Dulce&papanasi-sept-oct '07 (421) Bun venit Maria!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Carpatina, am promis ca vin cu review la Concorde Transformet T.

Mie nu imi place. Nu stiu la ce ma asteptam dar pe linga scaunul pe care l-a avut Daria acesta nu imi place.

Cred ca ar trebui sa keep in mind ca asa sunt scaunele de categoria sta si ca acesta a iesit numarul 1 la teste.

Nu imi plac spatele si lateralele sunt dintr-un plastic alb (cred ca ala e toata rezistenta la impact, dar cumva nu arata bine asa...)

Bineinteles ca se prinde copilul in centura automobilului (in capul meu era ca are centuri incorporate desi daca ma gindesc constructiv nu ar fi posibil pentru ca un copil la 12 ani (virsta aprox cind ajunge la 36 de kg-nu i-ar mai fi incaput picioarele daca era realizat cu baza culisanta (nici grad de inclinare pentru dormit nu are...oare se presupune ca, copiii de la 4 ani in sus dorm mai putin). Oricum, unghiul de stat pe spate e aprox egal cu unghiul maxim la care se inclina Maxi Cosi.

Nu imi place ca daca tragi de el se misca destul de loose in prinderea Isofix...

Nu imi place materialul husei, e cumva sinteticos dar cred ca are bune propietati de uscare si circulatie a aerului/

Instructiunile sunt in toate limbile slavice, arabice mai putin engleza, italiana, spaniola, franceza, ceva sa inteleg si eu...

Ce imi place: reglajul pe inaltime si ca aiesit cel mia bun la teste.

Sotul a spus ca e perfect ca asa arata un scaun de categoria asta. Daria pare ca se simte excelent in el (in Maxi Cosi dormea deja cu capul pe spate...)

Sfatul meu, mergeti in magazin si probati cu copilul.

-------------------------------
mamica Dariei si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara  quando ne ho piu bisogno.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Va las:

Daria fashioning the new car seat and the red jacket (to match the chair, thank you lovely friend)

-------------------------------
mamica Dariei si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara  quando ne ho piu bisogno.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Neata. Noi ne pregatim din nou de party, de data aceasta a verisorului Rares care e nascut in aceeasi zi cu Alex. Din pacate Alex pare usor racita, aseara s-a simtit cam rau. Azi arata bine si e vesela, mai ales ca a venit tati si a primit cadouri noi. Sa vedem.

Erina, m-ai cam desumflat cu scaunul cu pricina. Ma gandeam sa le iau si eu, ca am fost cam inconstienti. In oras i-am dus cu centura masinii direct, la drum lung Andrei a ramas in scaunul vechi care a ramas mic, iar Alex in centura masinii direct pe bancheta. Nu cred ca e prea sigur asa. Cat despre cana cu cioc, felicitari, incet incet scapati de bibe. Desi sa stii ca nu e prea comoda, am testat o si eu personal si e cam greu sa o inclini si sa tragi din ea, nu prea pricepeam de ce nu o voia Andrei. La dentist ai fost cu fata?

Mai am jumatate de ora pana plecam, incerc sa pun niste pozici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Multumim tuturor de urarile de sanatate!

Eu ma declar depasita: de miercuri seara pe antibiotic, ziua e ok, spre dimineata, in intervalul 4-6, baga cate un 39 sau 40 si temperatura sare asa in decurs de 1 ora. Adica la 5 e ok, la 6 are 40,1. Medicul i-a schimbat antibioticul pe unul care cica ar acoperi si o eventuala infectie urinara. El mai zice si ca e posibil sa fie roseola...Ea e vioaie si cica daca e vioaie, asta e, sa tinem febra sub control si sa continuam cu antibioticul si daca pana luni nu dispar episoadele de febra, sa mergem sa facem o analiza de sange, sa vedem exact unde e infectia. Mie nu-mi place situatia incerta si au trecut si cam multe zile de la primul episod de febra si nu au aparut bubitele.
Acum ma tot gandesc ca in seara dinaintea primului episod de febra, Tudor a spus ca pe Alexia o doare burtica si ca are putina febra. Va inchipuiti uimirea cand in acea dimineata am gasit-o cu febra. Si acum, cum a aparut si diareea, ma gandesc de nu o fi cumva enterocolita care se manifesta mai usor pentru ca Alexia a facut vaccinul...Off, greu e cand nu ai diagnostic corect! Sper doar sa scapam de febra si de intepaturi pentru sange.

In alta ordine de idei, noi am luat doar inaltator pentru Tudor. E acelasi lucru doar fara spatar si tetiera. Stiu ca ar trebui ca cele doua sa faca diferenta in caz de accident, dar sincer imi pareau toate atat de subrede si nesigure ca nu m-au convins deloc. Probabil gresesc. Dar inaltatorul are un avantaj mare pentru noi: il putem lua in avion si in calatorii cu noi si nu mai trebuie sa ne facem griji pentru scaunul de masina in ceea ce-l priveste pe Tudor.

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Of, Yaia, imi pare rau ca nu depistati cauza . La roseola ar trebui ca in 4 maxim 5 zile sa-i apara bubitele. Asta e cel mai frustrant, ca nu stii ce are, dr da cu presupusul si trebuie sa o controlezi tot timpul, daca zici ca temperatura are asa mari fluctuatii . Multa sanatate si un pupic maaaaare pentru pisicuta.
Sigur o sa aiba mare succes caruciorul de papusi , e hit la varsta asta ( ma rog, cand incep ei sa mearga bine ).
Eu nu-mi pot scoate din minte ce povestea ceamica despre Sebastian, cat de innebunit era el dupa caruciorul roz . Si-mi amintesc cand a venit Roxali in Bucuresti si ne-am intalnit in parc - Sebastian a 'arat' parcul in lung si-n lat cu un carucior, avea o viteza...

Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 aug 2007 ) si Irina Alexandra ( 21 sept 2010 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Ca la Romanica au venit sa-mi monteze noul frigider si nu aveam priza in perete, era ceva legatura de fire
m-am racorit la cosmetica si coafor, la prietena mea acasa
bag acu si control teme

Luy si mie imi ramasese faza cu caruciorul plus ca juniorul avea mania si el , dar iubea mult si masa de calcat,acu doar masa...de pranz , seara etc

Yaia ce mai trageti si voi...picea cam asa are picul febrei dimineata , nu seara, dar baiatul nu-mi face febra e pe invers 35.5 si alb ca varul
poate ptr virusul asta antibioticul respectiv nu functioneaza??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana30 spune:

Erina ce antibotic ii dai acum? in gatul micutei te-ai uitat? gabriel a avut cresteri din astea bruste de temperatura cand a facut herpangina. atunci i-am dat isoprinosine si l-a ajutat f mult. e un antiviral bun.

noi astazi am stat in casa, doar cat am iesit pana la cumparaturi. a batut vantul ff rau. i-am cumparat dvd-ul cu spiderman si a alergat prin casa toata ziua si a incercat sa se urce pe mobila, ca el e spiderman. iar eu am facut mancare si un blat de tort in forma de inima, vedem maine ce crema ii fac.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana30 spune:

Erina, imi cer scuze. Pe Yaia am vrut sa o intreb de antibiotic. citisem ce ai scris de scaunul de masina si a ramas cu numele tau in minte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Yaia, multa sanatate Alexiei. Dr noastra mi-a zis ca la copilasii vaccinati cu Rotarix, daca fac totusi infectia cu Rotavirus, boala se manifesta f usor. Poate ca ar trebui sa va recomande totusi analize de sange la urgenta(hemoleucograma), ca sa vada exact ce sa ii prescrie, nu sa ii dea asa antibiotic, unul dupa altul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marunzika spune:

Erina am gasit si noi in sfarsit scaunul de masina Concorde Transformet T si l-am testat. Din toate celelalte modele la aceasta clasa noua ni s-a parut "cel mai cel" si de aceea l-am cumparat, ajunge miercuri. Sistemul de reglare e super si mie imi pare mult mai robust decat celelalte pe care le-am vazut. Nu are pozitie de dormit, insa putine au aceasta obtiune la aceasta categ si depinde si de masina pe care e prins daca "da voie" la pozitie. Stofa e ok, cred, se poate spala (din cate am inteles). Si noi speram ca am facut alegerea buna. Sa-l folositi sanatosi si fara incidente .

Sanatate tuturor bolnaviorilor si un pupic special pisicutei ; fantastice pozele de la bazin si toate celelalte.

Super si pozele tale luy, ai rabdare sa faci tot decorul, dar merita .

O duminica speciala si linistita va dorim.

Mergi la inceput