespecifica, se intensifica sezonier, reactioneaza urat la anumite fructe, legume si lapte si cam atat pot sa spun. De asemenea e clar alergic la conservanti industriali. De exemplu ii cumpar cereale marca ABC din Austria, le papa fara nici un fel de probleme. Aceeasi marca, dar cumparata din Romania (probabil fabricata pe alta linie de fabricatie) ii provoaca scaune moi si cu mult mucus cateva zile. Din punctul meu de vedere este clar ca vorbim de doua produse diferite (cel pentru Austria fiind superior) desi ambalajul este la fel. Si am verificat asta nu numai cu cereale, dar si bomboane, cascaval si lista continua.
Erina, sa ne pui poze cu gradina, te rog.
Andries
alinkav spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mihailescu teodora Alina ,ce te retine de la al 3-lea???Btw,curajos Alex!!! ![]() |
Mada28 spune:
Buna ziua! Daca buna e o zi in care ploua torential! Eu sunt meteodependenta (: . Va multumesc mult pentry urarile de ziua mea sunteti minunate. Toate . Nu enumar pe cineva sa nu uit. Nu am mai aparut ca am avu de incheiat ultimele detalii cu noua casa. Ieri am sfintit-o. De ziua mea musafiri parintii si nasii si prima masa in casa noua. Apoi o zi fara copii diar cu prietenii la film si pizza. Ca in tinerete. Copii bine. Luca tuseste putin. Stie multe dar are momente de egoism fata de Davi si de rautate fata de noi. Mamicile cu al doilea bb au mai relatat aici problem asemanatoare. Incerc sa il apropii dar uneori plange fara motiv . Voi ce faceti in acest caz. Ne luptam sa na inscriem la o gradi f buna de stat. Privata ar fi mai freu caci voi pastra si bona pt David cand ma intorc la sevici. Am gasit o gradi f buna sper sa reusim . Davi e f cuminte. Nici el nu merge decat de manuta. Sinu spune decat vreo 4 cuvinte clare. Ne pregatim de mot. Yaia sa-ti traiasca fata. O mandrete de fetita. Sa fie sanatoasa si fericita alaturi de voi si de fratele ei. Luy sanatate Mariei. Erina spor la ales pt casa eu doar ce am incheiat. E obositor dar ai satisfactii dupa. Va pupa mami de Luca si David
Gabriela77 spune:
Erina, ce grozavi sunt copilasii tai! Si Sara mea e cam impiedicata, nu m-am gandit mai departe, am in spate istoria mea de copil cu picioarele vesnic julite. O sa vezi ce succes o sa aiba carticelele la Daria, Sara nu se mai satura de ele. Luna mai e foarte potrivita pt interventie, stii ca ideal e primavara, asa ca la voi va fi super, cu atat mai mult cu cat ea nu mai merge in colectivitate o perioada si va avea timp sa se refaca frumos acasa.
Imi plac preocuparile tale si sunt convinsa ca rezultatul va fi unul de mare succes.
Alina, sanatate si Oliviei!
Cuscra mea ce mai face> Asa mi-e de dor de ea
Mada, succes cu gradinita!
Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si
Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele
mandarinutza spune:
La multi ani Alexia, multa fercire, sanatate si impliniri alaturi de frumoasa ta familie!