Dulce&papanasi-sept-oct '07 (421) Bun venit Maria!
Raspunsuri - Pagina 4
kriss79 spune:
am intrat ,cu intarziere, sa ii urez ALEXANDREI, LA MULTI ANI!
Cristina, mamica de
Alessia Stefana
Roxana_G spune:
Multumesc din suflet dragele mele pentru urari, va dorim si voua numai bine. 

Ieri am mai sarbatorit putin la gradi si putin acasa. Dar nu eram in forma nici eu si nici ea. Alex a fost cu dureri de burtica, eu cu migrene infioratoare de nici 3 ketonale nu au doborat o. Azi parca am inflorit, nu imi vine sa cred ca nu mai am capul ca intr o menghina. De fapt ieri a fost o zi cam neplacuta si la serviciu, si nu a facut decat sa agraveze migrena si asa dificila, si insotita de greturi. In fine, e deja trecut. Acuma vine weekendul, vine si tati, deci sa reluam sarbatoririle. Diseara pun pozici, ieri imi era imposibil sa mai suport lumina.
luy spune:
Rox, imi pare rau ca ieri nu ati avut o zi reusita, sper sa va luati revansa in weekend. Offf, tare rau cu migrenele astea
cand simt ca ma chinuie nu-mi doresc decat sa treaca mai repede ziua respectiva, sa scap. Pe Alex de ce o durea burtica ? Pupam sarbatorita inca o data
.
Mad, ce mai face burtica ? Sunteti bine ? 
Nana, intri pe ultima suta de metri, sper sa ne anunti cand trebuie sa punem
la treaba. Stiu ca am o datorie la tine, promit ca azi cand doarme Irina iti trimit pe PM impresiile mele despre nasterea la Euroclinic. Va imbratisam cu mare drag ! 
Eu stau cu Iri in casa, cumintica, ezit sa o scot afara pt ca saptamana viitoare vreau sa-i fac vaccinurile si abia s-a refacut dupa muceala de saptamana asta. Imi storc creierii pentru o noua tema de sedinta foto cu Maria, aseara i-a luat tati revista Princess insotita de o bratara si inel 'de printesa'
si n-a avut de lucru si i-a zis ca-i fac sambata poze imbracata in printesa. Na belea, ca mi-a dat de lucru
, nu avem rochie de printesa, trebuie sa improvizez ceva... si nici decor nu am... Aseara numai despre asta mi-a povestit, sunt convinsa ca azi cand se intoarce de la gradi tot acesta va fi subiectul ei favorit
.
Nu vreau sa-mi asum prea multe merite in ceea ce priveste temele alese pt sedintele foto din care v-am aratat poze, m-am inspirat si eu dintr-un mail de la Nana. Am aflat apoi ca este o tipa fotograf care a inventat acest gen de poze. Eu doar ma inscriu in acest 'curent' ![]()
Edit : Yaia, da, am descoperit ce mult timp liber ai cand esti doar cu un copil acasa ![]()
Luy,
mamica de
Maria Teodora
( 25 aug 2007 ) si
Irina Alexandra
( 21 sept 2010 )
luy spune:
Vad ca ati iesit cu toate sa va bucurati de vremea de afara... sau sa munciti cu spor ... pe al patronului ogor ![]()
Nana, am trimis mesaj pe FB, mi-era teama sa nu gresesc nick-ul si sa se duca PM-ul meu in balarii ![]()
Asteptam nerabdatoare vesti de la tine ! 
Luy,
mamica de
Maria Teodora
( 25 aug 2007 ) si
Irina Alexandra
( 21 sept 2010 )
cecilia L spune:
Yaia, sanatate micutei, sper sa scapati de febra...clar era nevoie de alt antibiotic mai tare.....
Rox, recunosc sunt pe langa...moda la fetite.
Cu intarziere,La multi ani Alexandra
Daca, nu ma insel si ziua printesei lui mami Valentina este zilele acestea asa ca urez fie in avasn fiecu intarziere:
La multi ani Alexandra
Eu sunt tare obosita, nu mai reusesc sa ajung la zi cu nimic...nici acasa nici, la munca......Cristi ma stoarce cu intrebari si discutii
, ieri mi-a spus ca merge la concurs, mie mi-a cazut fata ca nu stiam despre ce este vorba(ma si gandeam ce mama denaturata sunt)..apoi am inteles ca vrea sa-l inscriu la concurs la gradi ...trebuie sa citesc sa vad despre ce este vorba, dimineata nu am apucat....a inceput sa vorbeasca tot maimult de "prietenii lui" uneori colegii lui de la gradi, este tare haios cand toaca ca si o moara stricata....mor de drag sa-l ascult....
gata fug sa-mi aduc baiatul acasa, daca o vrea sa plece de la gradi...cica nu are timp sa se joace![]()

Cecilia si
Cristian Matei (07.09.2007)
mandarinutza spune:
La multi ani Alexandra!Sa fii sanatoasa si fericita!
am vrut sa urez si eu de ieri dar nu m avut net.
Roxana_G spune:
Multumim inca o data tuturor.
Luy, nu prea am identificat cauza durerii de burtica. Trebuie sa o urmaresc sa vedem ce mai zice. Poate fi o constipatie, ceva ce a mancat si nu era bun, o colita simpla sau o nevoie de atentie. ![]()
Sa aveti o sedinta foto reusita! 
Eu ma pregatesc sa plec. Durerea de cap e pe cale sa revina din pricina auditului. Nu mai zic ca au fost candva colegii mei.
Zau am devenit intoleranta cum erau si clientii mei.
Va doresc un weekend placut!
Petrecere frumoasa Alexandrei, frumusica Valentinei! Nici eu nu mai stiu exact cand e ziua ei, parca pe 14 februarie. 

adriana30 spune:
Luy momentan, nu ne mai laudam cu nimic. urmam schema cu remedii homeopate. la sfarsitul lunii repetam exsudatul. si sper sa incepem si noi gradinita din martie , desi va fi f greu, pt ca gabi nu prea mai vrea sa auda de gradinita. zice ca el merge numai la moasa (asa ii spune bonei; eu il duc la ea acasa) si ne ameninta de acum ca daca-l ducem la gradi, o sa planga.
Yaia eu i-am facut de curand exsudatul lui gabriel si am descoperit un streptococ in nas si acum m-am luminat de ce a facut otita si faringita, pt ca nu intelegeam ce se intampla cu el, care in 3 ani de zile nu luase antibiotic, acum, brusc, nu mai terminam. partea buna e ca e sensibil la multe antibiotice printre care si augmentin. insa sper sa rezolvam homeopat. in caz ca recidiveaza avem antibiograma la med de fam si vedem ce si cum.
multa sanatate.
Erina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui luy Erina, inca putin si va pregatiti de party... Doamne, ce repede a trecut timpul... Ce frumos insa ca ne uitam in urma si copiii nostri ne dau sentimentul ca nu a trecut degeaba. Hmmm, acum 2 ani iti faceai probleme ca esti prea batrana ![]() Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 aug 2007 ) si Irina Alexandra ( 21 sept 2010 ) |
Luiza, imi amintesc discutia d acum doi ani si ceva...
Eu am zis ca nu vreau al doilea copil ca sunt batrina iar tu ai spus ca suntem de o virsta dar ca te gindesti peste vreun an sa ii faci o surioara/fratior Mariei...Uite cum se aseaza toate lucrurile.
Petrecerea va fi intai numai cu nasii la B si mai apoi cu bunicii si verisorii la PN.
Cit despre intinerire stii ce obosita sunt!!! Cam peste vreo 3 ani cind va fi trecut perioada grea si la David o sa fie mai usor!
Intoarcem pupicii!
-------------------------------
mamica Dariei
si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara quando ne ho piu bisogno.
Erina spune:
Sanatate multa Alexia!!!
Roxana, sa treaca auditul fara dureri de cap.
Dupa ce a promis ca va lasa biberonul pentru fetita d-nei dr. daria a baut azi din cana cu cioc Avent. A baut chiar bine la prinz.
Yaia si eu m-am gibdit de multe ori ca ar putea minca mai bine daca nu ar bea atita lapte...
Cecilia bine ai revenit! O fi si vreo astenie de primavara cu oboseala...Pupam Cristi istet.
Adriana, steptococii astia sunt peste tot si imediat isi gasesc mediu propice. Bine ca a scapat baiatul de el.
-------------------------------
mamica Dariei
si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara quando ne ho piu bisogno.